Jump to content

Alexis Eversly

Admin
 • Content count

  787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Alexis Eversly last won the day on November 11 2017

Alexis Eversly had the most liked content!

About Alexis Eversly

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Schoolinspecteur, MV
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

6,867 profile views
 1. [1836/1837][EN] The thing about the cards

  "I don't think necessarily curious," she admitted, because... well, she did know he loved her and wouldn't send her a card to assure her of that information either. Why send her a card if they saw each other every day? If they had their own little comforts? If Nicholas knew her better than anyone else? "It's more or less that I just wouldn't care for any other sender, so..." She shrugged a little. "It's just the best option out of all options with the love letter, but the chance that it would work would be minimal." Because it wasn't how he usually did these things, because she wouldn't immediately trust it and because she would ask him about it anyway. "You must know you have no competition, right?" she teased him a little. "We're stuck with one another."
 2. Wish List Outflow: Politieke Partijen

  Vraagje, tellen we met personages van vijf OOC-personen of tellen we alleen de IC personages? Alleen IC-personages!
 3. Wish List Outflow: Politieke Partijen

  We willen dit graag zo snel mogelijk regelen vanwege de ministersverkiezingen die eraan komen! Dus ik kom even mijn mening geven. Zijn meer mensen het hier mee eens? Doen we vijf leden? Of een ander getal? Ik vind zelf vijf leden een goed getal, was ook degene die het noemde, maar bij tien ligt de grens wel erg hoog en ik denk dat bij alles onder de vijf de grens te laag ligt. Vijf kunnen de meeste mensen wel voor elkaar krijgen. Doen we dan alle Zweinstein leerlingen? Of is er een leeftijd vanaf wanneer ze kunnen stemmen? We hebben in de eerdere verkiezing gedaan dat de leeftijd vanaf wanneer ze kunnen stemmen 17 is. Maar ik zou politieke partijen wel openstellen voor jongere leden, net zoals dat de kinderen in BW ook een partij-voorkeur hebben. Verder zou ik graag de volgende gang van zaken zien: - Een subboard in RPG-café dus. In een gepind topic komt dan het opgeefformulier, maar het is de bedoeling dat mensen dat formulier kopiëren en dan in een apart topic plaatsen, waar ze verder nog zelf allerlei informatie kunnen toevoegen. In dat topic kunnen mensen zich ook opgeven. En zodra er dan vijf leden zijn die zich opgeven wordt de partij gemaakt! (Ik zit te twijfelen of degene die de partij maakt meetelt als lid bij het opgeven of niet?) (Ik zit ook te twijfelen over een deadline instellen, of niet. Want op zich wordt een partij alleen gemaakt als er vijf leden zijn, dus maakt het echt uit wanneer deze vijf zich opgeven, of niet?) - Het opgeefformulier zou ik iets doen als: Naam partij: Politieke richting: Kleur van de partij: (Letterlijk, als in de kleur die een membergroup moet worden. Hoeft niet de specifieke HTML-code te zijn, want ik moet uitzoeken wat goed staat bij de kleuren die we al hebben.) Minstens vijf standpunten van de partij: Wat is het verschil tussen deze partij en andere partijen? En eh... misschien andere vragen als mensen aanvulling willen <3
 4. Werkgroep nieuwe ministersverkiezingen

  Romy stopt helaas met de RPG en dus ook als Minister. Dat betekent dat we nieuwe verkiezingen moeten houden en daarvoor zou ik graag twee of drie mensen hebben wie samen met mij de verkiezingen zouden willen organiseren! Dus IC evenementen bedenken, sowieso bedenken hoe we het gaan doen met stemrondes etc, het opgeefformulier leuk maken, etc! Je mag wel meedoen aan de verkiezingen verder, want ik vertrouw erop dat dat wel goed gaat <3
 5. Wish List Outflow: Koppeltopics

  Zoveel als er mee willen werken want ik ben hebberig.
 6. Wish List Outflow: Koppeltopics

  Ik wil wel helpen met writing prompts, maar niet alleen graag <3 en ik zou het leuk vinden om te wisselen tussen writing prompts en opdrachtjes. En eh... shipbattles wil ik ook wel doen! Maar... niet alleen, want het was veel werk, vooral bij de crackshipbattles, dus als iemand me daar bij zou willen helpen, please :f:
 7. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Huffelpuf!
 8. Ayden March

 9. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  Ja! Daar wilde ik ook even op reageren: Je had het erover (Shenna dus) dat je niet zou willen solliciteren als een afdeling vol zat, maar dat kan ook niet. Als er plekken over zijn, wordt daar door de (afdelings)crew een topic voor geopend zodat mensen zich op kunnen geven. En OOC crew gaat ook al heel lang niet meer met sollicitaties, maar daar worden mensen voor gevraagd. Dus daar hoef je je in ieder geval geen zorgen om te maken! Wordt allemaal geregeld! En over doorvoer: ik heb nooit gemerkt dat een afdeling een heel jaar lang geen nieuwe posities vrij had, dus ik kan me niet voorstellen dat daar problemen bij komen.
 10. Vragen, suggesties, foutjes en errors

  Je staat weer op actief, dat heeft Kelly al geregeld <3 Maar Epona is niet langer IC KO. We hebben namelijk de regel dat als mensen met een positie als IC KO of IC leraar op inactief worden gezet, ze die positie kwijtraken, zodat andere, actieve, karakters daar een kans op maken. Dus even voor de duidelijkheid: Epona is niet langer IC KO vanwege de regel wat betreft inactiviteit.
 11. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  Ik wil hier graag op reageren! Ten eerste de inactievencontrole: Op dit moment gebeurt dat als volgend: - na één maand (of twee maanden voor BW) wordt er een uil gestuurd met dat je nog een maand hebt om te posten met dat personage. Op dat punt kun je om uitstel vragen. - als je dan niet post, word je op inactief gezet. - wanneer je weer actief wilt worden, dan wordt dat direct geregeld. Maar de inactiviteitscontrole is nodig. Zo houden we overzicht van wie er actief is en wie niet en weet je als ander lid wat je kunt verwachten van je medespelers. Maar ook: er worden dan geen posities bezet gehouden waar andere mensen actief mee om zouden kunnen gaan. Verder, plotkarakters zijn er specifiek voor bedacht dat als je langzaam post en geen activiteitsuilen wilt, je je karakters daarop kunt zetten. Dat heeft wel als gevolg dat je geen positie vast mag houden als IC leraar of IC KO, of in BW de Ministerspositie, omdat we daarvoor actieve karakters willen hebben. Ik vind uilen ook nodig, uilen geven als waarschuwing dat als je niet post, je op inactief komt te staan. Ik doe mijn best de uil zo neutraal mogelijk te houden, zodat niemand zich aangevallen of gestresst voelt, maar het is wel nodig. Daarbij... ik zie niets in het idee dat je oppert, om aan het einde van het schooljaar te sturen wat dat karakter allemaal heeft gemist. Dat vraagt enorm veel tijd van mij, tijd die ik liever aan iets anders zou willen besteden. Ik heb er niet de tijd voor om uilen persoonlijk te maken. En dan over de KO's zelf: Ik vind het juist nu hartstikke goed geregeld. Er zijn zes posities in totaal per afdeling, dat zorgt voor 24 karakters die IC KO kunnen worden. Als we dat minder doen, vallen mensen zeker buiten de boot, en dat vind ik zonde. Om posities laten in te vullen door NPC's vind ik niet leuk, waarom zouden we dat doen als we er ook actieve leden voor hebben? (Maar ik weet dat deze mening even achterloopt omdat jullie op de andere pagina verder zijn gegaan, maar ik wilde heel graag reageren op dat stuk over inactiviteit)
 12. De Meest Geweldige Wedstrijd op P&P - Editie 2018!

  Ik zal de icons binnenkort in de post hierboven zetten, by the way! Anyway, omdat P&P het nu goed doet en je nooit weet of dat morgen ook zo is *afkloppen* heb ik hier alvast de tussenstand! 1 t/m 10 posts: 4. Michelle met 2 posts 3. Nina met 4 posts 2. Ineke met 7 posts 1. Renee met 9 posts 11 t/m 25 posts: 2. Denise met 12 posts 1. Daila en Maxime met 15 posts 26 t/m 50 posts: 4. Margaux met 26 posts 3. Lily met 35 posts 2. Irene met 40 posts 1. Kelly met 49 posts. Karakter top 3: 3. Dax Appleby, Raine Salisbury en Elise Stonetree met 6 posts 2. Samuel Everett, Madeline Bowman en Maxwell Ayers met 8 posts 1. Keane Cadwgan, Evangeline Lennox en Daniella Ingram met 13 posts
 13. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  Same hier, geen problemen mee!
 14. Woensdag 22 maart 1837 - 's ochtends - een overdekte kinderkermis Het was oorlog tegen je zenuwen, de kinderkermis. Er was meer geluid dan iemand ooit zou horen te kunnen verdragen, er was een regenboog aan felle kleuren te zien en overal waren mensen, gillende kinderen en mopperende ouders. Alexis moest even heel diep adem halen nadat ze over de drempel was gestapt, om te voorkomen dat ze anders Georgia vast zou grijpen en een rustige bibliotheek op zou zoeken, of zoiets dergelijks, maar ze was niet alleen en sowieso leek Georgia alleen maar verrukt. Alexis vroeg zich altijd af hoe het kwam dat Christian de meest vreselijke karaktertrekken van haar en Nicholas had geërfd, maar Georgia karaktertrekken ergens vandaan had gehaald waar ze nog steeds niet van begreep hoe het meisje eraan kwam. Maar ja, je deed veel voor je dochter. "Gaan jullie maar spelen," vertelde ze Georgia, Abenthy en Liam (behalve als Liam nu toch ziek is). "Catherine en ik gaan daar zitten." Ze wees naar wat hopelijk het meest rustige hoekje in de hele hal was. "Oh en Georgia! Niet met vreemden mee gaan, niet met vreemden praten en verlies Abenthy niet uit het oog. En roep ons als er iets mis is." Privé!
×