Jump to content

Blanche Ingram

Griffoendor Hoofdmonitor
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blanche Ingram last won the day on April 20 2016

Blanche Ingram had the most liked content!

About Blanche Ingram

 • Rank
  Terror Twin

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Vijfdejaars Griffoendor

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,718 profile views
 1. [1836/1837] Life is great, booze is better

  Het was een wereldwonder, Huffelpuffers waren blijkbaar niet zo saai als Blanche ooit had gedacht. Ze gingen zelfs naar feestjes, in hele invasies tegenwoordig. Er waren er zoveel op dit feestje dat Blanche wel drie keer haar haren zou moeten wassen om al die Huffelbacteriën weer kwijt te raken, maar ze was zo gefascineerd door dit nieuwe fenomeen dat ze nog niet was vertrokken. Zou ook wel erg zielig zijn voor al die Huffelpuffers. Een feestje was immers pas echt een goed feestje als miss Blanche Ingram aanwezig was. Het begon allemaal nog interessanter te worden toen Butterfly Dickson haar mond opentrok en een spelletje doen, durven of de waarheid voorstelde. Blanche schoof enthousiast wat dichterbij, want dit moest ze zien hoor! Vaak werden er toch erg gewaagde voorstellen gedaan bij een spelletje zoals deze en ze was benieuwd hoe de Huffelpuffers daar op in zouden gaan. De brunette moest toegeven dat ze blij verrast was van Butterfly's eerste voorstel. Iemand's stem wegtoveren juist omdat je hem aardig vond, dat was het echte werk. Blanche knikte het meisje dan ook goedkeurend toe. Het hele drama dat zich vervolgens af begon te spelen maakte het allemaal alleen maar beter. Fanny die dramatisch haar drankjes in het gezicht van haar belagers gooide, Ant die zich uit begon te kleden. Oke, oke dan. Blijkbaar moest ze toch vaker naar feestjes Huffelpuffers. Ze waren werkelijk vermakelijk. Blanche had wel één klein verbeterpuntje, namelijk dat ze erg konden doorzeuren over één klein grapje. "Omijngod, stel jullie niet zo aan," zuchtte ze dramatisch. "Fanny krijgt heus wel een keer haar stem terug vanavond, het spelletje is net begonnen. Als ze aan de beurt komt kunnen we haar altijd weer haar stem terug geven. En met de juiste spreuk is alles zo weer droog." Kordaat nam ze een slok wijn en stapte naar voren. "Butterfly heeft nou juist zo'n leuk spelletje bedacht." Ze zond het meisje een lieve glimlach toe. "Anders ga ik wel. Jij daar." Geel Huffel kind. "Waarheid of Doen. Vertel over het ergste wat je ooit iemand hebt aangedaan of laat iemand loser op je voorhoofd schrijven met inkt die een week blijft zitten."
 2. [1836/1837] Right on time, carrying mud

  Blanche Ingram dacht graag in hiërarchieën. Als het ging om de afdelingen stond Griffoendor bijvoorbeeld bovenaan. Dat was logisch, dat was haar eigen afdeling en hoewel er een hoop idioten in zaten, ging Blanche natuurlijk over het algemeen niet iets slechts zeggen over de afdeling waar ze zelf in zat. Onderaan stond Huffelpuf. Dat was ook logisch, want het was de afdeling waar haar broertje in zat (en Hawk Dickson, dat maakte het allemaal ook niet veel beter) en alles wat met Christopher te maken had was minder waard. Op de derde plek kwam Ravenklauw, want Ravenklauwers konden soms zo irritant betweterig zijn. Alsof ze allemaal slimmer waren dan haar, pff. Bovendien hielden ze meer van de bibliotheek dan goed voor ze was. En dan kwam Zwadderich natuurlijk op de tweede plek. Leuke afdeling, mensen waar ze het heel goed mee kon vinden, maar eh tja, net niet goed genoeg want ze misten mensen als Blanche Ingram en haar vriendinnetjes Claude en Titiana. Woeh. Als Blanche in dit geval een kant moest kiezen, was de keuze dus zo gemaakt. Want Henry zat in Zwadderich en had bovendien meer status dan miss Modder daarzo. Uiteraard kon Blanche er ook voor kiezen om zich er niet mee te bemoeien, maar wat was daar nou weer leuk aan. "Ik heb gehoord dat modder heel goed is voor je huid," gooide ze subtiel wat olie op het vuur en ze knikte overtuigend. "Dus ik denk dat Lord Paget je een gunst heeft gedaan met die modder, Elise."
 3. Permission to date my brother: DENIED

  Wat schattig dat Dream niet meteen wilde oordelen, weer zo'n prachtig Huffels trekje dat Blanche op zich wel goed uitkwam. Het zou goed zijn als ze er zelf ook eens aan zou doen, niet meteen conclusies trekken, maar helaas voor Dream was Blanche's oordeel over haar al geveld voor ze ook maar een blik op het meisje had geworpen. En wat ze nu zag, tja, dat maakte het er niet veel beter op voor het meisje. "Oh ja, het toverdankhuiswerk," knikte Blanche en ze wierp even een blik op de boeken van het meisje, zonder er echt in geïnteresseerd te zijn. Want kom op zeg, huiswerk. Gaap. Nu was de bibliotheek natuurlijk een hele logische plek om het over huiswerk te hebben, maar daarvoor was ze hier niet gekomen. "Met mij gaat het fantastisch," ging ze daarna vrolijk verder, want Blanche was altijd blij als ze het over zichzelf kon hebben en ze wist zich gelukkig nog net in te houden om verbaasd haar wenkbrauw op te trekken toen Alannis haar aansprak met juw. Juw?! Kon ze niet eens normaal praten ofzo? "Jij mag gewoon Blanche zeggen hoor," glimlachte ze liefjes en ze raakte het meisje even vriendelijk aan op haar schouder, waarna ze onder de tafel haar hand weer afveegde aan de bank, want ieuw Huffelbacteriën. "Want ik hoorde dat jij een relatie hebt met mijn broertje. Zo.." Dom. Belachelijk. Gestoord. Triest. "Schattig." "In in ieder geval," ze wapperde wat met haar hand zodat al die lieve woorden weer een beetje uit de lucht waren en draaide zich wat meer naar het meisje toe. "Leek het me daarom wel eens tijd dat jij ik en elkaar wat beter zouden leren kennen." Dream had toch niet gedacht dat ze zomaar de familie in kwam zonder een keuring? "Dus heb je misschien tijd om wat leuks te doen samen?" Natuurlijk had ze tijd. Blanche was veel belangrijker dan toverdrankhuiswerk.
 4. [1836/1837] Openingsfeest!

  Als Blanche Harold's gedachten over macht kon lezen, dan had ze zich vast even gevleid gevoeld. Want hij was dan misschien een kleine etterbak, hij was wel een kleine etterbak die redelijk van haar onder de indruk leek te zijn en dat deed haar ego heel goed. Beetje jammer dat dat moment ook al heel snel weer voorbij was. "He!" riep ze verontwaardigd naar een andere kleine jongen, die opeens begon te springen en te schreeuwen. "Is dat....?" Ze keek even naar beneden, waar haar medaillon net nog had gehangen. Haar moeder had het haar voor haar verjaardag gegeven en dat maakte het speciaal, want Blanche keek ontzettend op naar haar moeder. Ze wilde graag zoals haar moeder zijn. Het was een nogal idyllisch beeld, want haar moeder had een soort natuurlijke charme waar ze mensen mee bespeelde en Blanche had vaak het geduld niet voor zulke charme. Als ze haar zin wilde, dan wilde ze het nu en als mensen vervelend waren, dan mochten ze dat best weten toch? Ze wist hoe haar moeder haar hoofd zou schudden als ze dat zei, maar Blanche kon het niet helpen. Ze begreep gewoon niet hoe mensen zoveel geduld konden hebben! Dat was toch onmogelijk. "Is dat mijn medaillon?" Hoe durfde hij! "Geef onmiddelijk terug." En ze deed een poging om het kleine rotjoch bij zijn kraag te grijpen.
 5. [1836/1837] Openingsfeest!

  Ah, dankje voor de post met Hawk in dit topic Gianna, want ik was even vergeten dat ik hier moest posten. Hoe dan ook, Blanche was prins(es)heerlijk in alle rust van haar avondeten aan het genieten. Openingsfeesten konden best nog wel eens eindigen in chaos, maar ondanks wat vreemde talen hier en daar was het vandaag tot nu toe best goed verlopen en Blanche was er trots op. Zie je wel dat met haar als Hoofdmonitor Griffoendor er enorm op vooruitging. Eindelijk stegen ze boven die barbaarse Huffelpuffers uit. Zo jammer dat Harold Silvershore het dan moest verpesten en het hele idee dat Griffoendors de beste waren daarmee te niet deed in Blanche's ogen. Natuurlijk keek ze om toen het addergebroed naar haar riep, want het was een menselijke reactie om om te kijken als iemand om je aandacht vroeg. Blanche had er echter meteen spijt van, want het kind waagde het om een homp aardappelpurree recht in haar gezicht te gooien. Het gele, zompige goedje bedekte Blanche's rechterwang en geschrokken slaakte ze een hoge kreet uit. Wat was dit nu weer? Waar was het respect van deze nieuwe eerstejaars voor hun gezag! Kwaad veegde ze de aardappelpurree van haar wang af en schoot overeind van haar plek. "Dat zag ik wel, jij kleine etterbak," siste ze. "Wacht maar, het eerste wat jij van binnen gaat zien is niet de leerlingenkamer, maar het nablijflokaal." Wat ze niet doorhad was dat er een andere kleuter ondertussen dichterbij sloop om haar medaillon te stelen, die ze vandaag nog speciaal voor haar verjaardag gekregen had.
 6. Permission to date my brother: DENIED

  Het was nu al een tijdje dat Blanche's broer Christopher een relatie scheen te hebben met een meisje. Een huffels meisje uiteraard, want soort zoekt soort. Toch snapte Blanche niet helemaal wat zelfs een Huffels in hem zag. Had ze dan niet door hoe ongelofelijk irritant Chris eigenlijk kon zijn, dat hij altijd zo vervelend smakte als hij zijn ontbijt at en nooit eens andere mensen kon laten willen bij een spelletje -eigenlijk was dat alleen bij Blanche- en hij altijd domme beslissingen maakte en... nouja, Blanche kon wel even doorgaan. Er waren genoeg reden om niet met Christopher te daten, of uberhaupt bevriend met hem te zijn. Ze had er ooit eens een lijst van gemaakt, maar die had hij waarschijnlijk verbrand. Hoeveel gebreken haar broer echter ook had, dit meisje leek toch echt wat in hem te zien. En dat maakte Blanche wel nieuwsgierig naar deze "Dream". Alleen al van die schattige Huffelpufnaam kreeg ze bijna kotsneigingen trouwens, maar gelukkig had het kind ook nog een echte naam waar ze haar mee aan kon spreken. "Hoi, Alannis," glimlachte ze onschuldig, terwijl ze zich naast het meisje aan een tafel in de bibliotheek vleide, waar ze huiswerk had zitten maken of een boek had zitten lezen, eerlijk gezegd interesseerde het Blanche niet zoveel, want wat was er nou belangrijker dan een gesprek met je schoonzusje. "Hoe is het?" Een beetje beginnen met koetjes en kalfjes kon nooit kwaad, al waren Huffelpuffers gelukkig meestal niet zo wantrouwig. De idioten. OOC: Met Nina <3
 7. [1836/1837] Love takes us by surprise

  Weet je wat pas interessant was? Blanche's verjaardag! En haar verjaardagsfeestje, waar ze ook best uitgebreid over wilde vertellen. Maar het leek er niet echt op dat het onderwerp snel die kant op zou gaan. "Oh geeft niet, 26 augustus is nog niet zo lang geleden," glimlachte Blanche naar haar vriendin, die oprecht een beetje zenuwachtig keek bij het idee dat ze het helemaal vergeten was (want dat was uiteraard echt waarom Claude er een beetje ongemakkelijk uitzag. Maar je kon het Blanche niet kwalijk nemen. Ze was niet bepaald bekend met de familietradities van de Bennets en de Adams). In ieder geval vond Blanche het niet heel erg om er eventjes een onderonsje te hebben met Claude als dat betekende dat ze verlovingsdetails te horen ging krijgen die niemand nog wist -want het was altijd leuk om als eerste iets te weten- en helemaal als de bonus was als ze dan even niet in Hawk's aanwezigheid hoefde te zijn. Tot nu toe had hij nog niet iets heel stoms uit zijn mond laten komen, maar Blanche wist bijna zeker dat het binnen nu en vijf minuten wel ging gebeuren. Ah, daar begon het al. "Nou, technisch gezien heeft Claude wel een punt, want vrijgezellenfeestjes horen geheim te zijn." In ieder geval toch voor de andere persoon in de relatie. "Maar als je het daar perse over wil hebben, dan mag je dat best in een andere coupé doen," glimlachte ze liefjes. Ja, Claude had wel voorgesteld dat zij weg zouden gaan, maar Blanche had net besloten dat ze het daar niet mee eens was. Je moest jezelf niet zo snel beneden de rest zetten.
 8. [1836/1837] Derde t/m vijfdejaars: Verantwoordelijke Les #2

  De nieuwe lerares toverdranken was compleet gestoord. En Blanche vond het fantastisch! Zomaar een stel minderjarige leerlingen vergiftigen en het gewoon omtoveren tot een les. Docenten op Zweinstein deden rare dingen, maar dit was toch iets waar de meeste leraren zich waarschijnlijk niet aan zouden wagen. Het was gedurfd en het was uitdagend en tenminste iets wat ook heel erg nuttig was. Want Blanche had altijd ruzie met haar broertje -en eh, de rest van de mensheid die ze tegenkwam, er waren eigenlijk maar weinig mensen die Blanche werkelijk mochten- en ze had er nooit eerder over nagedacht, maar als je zo geweldig was als zij, dan dat ze de kans er best wel eens in dat iemand van die mensen haar op een dag helemaal zat zou zijn en haar zou proberen te vergiftigen. Dan wist ze na deze les in ieder geval wat ze zou kunnen doen. En dus dronk Blanche zonder te klagen het drankje op, vastbesloten de held van de dag te worden die dit wel even op zou lossen.. Ze knipperde een paar keer met haar ogen en toen was het lokaal plotseling bedekt in een hele laag bubbeltjespapier. Blanche zette voorzichtig haar voet op de grond en de bubbeltjes kraakten zachtjes onder haar voeten. "Ssssst," siste ze geïriteerd richting het meisje dat zo hard over het bubbeltjesplastic aan het huppelen was terwijl ze riep dat ze op de maan was dat het lokaal alleen maar gevuld werd met ploppende geluidjes. Ze moesten iets doen, maar wat moesten ze ook alweer doen? "Ik kan mezelf niet horen denken."
 9. [1836/1837] Love takes us by surprise

  Ik geloof dat het halve vijfde jaar bestaat uit aandachtszoekende mensen en Blanche was daar ook zeker een van. Vooral vandaag, want het was haar verjaardag en iedereen wist dat jarige mensen altijd het meest in de belangstelling hoorden te staan. Nu moest Blanche haar verjaardag al delen met haar stomme broer Christopher, maar ze had haar broertje ergens op het perron al afgeschud, zodat hij zijn loser vrienden op kon zoeken, terwijl zij met de leukste mensen van hun jaar een coupe opzocht. Ondertussen was de treinreis al begonnen en Blanche was vrolijk aan het opscheppen over alle cadeautjes die ze van haar vader had gekregen tegen eh, iedereen die het maar wilde horen, toen Chase plotseling alle aandacht op begon te eisen voor een belangrijke mededeling." "Wat?" piepte Blanche zowel verbaasd als verontwaardigd. Want ten eerste, waarom zou je je al willen verloven als je pas vijftien was. Het leven was zoveel mooier als je nog enige vrijheid had.Ten tweede, hoezo had Claude dit vijf dagen lang voor haar verzwegen! Ze waren toch vriendinnen en vriendinnen vertelden elkaar dat soort dingen. En ten derde, hallo wat stonden ze haar birthday shine te stelen. Allemaal leuk en aardig die verlovingen, maar waarom moest het perse allemaal worden aangekondigd op haar verjaardag? Dat was toch niet eerlijk! Dit was haar dag. Maar he, Blanche was ook niet meteen een hele slechte vriendin. Misschien waaide dit wel snel weer over, tenminste als Hawk fatsoenlijk zijn grote mond dicht kon houden. "Waarom heb je dat niet eerder verteld!" kirde ze dan ook, Hawk straal negerend en zich richtend op haar nichtje. "Vertel hoe heeft hij je gevraagd?" Dan konden ze daarna snel weer door met andere zaken.
 10. [1835/1836]Sneeuw en beestjes: 3,4,6

  Hoezo wist ze het beter? Nou, lieve Hawk, misschien omdat ze gewoon gelijk had. Jongens uit Huffelpuf konden ook nooit tegen hun verlies. Hawk was al bijna net zo erg als Christopher en dat zei wat, want Christopher stond wel heel erg laag aangeschreven bij Blanche. Haar broer representeerde zo ongeveer het dieptepunt van de mensheid en daar wilde je niet graag bijhoren. Behalve als je Ted Wellesley heette blijkbaar. Blanche wierp haar afdelingsgenoot een geïrriteerde blik toe. "Als je zo graag aan Hawk's kant staat, was dan gewoon lekker in Huffelpuf gebleven," siste ze de jongen zachtjes toe. Eens een Huffelpuffer, altijd een Huffelpuffer. Zo typisch weer natuurlijk. Altijd voor elkaar klaarstaan, een voor allen allen voor een en nog meer van dat soort onzin. Maar prima, als de jongens haar geen gelijk wilden geven dan ging ze wel haar gelijk halen. Bij iemand die er veel meer vanaf wist dan deze twee snotneuzen bij elkaar. "Professoooor?" riep ze, met een lichtelijk zeurderig stemmetje. "Mr. Dickson en Mr. Wellesley zeggen allemaal onaardige dingen tegen mij. En alleen maar omdat ik gelijk heb." Trieste gevallen. "Ik heb toch gelijk?" @@Irwin Foulkes-Davenport
 11. [1835/1836]Sneeuw en beestjes: 3,4,6

  Excuse me, maar waar dacht deze suffe ananas het recht vandaan te halen om zo tegen haar te praten? Blanche dacht het nog redelijk netjes af te hebben gehandeld. Ze had hem niet eens hardop een sukkel genoemd, dat was heel aardig van haar kant. En toch moest hij dan nog even naar haar sneren dat hij haar hulp helemaal niet nodig had gehad. Oh kom op zeg, iedereen hier wist dat hij haar hulp duidelijk wel nodig had gehad, want hij had een fout antwoord gegeven. Maar blijkbaar was het erg zwaar om daarmee te moeten leven. Blanche hield trouwens enorm veel van theekransjes. Ze hield ze graag met haar vriendinnen en schepte dan op over de theebedrijven van haar vader, terwijl ze de nieuwste kruiden uitprobeerden en roddelden over alle andere mensen in de school. Ja, theekransjes waren fantastisch. Dus toen Hawk Dickson ook nog eens haar favoriete tijdsbedrijf beledigde, oh toen was het aan! "Wil je soms ook een kopje?" sneerde ze terug. "Kamille misschien, om wat te kalmeren. Je lijkt het er nogal moeilijk mee te hebben namelijk dat iemand anders het beter weet." Ze snoof en stampte even met haar voet in de sneeuw. "Aansteller. Ga lekker bij je moeder huilen ofzo."
 12. [1835/1836]Sneeuw en beestjes: 3,4,6

  Ondanks dat Hawk een Huffelpuf was zouden hij en Blanche het op dit punt goed kunnen vinden, want ook zij was hier niet voor de schattigheid. Nee, Blanche had Fabeldieren gekozen omdat ze op een dag hoopte op een hippogrief door de Grote Zaal te kunnen vliegen. Hippogrieven waren namelijk redelijk koninklijke dieren -ze eisten dat je voor ze boog, dat was wel een beetje jammer, maar als je er dan op mocht rijden was dat het vast waard- en net een stukje spannender dan vliegende paarden. Die waren vast niet zo moeilijk. Blanche kon namelijk ook op gewone paarden rijden, het enige verschil waren de vleugels. Helaas hadden ze tot nu toe nog geen hippogriefen behandeld, maar die dag zou vast nog komen. Op dit moment was het enige wat Blanche jammer vond aan Fabeldieren dat het bijna altijd buiten werd gegeven. Ook in de verschrikkelijke winters van de 19e eeuw, die soms wel een half jaar leken te duren hier in Schotland, gingen de lessen gewoon door. Blanche trok haar bontmuts nog maar wat verder over haar oren en schuifelde wat dichter naar het vuur toe, terwijl ze nadacht over de lessen van vorig jaar. Blanche kon zich eigenlijk niet zoveel speciaals herinneren en om nou met een komkommerhommel aan te komen zetten. Nouja, komkommerhommels waren altijd nog beter dan draken. Het donkerharige meisje gniffelde zachtjes. "Draken kunnen zelf vuur blazen," reageerde ze betweterig. "Ik denk niet dat ze onze hulp nodig hebben." Huffelpuffers. @@Hawk Dickson
 13. [1835/1836]I am too cool for dates, but this might actually be one

  Tevreden nam Blanche Graham's arm aan en maakte in haar hoofd een mentale notitie dat Christophe hier nog wel eens van kon leren. Haar broertje was zo nu en dan een echte wildebras die mensen in kooien stopte en het niveau had van een uit de kluiten gewassen kleuter. Nu kwam het wel eens voor in hun ruzies dat ook Blanche zich tot dat niveau verlaagde - immers was de strijd met Christopher er niet bepaald eentje van hoge stand, maar Blanche deed graag alsof dat helemaal niet waar was en zelfs als het waar was, dat ze nog steeds de meest volwassene was van hun twee. Wat trouwens niet veel zei, maar ssst. Graham leek gelukkig totaal niet op Chris. Blanche had nog geen enkel Huffelpuf-achtig trekje kunnen herkennen en daar was ze heel gelukkig mee. Zodra het kleed neer lag zakte Blanche naast de Zwadderaar neer en viste een fles aardbeienchampagne die ze had gestolen van haar moeder uit de picknickmand die ze had meegenomen. Want er ging niets boven een heerlijke versnapering tijdens interessante gesprekken. Ze had natuurlijk ook thee mee kunnen nemen, maar eerlijk gezegd hield Blanche niet zoveel van thee in de zomer. Dan was het veel te warm. Als andere Engelsen haar er raar op aankeken gaf ze de schuld altijd aan haar Franse roots, behalve als haar vader in de buurt was want dan durfde Blanche niet toe te geven dat ze geen thee wilde. Kon ook niet echt als de dochter van een van de grootste theefabrikanten van het land. "Wil je ook?" vroeg ze uit beleefdheid, maar ze verwachtte niet echt dat hij nee zou zeggen, dus begon ze maar gewoon twee glazen in te schenken. "Hoe is je zomer tot nu toe? Ik vind het zelf eerlijk gezegd heerlijk om vandaag even weg te zijn van huis. Mijn broer begint me echt een beetje op de zenuwen te zitten." Blanche hield zich nooit zo in als het om klagen over Chris ging. Hij ook niet trouwens. Dus dat scheelde wel. Straks had ze waarschijnlijk veel andere dingen om over te roddelen, dus ze nam het er maar even van nu het nog kon. Blanche reikte Graham een glas aan en glimlachte. Proost. Op ons.... en een vermakelijke middag."
 14. [1835/1836] Grifclaw x Slytherpuff: Vriendschappelijke wedstrijd

  Blanche Ingram was uiteraard ook van de partij, want het veertienjarige meisje had nog nooit een zwerkbalwedstrijd gemist sinds haar eerste jaar hier op Zweinstein en zeker niet als het een wedstrijd was waarbij ze Huffelpuf in mocht maken. Nu... speelde Huffelpuf samen met Zwadderich en waren er eerlijk gezegd niet zoveel gele spelers, maar het ging om het idee. Haar eigen broertje zat vandaag helaas aan de kant, maar dat liet maar weer blijken wat voor ontzettende lafaard hij eigenlijk was. En altijd maar stoer doen met dat groepje vrienden van hem dat hij de Huffsketiers noemde, pfff. Professor Johnson gooide de bal op en het spel begon erg soepeltjes, met het andere team dat zijn eigen spelers meteen uit begon te schakelen. Niet dat Blanche daar echt problemen mee had, maar zelf was ze blijkbaar ook nog niet echt in topvorm, want ze kreeg het voor elkaar om de strijd om de slurk te verliezen van een jongen met één hand. Dit was niet de eerste keer dat Grigor Rhyddrerch haar lastig viel, dus Blanche stond al meteen klaar om wat vieze woorden zijn kant op te schreeuwen, die je normaal niet uit een meisjesmond zou horen komen, toen hij door een eigen fout al van zijn bezem afviel. Blanche, meelevend als altijd, barstte automatisch in lachen uit. "Oh Grigor, nog steeds even onhandig als altijd." Sorry, die grap werd voor haar nooit oud. Ohja, en er was natuurlijk ook nog een slurk, die Blanche gelukkig niet helemaal vergeten was, want zo'n goede zwerkbalspeler was ze wel. Ze schoot op de vallende bal af en wist hem nog net te vangen. Alleen was het nadeel dat ze nu nogal ver van de doelpalen van de tegenstander was verwijderd. "Hier!" gilde ze en ze gooide de slurk naar voren, richting één van haar teamgenoten. Hoopte ze. Het was eerlijk gezegd een beetje verwarrend met al die kleurtjes.
 15. [1835/1836] Dont keep calm its our birthday

  Ook Blanche was aanwezig op het feestje van haar vriendin, al betekende dat helaas wel dat ze de hele avond tussen de bacteriën van haar vieze Huffelpuf broertje door moest brengen. Maar ja, het was een feestje en als toekomstige koningin van de school kon ze onmogelijk niet gaan, zeker als het de verjaardagsweek was van Claude Ingram en Chase Bennett, die overduidelijk tot haar populaire kliekje moesten behoren later. Het meisje stapte de leerlingenkamer binnen, haar adem ingehouden en veegde wat onzichtbare Huffelpuf-viezigheid van Hawk Dicksons schouder -Hawk Dickson was een van de weinige jongens uit hun jaar die niet super goed bevriend leek te zijn met Christopher en dus de enige waar Blanche vrijwillig in de buurt zou willen komen- voor ze naast de jongen en Miss Thwaite ging staan. "Zeg heeft een van jullie Chase en Claude gezien? Ik zou ze graag mijn cadeautjes willen geven." En ze even ondervragen over deze vreemde locatie keuze. @@Hawk Dickson @@Fawn Thwaite
×