Jump to content

Regina Thorpe

Democratie & Magie
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Days Won

  2

Regina Thorpe last won the day on August 3 2018

Regina Thorpe had the most liked content!

About Regina Thorpe

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Zondag 23 december 1838 - 's avonds - ergens boven het Engelse platteland Regina had zin gehad in de cruise, in alle eerlijkheid. Ja, Regina die ergens zin in had, af en toe kwam het daadwerkelijk voor! Ze bestond niet alleen uit pure chagrijnigheid, hoor, en over het algemeen mocht ze haar familie best. Ja, soms waren ze irritant, maar in dat geval kon ze zich in haar kamer (of kajuit) opsluiten met een fles wijn en een paar goede boeken en dan was alles de volgende dag weer in orde. Dus, ze ging er oprecht vanuit dat de komende twee weken leuk zouden worden. Alleen jammer dat zodra ze de boot op stapte, ze werd aangeklampt door één van haar nichtjes. "Er zijn stoute mensen!" zei het meisje, met grote ogen. "Wat voor stoute mensen?" vroeg Regina verbaasd. Stoute mensen kon zo'n beetje iedereen betekenen, van criminelen tot aan schouwers (ja sorry hoor, wist zij veel hoe haar zus haar nichtje opvoedde), maar gelukkig was haar zusje zo handig om iemand aan te wijzen. "Oh nee he," mompelde Regina direct boos. Want nee, nee, nee, nee, nee, nee, ze ging niet op cruise met Hannah Haysward. Ze keerde zich direct om, van plan om haar bagage alweer weg te laten slepen, maar tot haar schrik zag ze dat het schip net afgezet had. Uuuuugh. Nu moest ze op zijn minst wachten tot de volgende plek waar ze aan kwamen. "Ze komt naar ons toe!" gilde haar nichtje uit en snel verschuilde ze zich achter Regina's benen. Privé!
 2. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Het was een stom argument en Regina vond dat Hannah zoveel beter kon, maar misschien moest je ook maar niet al te hoge verwachtingen hebben van een persoon als Hannah Haysward. Ze had het meisje vast meer gemogen toen ze nog Kierans zus was en braaf Hannah Monday heette, gewoon omdat dat soort dingen zo werkten, maar een Haysward was niet goed in ruzie voeren. Die waren enkel goed in koppig dezelfde argumenten herhalen en zich dan te verbazen dat niemand ooit nog met hen te maken wilde hebben. "Ik stoor helemaal niemand," glimlachte ze venijnig terug. "De enige die hier iemand stoort, ben jij, met hoeveel lawaai je maakt." Ze tsskte zachtjes. "Heb je nooit gehoord dat je stil moet zijn in een bibliotheek?" Zie je, Hayswards voedden ze niet op. Zelfs Hayswards die niet altijd een Haysward waren geweest.
 3. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Dinsdag 6 november 1838 - 's avonds - natuurlijk hebben Regina en Hannah niet dezelfde smaak qua favoriete plekken in de bibliotheek, hoe kom je erbij Wie had geweten dat je als professor evenveel tijd in de bibliotheek zou doorbrengen als student? Nou, Regina niet, maar of ze het erg vond... Nee, eigenlijk niet. Ze hield van de bibliotheek, van de torenhoge kasten met boeken waarvan je eigenlijk geen idee had hoe je erbij kon komen, van hoe net wat stiller het hier was dan waar dan ook op de universiteit, tot haar favoriete leesplekje, waar geheel toevallig haar NIET favoriete persoon in zat. Hannah Haysward. Regina staarde haar even geërgerd aan en stampte toen maar expres extra hard langs Hannah heen, terwijl ze geheel per ongeluk met haar heup tegen Hannahs tafel stootte, waardoor er een paar boeken op de grond vielen. Ze bood niet haar excuses aan, terwijl ze haar kop koffie op haar eigen tafel zette en haar papierwerk erbij pakte. Privé!
 4. Sociale Kalender - BW

  Naam feest/evenement: Regina is getting older and she doesn't like it, so she's getting drunk. Wat is het? Een verjaardagsfeest! Dat er vooral uit bestaat om in een studentenbar dronken te worden, alle studenten weg te jagen en dan luidruchtig discussies te houden over wetgeving. Organisator: Regina. Waar: Cambridge, in Regina's favoriete studentenpub waar ze eigenlijk alleen nog maar komt als ze jarig is. Sad. Wanneer: Zaterdag 17 november, zodat ze haar verjaardag kan beginnen met een kater. Uitgenodigden: - Caroline Carrington - Georgiana Ellice - Melody de Haviland - Thomasin Hastings - Winnifred Silvershore Want dat zijn blijkbaar haar enige gespeelde vrienden. Sad. Mocht je iemand boven de 22 hebben die bevriend kan zijn met Regina, let me know! Overigens is Caroline Thorpe NIET uitgenodigd. En als Hannah Haysward toevallig opduikt, is een ruzie niet Regina's schuld. Gespeeld? Nope.
 5. [1837/1838] All is merry and bright

  Ze haatte dit. Ze haatte de triomfantelijke glimlach op Caroline's gelaat, ze haatte de boze blik van Hannah, ze haatte dat het niet uit leek te maken want ze te zeggen had, want Caroline was een giftige adder die toch alles deed wat ze wilde doen, en de enige tot wie ze had kunnen doordringen was Hannah, en Hannah leek juist van plan te zijn om nergens naar te luisteren. Wat was er mis gegaan, wat had Regina verkeerd gedaan? Niets, vond ze zelf. Ze was heel redelijk geweest en Hannah was gewoon een Haysward die nergens naar wilde luisteren en Caroline was als de duivel zelf, met hoe ze mensen toch telkens weer om haar vinger gewikkeld kreeg. "Oh, sorry hoor," beet ze boos naar Hannah terug, terwijl ze haar vuisten balde. "Sorry dat ik je voor een grote fout wilde behoeden! Maar als je het zoveel beter weet, ga dan ook vooral je gang." Ze wierp nog één blik op Caroline, die vrolijk naar haar knipoogde, en stormde toen weg, om zich te verdrinken in champagne en helemaal niet in de gaten te houden of Caroline en Hannah terug kwamen en hoe lang dat dan duurde.
 6. [1837/1838] The last of us

  Ja, het kwam vast ook wel goed, als je er rationeel over nadacht. Want als je dat deed, was het al snel allemaal niet zo eng, allemaal niet zo groot, hup, hier een drankje, daar een bloedje en tadaa, alles was weer weg, maar Regina was niet echt in staat geweest om rationeel na te denken op dat moment. En eerlijk gezegd nam ze dat zichzelf behoorlijk kwalijk, waardoor Kierans goedbedoelde advies van 'komt allemaal wel goed', niet... goed viel. Ze snoof geërgerd. "Ja, natuurlijk komt het wel goed," zei ze kil, terwijl ze maar opstond en haar jurk recht begon te trekken, haar haren op hun plek begon te schuiven, alsof dit hele gesprek niet gebeurd was. "Ik zie je later wel, oké?" Dag, Kieran. Uitgeschreven!
 7. [1837/1838] All is merry and bright

  Bemoei je er niet mee?! Hoezo had Hannah het recht om Regina te vertellen dat ze zich niet met... haar moest bemoeien! Oké, dat recht had ze wel, maar nou en, het punt was dat het niet eens om Hannah ging (zei ze tegen zichzelf), maar om Caroline, die voor de zoveelste keer vreemd was gegaan met iemand anders. "Dat is heel anders!" protesteerde Regina dus ook. "Kieran is niet getrouwd!" Niet meer, tenminste, dus hij was gezellig vrijgezel en dus beschikbaar voor Regina om keurig mee naar bed te gaan zonder zich er schuldig over te moeten voelen dat er iemand was die klagelijk wachtte tot Kieran eens thuis kwam, maar Caroline had dus wel een man, wel iemand die op haar wachtte. En daar voelde Regina zich verontwaardigd over en helemaal niet over dat het Hannah was, waar Caroline mee naar bed was gegaan. "Maar ik wist het wel," snoof Regina, "Hayswards zijn vreselijke mensen, die het helemaal niet erg vinden dat mensen vreemd gaan." "Oh, is dat het probleem hier?" vroeg Caroline zoetjes. "JA!"
 8. [15+][1838/1839] Midzomernacht 4 - Royalty

  ... Als een rollade?! Als Geoffrey het al niet verpest had door... wist zij veel, Geoffrey te zijn, dan had hij het nu al helemaal verpest, want hallo, ze zag er fantastisch uit in deze jurk! Hij had een godsvermogen gekost en ook nog eens dagenlang voor de spiegel staan terwijl iemand naalden in haar prikte, maar het was het allemaal waard geweest, want ze had er nog nooit zo goed uit gezien. Maar nee hoor, meneer vond haar een rollade. "Misschien had u dat ook moeten doen," zei ze dus ook kil tegen hem, "dat had uw postuur vast tegoed gedaan." Een rollade! Dit was echt de ergste manier waarop ze ooit beledigd was! En dat door iemand die waarschijnlijk niet eens doorhad wat hij had gezegd, want hij ging vrolijk door met zijn... wat was het doel hiervan eigenlijk? "Het duister heeft zo zijn voordelen," zei ze maar. Misschien dat ze door de donkere gangen beter zou kunnen ontsnappen, wat ze ook net van plan was om te doen, zijn opmerking over haar vriendinnen negerend, tot hij ineens op haar zoom trapte. Er klonk een klagelijk, scheurend geluid. Regina sloot haar ogen en telde tot tien. Besloot toen dat tien niet genoeg was, want haar jurk. "U bent hier om ook maar een greintje aandacht van een vrouw te krijgen omdat u in uw dagelijks leven vast eenzaam op uw kantoor naar de lege plek tegenover u zit te staren, terwijl u zich afvraagt waarom iedereen om u heen iemand lijkt te hebben, maar u alleen, eenzaam en bitter achterblijft? Nou," zei ze, terwijl ze een dreigende stap vooruit zette en met haar vinger in zijn borst prikte, "Ik zal u precies vertellen waarom! Dat is omdat iedereen kan zien dat u daadwerkelijk niets te bieden heeft! Geen geld of knap gezicht kan opbotsten tegen de leegte in uw hoofd. Wat bewaar je daar eigenlijk? Losgeld?" Walgend schudde ze haar hoofd. "In vijf minuten heeft u mijn hele avond verpest, ik hoop dat u tevreden bent." Idioot.
 9. [1837/1838] All is merry and bright

  Regina was eigenlijk best wel agressief, was wel het minste dat je over haar kon zeggen. Ze had nou eenmaal zo haar problemen met de wereld en was daar vocaal over. Was dat de beste manier voor een jongedame van stand om zo problemen op te lossen? Nee, maar het voelde verdomd fijn om twee uur lang tegen iemand te schreeuwen, eigenlijk. Het was voor haar de beste manier om een probleem op te lossen en als iemand vond dat ze daardoor geen jongedame van stand was, dan moest hij zijn hoofd eens laten nakijken bij de dokter om te bepalen waar het probleem lag. Als er iemand was die altijd het bloed onder haar nagels wist te krijgen, was het haar geliefde schoonzusje wel. Nu had Regina wel ondervonden dat het beter was om Caroline te negeren en net te doen alsof ze niet bestond, want Caro was het type dat elk greintje aandacht, negatief of positief, als... nou ja, aandacht beschouwde, en daarbij kon je maar zolang naar iemand schreeuwen tot je er moe van werd. Dus ja, Regina had Caroline genegeerd en misschien had ze dat niet moesten doen, want dan stond ze nu niet op twee meter afstand van haar schoonzusje met haar vingers diep op een plek waarbij Regina niet jaloers was dat ze niet de eerste was. En het allerergste was nog dat Caroline haar als eerste zag, triomfantelijk glimlachte en toen 'geschrokken' zich aftrok van Hannah. "Oh nee," riep ze uit en heel moedig stapte ze voor Hannah om die de tijd te geven haar rokken recht te trekken. "Wat doe je hier? Heb je zitten te gluren?" "Oh, houd toch je kop dicht," sneerde Regina naar Caroline. En toen, tegen Hannah: "Je weet dat ze getrouwd is? Met mijn broer?!"
 10. [1838/1839] Rolling in the deep

  Nee, Kieran, dat was verdomme niet het punt. Er werd heus wel gedronken voor May's neus, er werd voor iedereens neus gedronken op de hele wereld, als ze toch eerlijk was, maar het ging erom dat April het deed en dat het April een slechte moeder maakte. "Natuurlijk gaat het prima met May," zei ze dus ook zoetjes. "Ze heeft nou namelijk als vader!" Zo, dat was ook het enige compliment dat je vandaag zou krijgen, Kieran, wees er dankbaar voor. "Maar ik zeg alleen dat als zij hier de hele dag blijft hangen met een glas wijn, dat May dan wel verkeerde ideeën krijgt." Ze snoof zachtjes. Echt, was ze de enige hier die dat kon bedenken? Zie je, enige compliment. "Maar ach, we weten allemaal dat April niets goed met haar dochter voorheeft." En ze glimlachte liefjes naar April.
 11. [1837/1838] The last of us

  Wilde ze nooit kinderen? Regina zuchtte diep, want op zich wist ze het niet, op zich kon ze het niet zo makkelijk zeggen. "Misschien wel," zei ze, terwijl ze haar schouders ophaalde. "Misschien niet, ik weet het niet zo echt." Ze had er nooit echt over nagedacht, die vraag altijd maar uitgesteld, bedacht dat ze dat later wel kon beantwoorden. En ja, misschien niet zo slim om daar niet over na te denken als je met mannen naar bed ging en zwangerschap dus een optie was, altijd een optie, maar... Regina was heel goed in dingen negeren. Gewoon, hup, opzij schuiven. Was toekomstige Regina altijd zo blij mee. "Maar voorlopig gewoon niet. Ik heb mijn baan." En werk was veel meer bevredigend dan een kind, toch? "Maar, ik moet toegeven," zuchtte ze, "mijn neefje en nichtje zijn wel schattig." Ondanks hun moeder. "En May is ook lief." Dat was het aardigste wat ze ooit had gezegd over een kind.
 12. [1838/1839] Rolling in the deep

  Regina kon er eerlijk gezegd niet goed tegen om genegeerd te worden. Natuurlijk was ze veel beter dan April Haysward en zou er geen enkele reden moeten zijn waarom April ooit dacht dat ze het recht had om Regina aan te spreken, maar dat betekende niet dat ze zomaar kon doen alsof Regina niet bestond! Dit was haar domein nu, van Kierans penis tot zijn keuken, en April mocht gewoon even opdonderen. "Nee, dank je," zei ze kil, toen Kieran vroeg of ze zijn wilde. Wijn! "Sommige mensen hebben een leven en kunnen dus niet om," ze wierp een blik op haar horloge. "acht uur 's ochtends dronken worden." Sowieso knap dat April op dit tijdstip al wakker was, eigenlijk... Of misschien was ze gewoon niet naar bed gegaan. "Goed voorbeeld voor je dochter ook," voegde ze er nog eens aan toe.
 13. [1838/1839] Rolling in the deep

  Donderdag 26 juli 1838 - 's ochtends - Kierans huis Het was de eerste keer dat Regina daadwerkelijk gebleven was voor het ontbijt, iets dat Kieran vast zou waarderen als hij wist wat goed voor hem was, maar wel in stilte, want Regina had er een hekel aan als er overdreven op iets gewezen werd. Ja, ze wilde dat de wereld aan haar voeten lag, maar wel in stilte, graag, anders was het beschamend. Dus ja, Regina was gebleven voor het ontbijt en het was no big deal, dus als iedereen even mee kon werken... Maar natuurlijk werkte de wereld niet mee, want plotseling stond er iemand in de kamer. En het was niet Hannah, waar Regina TOTAAL niet op hoopte, shut up, maar wel iemand die eigenlijk verdomd veel op Hannah leek, wat Regina haast nog chagrijniger maakte. Wat was het toch met die Hayswards en dat stomme, blonde haar? Deed haar teveel aan Caroline denken. "Kieran," zei Regina liefjes, terwijl ze een pagina van de krant omsloeg, niet per se omdat ze hem uitgelezen had, maar omdat ze nonchalant wilde lijken, "volgens mij ben je vergeten het vuilnis buiten te zetten." Privé!
 14. [15+][1838/1839] Midzomernacht 4 - Royalty

  Als Regina één ding moest toegeven, was dat er nog nooit iemand zo voor haar voeten was gevallen en nu het eindelijk eens gebeurd was, moest ze zeggen dat het allemaal maar een beetje teleurstellend was. Wat was er mis met metaforisch voor iemands voelen vallen! Als je het in het echte leven deed, was je of vreselijk onhandig (vond Regina niet schattig), of gewoon ontzettend dronken. "Ik zou je helpen," loog ze liefjes, "maar ik heb een jurk aan waarin ik echt onmogelijk kan bukken." De dingen die je deed om er goed uit te zien en dan aangesproken te worden door sukkels die niet voor zich uit konden kijken. "Dus lukt het je om overeind te krabbelen of moet ik om hulp roepen?" Ondertussen wisselde ze een blik met haar vriendinnen, die giechelend een eindje verderop gingen staan, waarschijnlijk om Regina privacy te bieden met haar knight in shining armor. "Daarbij geven de feeën licht, dus ik weet niet per se of ik ze donker zou noemen." Wat een idioot.
 15. [1837/1838] The last of us

  Regina maakte een stom gezicht, want ja, ja, in theorie zou het vast allemaal wel meevallen om moeder te zijn. In theorie kon ze een hele brigade aan kinderjuffen inhuren en haar kind maar vijf minuten per week te zien, in theorie hoefde ze er maar negen maanden lang mee bezig te zijn, in theorie zou het vast wel leuk zijn om een soort mini-me te hebben, een kind dat ze kon aankleden als een pop en dan trots aan iedereen kon laten zien die tot nu toe vriendelijk naar haar toe kwam op elke feestdag met een 'geen zorgen, je zult wel iemand vinden', want kijk nou, had ze haar stomme doel op de wereld niet voltooid? Had ze zich niet voortgeplant, iets permanents achter gelaten? Had ze niet iets gedaan voor de wereld dat op zich niet eens zo heel belangrijk was, maar iedereen ontzettend waardevol vond? "Nou, dat nou ook weer niet," zuchtte ze, hoewel dat wel ergens een leugen was. "Het is gewoon..." Ze vertrok haar gezicht weer en wierp een chagrijnige blik door zijn raam naar buiten. 'Je weet hoe families zijn, met dat eindeloze gejennel om een kind, alsof niets anders wat ik doe ook maar enigszins uitmaakt!" Nee, blijkbaar draaide alles alleen maar om kinderen, om het voortzetten van de familienaam. Alsof ze die zou houden als ze met één of andere rijke vent trouwde. "Het enige waar iedereen altijd maar over wilt praten is dat ik nog niet getrouwd ben, nog geen stinkend kind aan mijn rokken heb hangen!" Ze gluurde naar Kieran. "Voor mannen is dat anders." Vooral mannen die al een kind hadden.
×