Jump to content

Regina Thorpe

Democratie & Magie
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Days Won

  2

Regina Thorpe last won the day on August 3 2018

Regina Thorpe had the most liked content!

About Regina Thorpe

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1838/1839] Shadow on the sea

  Nee, het was bijzonder, he? Niet dat Regina nou zoveel van bruiloften wist, dit was haar eerste en hopelijk ook haar laatste want ze had geen zin om dit gedoe nog een keer te doen en degene met wie ze echt wiilde trouwen was eh... niet echt een optie, om meerdere redenen niet. We hebben het er verder ook niet meer over, hoe durf je er überhaupt over te beginnen. "We zullen een echt voorbeeld zijn voor anderen." Hopelijk voor hun kinderen, vooral. Dat die rustige huwelijken zouden hebben zonder teveel problemen, dank je wel. "Oh, nee hoor," glimlachte Regina tevreden. Dit was een goede keuze geweest! Kieran zou een prima man zijn, niemand zou meer zeuren over dat Regina moest trouwen en over een paar maanden zou ze er een kind uit persen en dan was haar moeder ook weer blij dat ze voor de zoveelste keer een oma was. Alleen jammer dat Hannah zo in haar hoofd spookte. Ze deed haar best niet naar Hannah te kijken, maar eerlijk waar, dat kind drong zich gewoon op in haar blikveld! "Wat was May schattig als bloemenmeisje, hm?"
 2. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Oh, verdorie, Hannahs essay lag inderdaad gewoon keurig in de stapel. Regina wierp er een blik op terwijl Hannah ratelde in de achtergrond, iets over dat ze alles deed om aandacht te trekken van Regina, zie je wel, maar voor zover ze kon zien was het ook nog eens een goede essay, met geen enkele spelfout. Onuitstaanbaar! Waarom was Hannah nou weer één van de beste studenten van haar klas, en dat terwijl ze zo vervelend was in het dagelijks leven? Als Regina minder moreel was geweest, dan had ze Hannah gewoon expres wat punten afgetrokken, maar helaas. Moralen. Zitten ook altijd in de weg. "Ik wist wel dat je dat deed," besloot Regina eindelijk Hannah te antwoorden. "Fijn dat je het eindelijk hebt toegegeven!" Ze glimlachte triomfantelijk. "Is dat nou zoveel moeite?"
 3. [1838/1839] Shadow on the sea

  Zondag 2 maart 1839 - 's avonds - de receptie van Regina en Kierans bruiloft Ergens was Regina bang geweest dat Kieran alsnog besloten had om niet op te komen dagen op hun bruiloft met dat zijn kind gisteren geboren was, maar het was al snel gebleken dat Kieran goede beslissingen kon nemen, sorry lieverd, en hij was op dit gearriveerd. Tot nu toe was de bruiloft dus prima verlopen, ondanks bepaalde gasten, en Regina had het gevoel dat ze eindelijk opgelucht kon adem halen. Ze was misschien niet echt gelukkig, het was niet alsof ze van Kieran hield, tweede keer sorry lieverd, maar ze zouden vast goede partners zijn, niet waar? Beter dan die Hayswards. Het enige nadeel was dat Kieran per se Hannah uit had willen nodigen. Regina had besloten er niets van te zeggen, want ze was veel te volwassen om zich nog met Hannah bezig te houden, maar moest Hannah echt per se telkens in haar gezichtsbeeld opduiken? Het was om gek van te worden! Misschien moest ze zich wat meer op Kieran richten. "Het ging goed vandaag, niet waar?" glimlachte ze lief. "Geen enkel probleem, toch?" Privé!
 4. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Tja, wat er mis met Regina was? Blijkbaar veel, als ze echt had bedacht dat Hannah Hayward kussen een goed idee was. Hoe had ze het in vredesnaam kunnen bedenken? Haar lippen tintelden er nog van, maar de plekken waar Hannah haar had vastgepakt om haar weg te duwen, voelden nog meer aanwezig. Ze wilde haar niet, dat was duidelijk. Ze wilde veel liever Caroline en iedereen die Caroline Thorpe liever wilde dan Regina, daar was iets grondigs mis mee. Dat ze dat niet eerder had gezien! Was ze zo verblind geweest? En waardoor, eigenlijk? Hannah was weinig bijzonders, dat kon iedereen haar melden, en ook nog eens een Haysward. De ergste persoon die ze op dit moment had kunnen kussen. Nou ja, nee, om het erger te doen had ze April een tong in haar mond moeten duwen. Regina opende haar mond, half van plan om een uitleg te laten volgen, maar er was gewoon niets wat ze wilde, of kon vertellen, dat ook maar enigszins begrijpelijk zou klinken, dus in plaats daarvan snoof ze, alsof Hannahs gedrag haar alleen maar irriteerde, en draaide ze zich om om weg te stompen. Zodra het kon, kocht ze één van de deklieden om om haar in een sloep naar beneden te laten zakken, zodat ze naar huis kon verschijnselen. Topic finished!
 5. [1838/1839] BABY

  Hm, ze had eigenlijk verwacht dat dit wel iets meer werk zou vergen, maar dat was niet erg. De toon was gezet: Kieran zou met haar trouwen en dat ze zelf nog wat eisen had, dat was prima, toch? Het huwelijk was nou eenmaal een zakelijke overeenkomst, zelfs als je het sloot uit liefde en gezien dat bij Regina en Kieran niet het geval was, dan maakte dat niet minder uit. Je moest alles goed hebben, alle contracten goed uitgewerkt, alle verwachtingen tot in de puntjes uitgewerkt, zodat je de rest van je leven er niet meer naar om hoefde te kijken. Ze glimlachte in ieder geval tevreden naar hem. "Hm, ik denk dat een goede bruiloft in een paar weken wel op te bouwen is." Ze wierp een blik op haar horloge, die ook dienst deed als magische kalender. "Wat dacht je van begin maart? Ik heb 2 maart nog vrij. Dan moeten we later maar eens een keer ons huwelijksreis doen." Misschien nadat de baby al geboren was, want ze moest ook nog rekening houden met zwangerschapsverlof... Lastig, hoor. Ze plande haar bruiloft zo in en maakte een notitie voor zichzelf dat ze een bruiloftsplanner in moest huren. "Maar ik heb nog een paar andere voorwaarden," ging ze verder en ze klikte haar agenda weer weg. "Wat dacht je ervan om mijn naam aan te nemen, in plaats van ik de jouwe?" Zij was nou eenmaal rijker, het was haar geld dat ze vanaf nu zouden gaan uitgeven, want dat salarisje dat hij had was niets in vergelijking, sorry hoor. "En ik zou graag in een ander huis wonen. Mijn familie heeft er nog wel een paar vrij."
 6. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Pardon?! Hoezo hoefde ze daar Hannah Haysward, the object of affection, daar niet mee lastig te vallen? Ze stapte boos een stap naar voren en drukte een priemende vinger tegen Hannahs schouder aan. "Het is jouw schuld!" beet ze terug. "Als jij me gewoon met rust liet!" Maar dat deed ze niet, he? Hannah Haysward was overal, dook overal op, tot Regina nergens anders meer aan kon denken en het was gekmakend. Ze haatte het, haatte het, haatte het... En plotseling kuste ze Hannah. Was ook een manier om ermee om te gaan.
 7. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Nee, Hannah, Regina ging dus niet weg. Nu niet en nooit niet, dank je wel. Ze rolde met haar ogen, omcirkelde nog een dt-fout (serieus, had niemand van hen een gouvernante gehad die ze met een liniaal op hun hand sloeg als ze een spelfout hadden gemaakt? Waar ging de wereld heen. Haar eigen kinderen kregen die les wel te leren, hoor.) en probeerde op haar essay te letten, maar met Hannah in de buurt ging dat gewoon lastig. Vooral als ze ook nog eens uitgemaakt werd voor kinderachtig. Echt, hoor. "Oh, ik ben kinderachtig?" snoof Regina. "Ik weet zeker dat je deze plek gewoon expres op hebt gezocht. Wat denk je dat dit je oplevert? Een hoger cijfer?" Of misschien had Hannah haar essay niet ingeleverd en was ze nu expres bij Regina gaan zitten in de hoop dat ze hem alsnog in de stapel kon proppen... Regina gluurde haar verdacht aan en begon snel door de essays te bladeren, op zoek naar die van Hannah.
 8. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Nee, dat zou Hannah waarschijnlijk ook inderdaad niet op zijn gevallen, want ze wist vast helemaal niets van Regina en Regina ook helemaal niets van haar. Hoe vaak hadden ze elkaar nu al gezien? Niet genoeg om wat te weten over elkaars leven dan wat er op de oppervlakte lag. Oh, ze had haar conclusies getrokken, had zich een heel leven voorgesteld dat mogelijk alleen in haar hoofd bestond en waar ze nu Hannah constant mee vergeleek. "Je weet helemaal niets van me," beet ze maar weer naar Hannah. En haar met rust laten? "Kon ik dat maar!" riep Regina boos en ze gooide verontwaardigd haar armen omhoog. "Je bent gewoon overal en als je er niet bent, denk ik wel aan je!" Dat haatte ze, haatte ze zo ontzettend verschrikkelijk.
 9. [1838/1839] BABY

  Ja zeg, als Kieran naar haar buik ging staren, deed Regina dat ook en dus viel haar blik automatisch naar beneden. Je zag er nu nog niets van, helemaal niet alsof er een soortement van parasiet in haar buik groeide. Oh een welkome parasiet, hoor, bla, bla, ze zouden heel veel van hem houden, eerlijk waar, maar toch, ook weer niet helemaal gepland en niet helemaal welkom, maar op een manier dat je die beter niet uit kon spreken en dat het vanzelf wel over zou gaan. Vermoedde ze. Ze had er nooit met haar moeder over gesproken, maar ze kon zich niet voorstellen dat Margaret Thorpe er ooit anders over had gedacht. Maar ach, het was wat het was. "Ew," zei ze, onbedoeld, en ze vertrok direct haar gezicht. Ugh, April Haysward. Sowieso had ze een hekel aan Hayswards, allemaal, en April was niet precies de ergste (die twijfelachtige eer had Hannah gekregen), maar toch, he. "Nou, was je van plan om met April te trouwen?" vroeg ze, terwijl ze even een wenkbrauw omhoog trok. "Want dat ging de vorige keer ook zo fantastisch." Wie ging er nou nog naar bed met zijn ex, Kieran? Het enige wat je hoorde te doen met exen was al hun bezittingen in brand stelen. Ze vond het nog steeds leuk om af en toe wat van Caroline te stelen dat dan in het vuur eindigde. "Ik zal een betere moeder zijn dan April," zei ze rustig, want op dit moment betekende 'elke dag aanwezig zijn in het leven van je kind' al dat je een betere moeder was dan April. "Maar het is jouw keuze en als je niet wilt, dan vind ik zo iemand anders." Ze had een lijstje met alternatieven. Hou op, dat is gewoon goed plannen. "Maar dat betekent dan ook dat je je kind niet zult zien."
 10. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Meer mensen dachten dat Regina aantrekkelijker was als ze haar mond hield, hoor. Eigenlijk was dat zo'n beetje wel de consensus die er over Regina heerste: heel leuk, maar vooral als ze niet praat. Mooi om te zien, minder mooi om mee om te gaan. Vond Regina nooit erg, andere mensen hun mening boeide haar weinig, plus omdat iedereen snel genoeg kreeg van haar gezeur, deden ze ook sneller wat ze wilde, zodat ze ophield. Sommige mensen konden zich daar zorgen over gaan maken, maar Regina besloot er koppig alleen de pluspunten van in te zien en niet te luisteren naar mogelijk constructive kritiek. "Misschien als je eens zou luisteren," beet ze dus ook terug, terwijl ze haar handen streng in haar zij zette. "Denk je dat ik dit voor de lol doe?" Nou... "Altijd iedereen maar achterna zitten en ze de regels uitleggen?" Hmm... "Alsof ik geen andere hobby's heb?" Ehh... "Dat je een knap gezichtje hebt, betekent niet dat je maar kunt doen wat je wilt. Niet dat ze dat ooit aan jullie Hayswards uitleggen."
 11. [1838/1839] BABY

  Terwijl Kieran bijkwam van de schrik van haar plotselinge verschijning en hun plotselinge verloving, klauterde Regina voorzichtig de tafel af. Tenminste, dat was het plan, maar ze moest toegeven dat ze enigszins wankel was en misschien had ze niet haar hoogste hakken moeten dragen vandaag, maar hakken zorgden er altijd voor dat ze zichzelf zekerder voelde, alsof ze stabieler op de wereld stond, en dus had ze ze aangetrokken zonder er nog verder over na te denken. Daarbij, wie weet hoe lang ze ze nog kon dragen. Dankzij alle vrouwen in de familie was Regina behoorlijk op de hoogte hoe zwangerschappen werkten. Het kostte wat moeite en Kierans kop koffie, maar uiteindelijk landde Regina op de stoel die hij voor haar had uitgeschoven. "Nou," zei ze, terwijl ze haar keel schraapte en haar benen over elkaar sloeg, alsof dit een zakenmeeting was, "Ik ben zwanger. Dit keer voor het echt, ik heb een paar testen gedaan, zijn allemaal positief." Ze wapperde dat onderwerp dus ook weg, was verder niet van belang voor de onderhandeling. "En ik denk dat het het beste idee is als we dan gaan trouwen." Vandaar de ring, waar ze even netjes naar knikte. "Heb je nog verdere wensen?"
 12. [1838/1839] BABY

  Ergens in februari want datums zijn irritant - 's avonds - Kierans huis Ze hadden dit hele gedoe al eens gedaan, maar destijds zou het wel een beetje anders lopen dan nu, in alle eerlijkheid, want destijds had Regina nog helemaal geen zwangerschapstest gedaan en nu lag er al een positieve zwangerschapstest in haar hand en dat maakte de situatie toch een beetje anders. Raar genoeg. Misschien omdat ze de vorige keer de paniekreactie al had gehad en ze die nu netjes over kon slaan om de rest door te nemen. Vond Kieran het erg als ze zwanger zou zijn? Nah. Had ze genoeg geld om een kind op te voeden? Ja hoor. Had ze zo onderhand genoeg van het gezeur dat ze nog niet getrouwd was? Uhuh. Had ze op dit moment geen andere ambitieuze plannen? Nee, niet echt. Was er iemand anders ter wereld met wie ze misschien wel een leven op wilde bouwen maar dat op de één of andere manier zodanig had verpest dat daar niets van terecht zou komen? Ehm. Oftewel: het kwam haar wel redelijk uit nu, als ze er rationeel over nadacht nadat ze drie glazen whiskey achterover had geslagen. Iedereen wist dat je op dat soort momenten de beste beslissingen nam. En tja, als je dan toch al een beslissing had genomen, kon je net zo goed verdwijnselen naar Kierans huis, op de keukentafel terecht komen (gelukkig er niet in) en luidkeels zeggen: "Hey, vraag me ten huwelijk, hier is mijn verlovingsring," en een doosje naar zijn hoofd gooien. Privé!
 13. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Wat deed zij hier? Ja, Hannah, wat zou ze toch doen in de buurt van het ontbijtbuffet op een cruise, hm? Misschien om haar schoenen te laten poetsen! Nee, eigenlijk wilde ze alleen koffie halen en dan weer terug in haar kamer sluipen met de stapel boeken waar ze doorheen probeerde te werken. Deed ze altijd op een cruise. "Goh, wat denk je," beet ze dus ook terug naar Hannah, terwijl ze haar armen over elkaar sloeg en Hannah goed bekeek, gewoon omdat ze iets wilde vinden om over te zeuren hoor, GEEN ENKELE ANDERE REDEN. "Je weet dat je alleen hoort te eten in het restaurant of op je kamer?" snoof ze zachtjes. "Anders gebeuren er dus dit soort ongelukken. Zelfs kinderen hoef je dat niet meer uit te leggen, Hannah." Wat was ze toch slim.
 14. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Ja, Regina had inderdaad Hannahs boeken op de grond gegooid, boehoe, maar dat betekende niet dat ze daar mee geconfronteerd wilde worden! "Welke boeken?" vroeg ze, met een spottende wenkbrauw. "Ik heb helemaal geen boeken op de grond gegooid." Tenminste, niet expres. Tenminste, niet voor zover ze toe zou geven aan Hannah. "Hoe stoor ik je?" vroeg ze, met een ietwat killere toon, want dit begon vervelend te doen. "Ik doe hier altijd mijn werk, hoezo heb jij het recht om te bepalen waar ik dat wel of niet mag doen?" Ze snoof geërgerd en wierp een koppige blik op de essays die ze moest goedkeuren. Ugh, al die spelfouten. Hadden die mensen nooit van grammatica gehoord? Koppig begon ze ze met een rode pen te omcirkelen.
 15. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Wat deed zij hier? Wat deed Hannah hier! "We zijn op een cruise," zei Regina arrogant. "Wat denk je dat ik hier doe? De wc's schoonmaken?" "Vies," fluisterde haar nichtje erbij als commentaar. Regina hoopte maar dat het ging over het schoonmaken van de wc's en niet over eh... Hannah, maar je wist het maar nooit, he? Nee, Hannah was vast het type dat dagelijks een bad nam. Stom kind. "Dit is onze jaarlijkse cruise," ging Regina verder. "Met de hele familie. Boeken we elk jaar. Moesten jullie ons weer nadoen?" Konden ze geen eigen hobby's bedenken? Eens gezellig met zijn allen gaan poolvissen op de Noordpool, dat leek haar wel wat. Niet dit. "En hoe bedoel je, soort!" Ze sloeg haar armen over elkaar. "Je weet dat mensen en dieren van elkaar gescheiden zijn omdat wij kunnen nadenken? Nou ja, wij kunnen dat. Wat jullie doen..."
×