Jump to content

Regina Thorpe

Democratie & Magie
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Days Won

  2

Regina Thorpe last won the day on August 3 2018

Regina Thorpe had the most liked content!

About Regina Thorpe

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1839/1840] Constantly being led astray

  Het zou makkelijker zijn geweest als Hannah het allemaal gewoon ontkent had, dat ze Caroline recht in haar gezicht had uitgelachen. Natuurlijk zou Regina enigszins aan haar woorden hebben getwijfeld, het was altijd makkelijk om je door jaloezie te laten verleiden en hun explosieve relatie maakte dit soort uitstapjes maar al te makkelijk, maar dan had ze het tenminste kunnen ontkennen bij zichzelf. Dezelfde soort ontkenning gunde ze Hannah niet, want ze was nou eenmaal met Kieran getrouwd, maar trok ze wel graag naar zichzelf toe. Maar nu zat er niets anders op dan te moeten accepteren dat Hannah met Caroline naar bed was geweest. Caroline! "Dag, Caroline," beet ze boos naar haar schoonzus uit. "Het was leuk je weer te zien." Caroline pruilde naar haar, maar slenterde wel weg, vast om ergens om een hoekje te gaan staan zodat ze er weer tussen kon komen als Regina en Hannah het goed zouden maken. Niet dat dat er op dit moment in zat. "Dat je naar de eerste de beste slet duikt die je kunt vinden is één ding," siste Regina naar Hannah, terwijl ze snel een paar stappen achteruit zette. "Maar waarom haar? Van alle vrouwen op de wereld?!"
 2. [1839/1840] Constantly being led astray

  Het was fijn om Hannahs excuses aan het horen, maar maakte dat echt op dit moment uit? Regina had zo haar voorkeur voor woorden, vooral om mensen te fileren, maar Hannah kon ze, op den duur, alles wel vergeven, zolang ze haar vingers in haar haren kon verstrengelen en haar lippen op haar huid kon voelen. Ze wilde alles van Hannah hebben op dit soort momenten, alleen maar meer, meer, meer. Dus was het enigszins jammer dat Caroline toevallig langs liep. Regina maakte voor één moment oogcontact en snoof toen even. "Oh, jullie hebben het weer goed gemaakt!" keerde Caroline, alsof ze één van de grootste voorstanders van hen twee was. "Wel jammer dat je nu vast niet meer langskomt, Hannah. Is wel oké, hoor, we hebben het leuk gehad." En ze knipoogde er nog even achteraan ook.
 3. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Waar Regina het lef vandaan haalde, was op zich wel duidelijk. Zo was ze niet per se geboren, als je er vanuit gaat dat alle baby's als een tabula rasa werden geboren, maar wel zo opgevoed. Het was de achternaam, het waren haar ouders, het waren de verwachtingen van iemand zoals zij, het was de manier waarop ze had ontdekt dat als ze maar aanvallend genoeg waren, mensen haar over het algemeen met meer lieten wegkomen dan als ze het schuchter vroeg, of er juist stilzwijgend op wachtte. Dat alles had zich tot een persoonlijkheid gevormd dat er over het algemeen niet vanuit ging dat het een optie was om haar excuses aan te bieden. "Mijn hemel," zuchtte ze diep. "Wat doe je toch dramatisch! Ik zei toch al dat het een ongelukje was?" Ze dacht tenminste dat ze dat had gezegd en mocht ze het niet hebben gezegd, dan mocht Hannah het alsnog wel zo opnemen. "Maar goed hoor, het spijt me dat jij je spullen zo slecht neerlegt op tafel dat toen ik er langs liep, er wat boeken naar beneden vielen." Ze legde haar hand op haar hart. "Zal het nooit meer doen."
 4. Donderdag 19 september 1839 - 's avonds laat - Het algemene Thorpe Huis Regina en Hannah hadden een paar zware weken achter de rug, als je al niet eerlijk genoeg was over hoe hun relatie over het algemeen verliep. Je zou kunnen zeggen dat ze over het algemeen nogal gepikeerde mensen waren en vooral nu Regina het einde van haar zwangerschap naderde, betekende het toch af en toe wel wat... ruzie. Ze wist overigens allang niet meer waar ze precies ruzie over gehad hadden, was vast één van die tienduizenden kleine dingen die haar dwars hadden gezeten en Hannah die daar tegenin ging, maar zo onderhand had ze haar al een tijdje niet meer gezien en dus toen ze plotseling, onverwacht maar daar dacht ze niet echt over na, Hannah in de gangen tegenkwam van haar ouderlijk huis, zuchtte Regina alleen maar. "Het spijt me," liet ze eruit flappen. "Alles spijt me." En het zou vast Hannah ook wel spijten, dus had Regina er geen problemen mee om haar naar zich toe te trekken en te kussen. Privé!
 5. [1838/1839] BABY

  Tot nu toe konden ze alles snel regelen, zonder veel overleg wisten ze precies de belangrijkste dingen te benoemen. Hij wilde graag in een stad wonen, wat dingen voor May moesten bewaard blijven, voor de rest kon ze dus gewoon de meubels gebruiken die er al stonden. Als ze eenmaal een huis had uitgekozen zou ze echt even moeten kijken, ze ging heus niet in een huis wonen waar alles al vijf jaar uit de mode was, maar dat waren zaken die ze allemaal verder zonder Kieran kon regelen, ging ze vanuit. En voor de bruiloft zou ze dus ook wel iemand vinden, ze maakte netjes mentale notities aan zichzelf, tot alles plotseling tot stilstand kwam omdat hij Hannah noemde. En niet alleen Hannah, maar ook nog eens in combinatie met Regina. "Ik weet niet wat Hannah je verteld heeft," zei Regina kil, wat zoveel betekende als 'vertel me alles, ik wil precies weten wat Hannah over mij heeft gezegd en waag het niet om iets te zijn vergeten', maar waarschijnlijk meer overkwam als 'ew, Hannah', "maar zij en ik hebben niets samen." Dus, koppig besloot ze hierbij dat ze Kieran en zichzelf in één kamer zou zetten. Zou ze vast ooit spijt van krijgen, maar dat soort dingen gaf ze toch nooit toe, dus. "Heb je verder nog een ruimte nodig voor ehm... hobby's?" Wat deed Kieran eigenlijk in zijn vrije tijd?
 6. [1838/1839] Shadow on the sea

  Waren dingen een stuk simpeler geweest, dan had Regina zichzelf afgevraagd waarom ze dit nooit eerder had gedaan, maar eigenlijk wist ze precies waarom niet. Dezelfde redenen waarom ze het nu eigenlijk ook niet zo moeten doen, Hannah zo kussen en al helemaal niet op haar eigen bruiloft. Ze waren niet voor elkaar bedoeld, dacht ze, omdat ze elkaar teveel ergerden, teveel onder elkaars huid kropen, te weinig in staat waren om een normaal leven te leiden zonder elkaar daarbij te betrekken, maar Regina was nooit echt het romantische type geweest. Wel het loyale type, maar eh... ze kon eerlijk zeggen dat dat op dit moment ook niet echt speelde. Want op dit moment bestond alleen Hannah, en ook al keek ze zo geschrokken, ze duwde Regina niet weg toen ze naar adem hapten en dus zocht Regina gretig haar lippen weer op. De rest van de bruiloft kwam later wel.
 7. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Wauw, Hannah had echt het idee dat Regina niet gelijk had hier! Hoe kwam ze erbij? Het was Regina Thorpe, als er iemand ter wereld was die altijd direct gelijk had, was zij het wel, dank je wel! "Hoe ik met studenten omga?" protesteerde ze verontwaardigd, want hoezo, hoe zij met studenten omging! Ze was een fantastische professor, iedereens favoriet! Oké, nee, waarschijnlijk niet. Ze was nogal streng en ze moest eerlijk toegeven dat het niet de eerste klacht zou zijn die er over haar binnen was gekomen, maar tot nu toe waren haar resultaten goed genoeg dat ze niet ontslagen was en ze was wel van plan om het daarbij te houden, eerlijk gezegd. Ze kon altijd bij het familiebedrijf terecht, deed daar af en toe wat dingen, maar dit werk vond ze nog het leukste. "Nou, oké, als je er zo dramatisch over gaat doen," zuchtte Regina, "dan vergeef ik je dat je die pen naar me hebt gegooid." Zie, was ze niet lief? "En als we dan nu gewoon allebei in stilte verder kunnen werken..." Ja, Hannah, doe niet zo kinderachtig, Hannah.
 8. [1838/1839] Shadow on the sea

  Het erge was dat nu ze Hannah eenmaal alleen had en ze naar elkaar staarden in een lege gang, Regina niet wist wat ze nou precies zou moeten zeggen. Ze was boos op Hannah, dat was logisch, maar waarom ze boos op haar was, was iets dat ze onmogelijk uit kon leggen, ten eerste omdat ze er de woorden niet voor had en ten tweede omdat het gewoon... beschamend was. Want hoe legde je uit dat je over iemand droomde, zowel als je sliep als dat je wakker was, en dat je niets anders wilde dan bij diegene zijn, maar ook weer niet? Zie je, het klonk totaal niet logisch. En omdat alles toch onlogisch was, zat er voor Regina niets anders op dan Hannah tegen de muur te duwen en haar lippen op de hare te drukken. Haar handen glipten om Hannahs middel heen, om haar zo dicht mogelijk tegen zich aan te drukken, want tja, als je toch al iets doms deed, kon je het net zo goed goed doen, toch?
 9. [1838/1839] BABY

  Ja, ach, het was inderdaad een beetje vlot, niet waar? Misschien te vlot om zoiets belangrijks te regelen als het uitkiezen van de partner waarmee je de rest van je leven door zou brengen, maar Regina hield er niet van om lang over dingen te twijfelen, of überhaupt over dingen te twijfelen. Het allerliefste maakte ze beslissingen in twee seconden en hield ze zich daar de rest van haar leven aan. Ze was niet het type om lang over dingen na te denken, om misschien nog van gedachten te veranderen, of om toch liever het andere te willen doen. Het was nou eenmaal wat het was. En op dit moment was ze zwanger en zou ze trouwen met Kieran, tadaa. "Oh ja, hoor," knikte ze dus ook rustig. "Natuurlijk wel. We hebben het best leuk samen." En dat was belangrijk, toch? Een andere man was misschien over van alles gaan zeuren, maar Kieran was makkelijk. "Ja, May's naam mag ook best mee veranderen." Ja, ze zou nu ook stiefmoeder zijn, ach. May was wel een schattig ding, hoor, en beter dat ze opgroeide als een Thorpe dan een Haysward. "Waar woon je liever, op het platteland of in een stad?" Ze keek een beetje om zich heen. "Nog dingen die je graag mee wilt nemen? Meubels, kunst, boeken?" Ze hadden alles al, maar het moest wel een beetje bij elkaar passen, dus misschien dat ze wat dingen om moest wisselen. "Ik zal ook kijken of ik een huwelijksplanner kan vinden, heb er weinig zin in om alles zelf te moeten doen." Ze had namelijk al een verhuizing om te regelen, plus allerlei baby spullen die ze moest kopen. "Wil je een slaapkamer delen of liever gescheiden slapen?"
 10. [1838/1839] Shadow on the sea

  Hannah. Hannah, Hannah, Hannah, Hannah. Regina haatte het, maar zodra Hannah ook maar enigszins in haar buurt kwam, leek het alsof ze nergens anders meer naar kon kijken. Alleen Hannah was duidelijk afgetekend, de rest was onscherp, verdween naar de achtergrond, alsof er niemand anders meer bestond. Dit was haar bruiloft, ze zou een heel nieuw leven beginnen, man, kind, stiefkind, en toch bestonden deze secondes alleen uit Hannah. Kieran? Wie? "Hier," beet ze naar haar man, ook al had hij niet eens wat gedaan, en ze duwde haar glas in zijn handen. "Meekomen." Ze greep zonder op protesten te wachten Hannahs pols vast en trok haar weg, onderweg naar een lege gang, want ze hadden nu toch echt wel het een en ander uit te praten. Of tenminste boos naar elkaar te schreeuwen.
 11. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Au?! Verontwaardigd viel Regina's mond open terwijl ze een hand tegen de pijnlijke plek op haar hoofd drukte. Een pen! Wat vreselijk kinderachtig, zeg! Ze had dat natuurlijk moeten verwachten van Hannah Haysward, die kon er echt niet tegen dat ze Regina eens een keer gelijk moest geven, maar ugh, een pen naar iemand gooien, wat was er mis met haar?! "Het is duidelijk dat niemand je ooit opgevoed heeft," beet ze naar Hannah. Ergens had ze nu de behoefte om de essay in het haardvuur te gooien, maar ze moest nu een beter persoon zijn dan Hannah ooit zou kunnen zijn, dus ze zou die essay lezen en er nog een redelijk cijfer voor geven ook. "Als je zo doorgaat, dan dien ik een klacht over je in! Dus bied je excuses aan!"
 12. [1838/1839] Shadow on the sea

  Nee, het was bijzonder, he? Niet dat Regina nou zoveel van bruiloften wist, dit was haar eerste en hopelijk ook haar laatste want ze had geen zin om dit gedoe nog een keer te doen en degene met wie ze echt wiilde trouwen was eh... niet echt een optie, om meerdere redenen niet. We hebben het er verder ook niet meer over, hoe durf je er überhaupt over te beginnen. "We zullen een echt voorbeeld zijn voor anderen." Hopelijk voor hun kinderen, vooral. Dat die rustige huwelijken zouden hebben zonder teveel problemen, dank je wel. "Oh, nee hoor," glimlachte Regina tevreden. Dit was een goede keuze geweest! Kieran zou een prima man zijn, niemand zou meer zeuren over dat Regina moest trouwen en over een paar maanden zou ze er een kind uit persen en dan was haar moeder ook weer blij dat ze voor de zoveelste keer een oma was. Alleen jammer dat Hannah zo in haar hoofd spookte. Ze deed haar best niet naar Hannah te kijken, maar eerlijk waar, dat kind drong zich gewoon op in haar blikveld! "Wat was May schattig als bloemenmeisje, hm?"
 13. [1838/1839] #3 Hannah & Regina

  Oh, verdorie, Hannahs essay lag inderdaad gewoon keurig in de stapel. Regina wierp er een blik op terwijl Hannah ratelde in de achtergrond, iets over dat ze alles deed om aandacht te trekken van Regina, zie je wel, maar voor zover ze kon zien was het ook nog eens een goede essay, met geen enkele spelfout. Onuitstaanbaar! Waarom was Hannah nou weer één van de beste studenten van haar klas, en dat terwijl ze zo vervelend was in het dagelijks leven? Als Regina minder moreel was geweest, dan had ze Hannah gewoon expres wat punten afgetrokken, maar helaas. Moralen. Zitten ook altijd in de weg. "Ik wist wel dat je dat deed," besloot Regina eindelijk Hannah te antwoorden. "Fijn dat je het eindelijk hebt toegegeven!" Ze glimlachte triomfantelijk. "Is dat nou zoveel moeite?"
 14. [1838/1839] Shadow on the sea

  Zondag 2 maart 1839 - 's avonds - de receptie van Regina en Kierans bruiloft Ergens was Regina bang geweest dat Kieran alsnog besloten had om niet op te komen dagen op hun bruiloft met dat zijn kind gisteren geboren was, maar het was al snel gebleken dat Kieran goede beslissingen kon nemen, sorry lieverd, en hij was op dit gearriveerd. Tot nu toe was de bruiloft dus prima verlopen, ondanks bepaalde gasten, en Regina had het gevoel dat ze eindelijk opgelucht kon adem halen. Ze was misschien niet echt gelukkig, het was niet alsof ze van Kieran hield, tweede keer sorry lieverd, maar ze zouden vast goede partners zijn, niet waar? Beter dan die Hayswards. Het enige nadeel was dat Kieran per se Hannah uit had willen nodigen. Regina had besloten er niets van te zeggen, want ze was veel te volwassen om zich nog met Hannah bezig te houden, maar moest Hannah echt per se telkens in haar gezichtsbeeld opduiken? Het was om gek van te worden! Misschien moest ze zich wat meer op Kieran richten. "Het ging goed vandaag, niet waar?" glimlachte ze lief. "Geen enkel probleem, toch?" Privé!
 15. [1838/1839] #6 Hannah & Regina

  Tja, wat er mis met Regina was? Blijkbaar veel, als ze echt had bedacht dat Hannah Hayward kussen een goed idee was. Hoe had ze het in vredesnaam kunnen bedenken? Haar lippen tintelden er nog van, maar de plekken waar Hannah haar had vastgepakt om haar weg te duwen, voelden nog meer aanwezig. Ze wilde haar niet, dat was duidelijk. Ze wilde veel liever Caroline en iedereen die Caroline Thorpe liever wilde dan Regina, daar was iets grondigs mis mee. Dat ze dat niet eerder had gezien! Was ze zo verblind geweest? En waardoor, eigenlijk? Hannah was weinig bijzonders, dat kon iedereen haar melden, en ook nog eens een Haysward. De ergste persoon die ze op dit moment had kunnen kussen. Nou ja, nee, om het erger te doen had ze April een tong in haar mond moeten duwen. Regina opende haar mond, half van plan om een uitleg te laten volgen, maar er was gewoon niets wat ze wilde, of kon vertellen, dat ook maar enigszins begrijpelijk zou klinken, dus in plaats daarvan snoof ze, alsof Hannahs gedrag haar alleen maar irriteerde, en draaide ze zich om om weg te stompen. Zodra het kon, kocht ze één van de deklieden om om haar in een sloep naar beneden te laten zakken, zodat ze naar huis kon verschijnselen. Topic finished!
×