Jump to content

Quentin Kane

Dit is Geen Partij
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Days Won

  1

Quentin Kane last won the day on April 23 2018

Quentin Kane had the most liked content!

About Quentin Kane

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  DGP
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1838/1839] Summer makes us all feel happier

  Quentin grijnsde triomfantelijk naar Theresa, want hij herkende een leugen best wel als hij hem hoorde en hij wilde daar zijn ouders net op gaan wijzen toen zijn moeder het glas van Theresa stevig terugschoof. "Opdrinken, allebei," zei ze streng. "Anders mogen jullie niet van tafel af." Kom op, het was sinaasappelsap! Quentin wierp nog een laatste boze blik op het glas, alsof het allemaal de schuld was van het sap, en besloot koppig te beginnen aan zijn ontbijt zonder ook maar iets te drinken. Het was niet eens dat hij sinaasappelsap niet lekker vond, het ging gewoon om het principe. "Leuk om weer thuis te zijn," mompelde hij, tussen de happen van bolletjes door. "Wordt vast heel gezellig." "Het wordt een stuk gezelliger als je je sinaasappelsap opdrinkt," zei zijn vader rustig.
 2. [1838/1839] We all follow patterns, and live on the beat

  Eigenlijk was Quentin al van plan geweest om Theresa haar toverstok te geven zodra hij zijn kamer opgeruimd had en haar terug naar Zweinstein kon brengen (want geen denken aan dat hij haar zelf liet rondwandelen op de wereld), maar hey, als zij er vanuit ging dat hij voor een langere tijd bedoelde, wie was hij om dan ineens te zeggen 'oh nee, haha, hier is hij alweer terug'? Dan strafte ze zo goed als zichzelf, was toch handig! "Nou, dan weet je in ieder geval wat je tegen je leraren mag zeggen," siste hij naar haar, terwijl hij een hele hoop opruimspreuken begon te mompelen. "Ze zullen het vast met me eens zijn dat als je je zo kinderachtig gedraagt, je die toverstok niet hoort te hebben!" Nu ging hij die toverstok pas teruggeven als zijn ouders het eisten, lekker puh.
 3. Zaterdag 2 juni 1838 - 's ochtends - Ascot, het huis van Quentin en Theresa Als het aan Quentin had gelegen was hij tijdens de zomervakantie in Cambridge gebleven, maar zijn ouders hadden op staande voet geëist dat hij naar huis zou komen voor de zomervakantie. Iets over dat de zomer de perfecte tijd was om door te brengen met je familie (hoewel zijn ouders altijd degenen waren die veel werkten) en dat het een familietraditie was en dat ze hem zaterdagochtend bij het ontbijt verwachtten. Quentin had er weinig zin in, eerlijk gezegd, hij had een hekel aan de zomervakantie. Het voelde altijd als een droom die veel te snel achterwege was en na die drie maanden kwam hij altijd tot de conclusie dat hij de helft van de dingen die hij wilde doen niet eens had gedaan, maar dat hij zo'n beetje de hele vakantie in de tuin had gezeten, te kijken naar hoe het gras groeide. Dat was kalmerend, zeiden zijn ouders. Een perfecte gelegenheid voor hem om wat bij te tanken. Maar goed, zijn ouders betaalden wel alles voor hem, dus uiteindelijk slofte Quentin vijf minuten te laat, zijn kleine rebellie, de eetkamer binnen, waar zijn ouders en Theresa al klaar zaten. Zijn moeder wierp hem een geërgerde blik toe en duwde zonder verder nog wat te zeggen een glas sinaasappelsap naar hem toe. "Nee, dank je," zei hij. "Ik heb liever koffie." Want hij was volwassen. "Quentin," zuchtte zijn moeder. "Dit zijn vitamines, dat is goed voor je." En ze duwde het glas nog verder zijn kant op, tegen zijn bord aan. "Theresa heeft ook nog niets gedronken," verraadde hij zijn zusje kinderachtig. Privé!
 4. [1837/1838] At night you should probably not wander around

  Oké, laten we even eerlijk zijn, voor een slachtoffer was Grigor toch wel verdomd vervelend. Hij wilde niet eens een heler erbij roepen! Maar ook geen schouwer en dat was dan weer verwarrend, want dat je niet geheeld wilde worden was nog tot daar aan toe, maar dat je niet iemand anders wilde straffen was dat eigenlijk best raar, toch? Of was Quentin nou gewoon het persoon dat wraak altijd hoog opnam? Mogelijk. "Weet je, je bent eigenlijk best wel een vervelende man," mopperde Quentin, terwijl hij zijn tranen wegveegde. "Ik heb je hand kapot gemaakt, sorry daarvoor nog, en jij wilt niet eens dat ik in Azkaban eindig?! Misschien moet je eens naar een therapeut gaan. Mijn ouders zijn therapeuten, wil je hun adres?" Hij begon al door zijn zakken te zoeken, op zoek naar een leeg stuk perkament, een veer en een pot inkt. Man, mensen in 1838 hebben het moeilijk, hoor.
 5. [1838/1839] We all follow patterns, and live on the beat

  Ja, daag! Alsof Quentin echt zijn verdomd vervelende zusje haar toverstok terug zou geven nadat ze zo'n enorme puinhoop had gemaakt van zijn kamer! "Waarom wachtte je niet gewoon tot ik thuis was?" vroeg hij verontwaardigd, terwijl hij naar achteren stapte, bovenop iets dat een krakend geluid maakte, dank je wel, Tessie, zodat ze duidelijk wist dat hij die toverstok niet terug ging geven. "Je hoort me sowieso te vragen of je mijn bieb-pas mag lenen! En denk je echt dat ik dat nu nog ga doen?" Gefrustreerd gebaarde hij naar alle rotzooi. Hij wist ook heus wel dat hij niet zo netjes was in zijn kamer, maar dit was iets heel anders. "Denk maar niet dat je hem nu nog krijgt," dreigde hij, terwijl hij haar toverstok in een broekzak stopte en zijn eigen tevoorschijn haalde om toch maar op te gaan ruimen. "Ik kan je overduidelijk niet vertrouwen, je bent echt nog net een klein kind."
 6. [1837/1838] Oh, maybe I will finally learn

  Quentin had op zich ook weinig te zoeken op het Ministerie van Toverkunst. Hij had een vergunning nodig voor het een of ander, dat kreeg je ervan als je Alchemie-student was en dus altijd met die ingrediënten zat en sommigen waren nou eenmaal enigszins illegaal behalve als je aan kon tonen dat je ze echt nodig had, en sommige experimenten waren ook interessant qua wetgeving. Dus, hij was van plan om even binnen te wuppen, de formulieren op te halen die hij nodig had en die dan thuis in te vullen onder het genot van een glas bier. Heel onschuldig, allemaal, voor zijn doen, dus was het geheel toevallig dat precies toen hij ergens een hoek om sloeg plotseling geraakt werd op zijn linkerwang door iets dat een heel naar sissend geluid achterliet, maar misschien nog veel erger: pijn. "Aah!" brulde Quentin, terwijl hij dom genoeg direct zijn hand op de wond legde, waardoor die ook aangetast werd door het goedje. Fijn, nu zat er een gat in zijn wang en zijn hand. Op dit moment wist hij even niet wat hij erger vond... Oh ja, de pijn. "Was het weg, was het weg!" brulde hij wanhopig in het rond, maar de vraag was of er iemand was die niet geraakt was door het zuur...
 7. [1837/1838] Maybe September

  Quentin was het type dat elke zomervakantie wel minstens één lichaamsdeel had gebroken, eigenlijk. Het type dat zomaar van trappen afsprong omdat er vanaf wandelen gewoon teveel tijd vroeg, het type dat uit ramen klom, uit bomen viel, af en toe in een vechtpartij terecht kwam, boos zijn hand door een raam sloeg. Dus pijn was op zich niets onbekends bij Quentin, maar hij vond het nooit fijn. Oké, dat was ook weer een leugen. Er was wel iets fijns aan pijn, fijn aan de adrenaline, fijn aan even eraan herinnerd worden dat je menselijk was, dat je kwetsbaar was, dat je lichaam van belang was. Maar nu had niet alleen hij pijn, maar Elaine ook, en dat was wel het allerergste. "Gaat het?" vroeg hij zachtjes, terwijl hij zijn hand op haar gezicht wilde leggen, maar hij siste van de pijn en bedacht zich maar voor het gemak dat zijn arm vast weer gebroken was. Leuk. "Het komt allemaal goed," suste hij haar, terwijl hij maar met de linkerhand wat tranen van haar wangen veegde. "Kun je staan?" Buiten hoorde hij paniekerige stemmen, dus mooi, dan werd er vast hulp gehaald. Scheelde weer, want zijn rechterarm was zijn toverstokarm.
 8. [1837/1838] At night you should probably not wander around

  Nee, tot alle Griekse tragediën nog aan toe, Quentin maakte geen grapje en dat vond hij echt vreselijk! Want het was duidelijk dat deze jongeman hoopte dat alles nog goed zou komen en dat Quentin maar voor de lol iets zei, maar ten eerste was Quentin lang niet zo grappig (hoewel hij dat natuurlijk altijd zou ontkennen) en ten tweede was de hand echt verdwenen. "Nee!" brulde hij dus ook schuldig uit! Hij deed een poging om zijn armen om Grigor heen te slaan, maar waarschijnlijk werd hij weggeduwd en zo niet dan was Quentin gewoon nog erger een loser die niet eens iemand kon omarmen, dus zakte hij maar op de grond, met zijn rug tegen een gebouw aan. "Roep de schouwers, de helers! Ik ben schuldig!" Door de gedachte dat hij nu de rest van zijn leven in Azkaban moest doorbrengen, begon hij nog harder te huilen. "Vertel Elaine dat ik van haar houd!"
 9. [1837/1838] Maybe September

  Ja, iemand van zijn sokken rijden was inderdaad zo vervelend. Nam altijd zoveel tijd in beslag en mensen vonden zichzelf altijd zo zielig als ze aangereden werden, blabla, houd gewoon je mond dicht en laat de rest hun leven hervatten. "Dat moeten we niet hebben," grijnsde hij dus tegen haar huid aan. Hij lette eerlijk gezegd niet op met wat Elaine hem liet zien, hallo, hij had wat anders te doen en daarbij was Quentin zo slim dat hij het vast binnen twee seconden allemaal uit zou vogelen. Elaine had dan wel instructies nodig, maar Quentin was het type dat altijd beter wist. Ook al gingen ze nu wel heel hard. "Wacht," zei hij tegen Elaine, terwijl hij zijn toverstok tevoorschijn haalde, want als er een probleem was, moest hij het oplossen, toch? Dus hij tikte op de wand van de koets. De koets sloeg ineens heel hard linksaf en botste frontaal tegen een muur op.
 10. [1838/1839] We all follow patterns, and live on the beat

  "Je zocht iets," herhaalde Quentin sarcastisch, want hij geloofde er echt helemaal niets van. Hoezo zocht Theresa iets in zijn kamer! Het waren zijn spullen, stuk voor stuk, en niets daarvan was voor haar, dus ze moest niet zo dom doen en met haar handen van zijn spullen afblijven. En het niet erger maken! "Theresa!" schreeuwde hij uit, meer geschrokken dan hij ooit toe zou geven. "Geef hier die toverstok!" eiste hij, terwijl hij door de puinhoop heen waadde om haar toverstok af te pakken. Ja, hij had zijn eigen, maar het ging hem er nu vooral even om dat Theresa geen toverstok had. "Wat is er mis met je, echt waar!" Stom rotzusje.
 11. [1838/1839] We all follow patterns, and live on the beat

  Nee, ja, Theresa had hem inderdaad vast niet verwacht, want anders was ze hopelijk wel wat voorzichtiger met zijn kamer omgegaan. Quentin had er behoorlijk de pest in, in alle eerlijkheid, om zijn spullen zo door elkaar gegooid te zien, want hij was het type dat altijd zijn kamer zo netjes hield dat je nauwelijks dacht dat er iemand in woonde. Paste ergens niet bij zijn persoonlijkheid en af en toe probeerde hij daar ook wat aan te doen, maar het was net alsof, zodra er iets op zijn bureau lag, hij niet meer na kon denken. "Ga je dit ook nog opruimen?" vroeg hij als eerste, terwijl hij zijn armen over elkaar heen sloeg en haar boos aankeek. Was het opruimen van zijn kamer iets belangrijker dan de vraag wat ze hier überhaupt kwam doen? Ja, eigenlijk wel, want het kon hem niets schelen wat Terry hier wel of niet kwam doen. Het was een vervelend kind dat daadwerkelijk nooit iets interessants deed, dus blegh. "Ah, kijk nou, al mijn boeken liggen door elkaar!" Verdomme, Theresa.
 12. [1837/1838] Maybe September

  Nou, Quentin had een heel lijstje met ideeën, hoor, die allemaal op zo ongeveer hetzelfde uitkwamen, want mannen met een penis en een vrouw die het niet erg vindt om eraan te zitten leidt maar tot één ding, toch? Volgens de meeste mannen wel, tenminste, en hoewel Quentin heel graag deed alsof hij beter was dan andere mannen had hij best wel een zwakke plek en die zwakke plek was zijn penis. Letterlijk, vanzelfsprekend. "Oh, ik kan wel wat verzinnen," grijnsde hij, heel charmant, terwijl hij een kus drukte op haar kaak. "Heel veel leuke dingen." Die allemaal op hetzelfde neerkwamen. Waarom is Elaine ook alweer verliefd op Quentin? "Dus, wat moeten we als eerste doen? Zo'n gevaarlijke sla-om? Op een dak rijden? Iemand van zijn sokken rijden?" Hij nam dit echt serieus, hoor.
 13. [1838/1839] L'État comprime et la loi triche

  Kijk, in alle eerlijkheid had Quentin weinig tegen Thomas Silvershore als Minister van Toverkunst, hoor. Het was een kandidaat waar zijn ouders allebei enthousiast voor hadden gestemd, met het idee dat Georgiana Ellice over tien jaar nog wel eens terug mocht komen en misschien wat minder nadruk moest leggen op dat ze een vrouw was, want je zag Silvershore toch ook geen nadruk leggen op dat hij een man was, waar sloeg dat nou weer op. In alle eerlijkheid, Quentin had zelf op Silvershore gestemd. En toch was hij bij dit protest aanwezig. Omdat het kon, omdat hij zich verveelde, omdat hij iets moest doen met zijn leven en als Elaine er niet was voelde het alsof hij op het punt stond om in vlammen uit te barsten en dat hij iets moest doen, dus... deed hij dit. Dus haakte hij zijn arm in die van iemand anders en dus nam hij de adviezen van één van de ouderen onder hen (sorry Meghan) over en begon hij te schreeuwen: "Niet mijn Minister! Niet mijn Minister! Niet mijn Minister!" Wat!
 14. Maandag 12 februari 1838 - 's avonds laat - buiten een bar Op zich was het niet zo handig dat Quentin ten eerste dronken was op een maandagavond terwijl hij de volgende dag een belangrijk experiment moest doen en het was ook niet zo heel handig dat hij dronken was op de Wegisweg en hij dus nog eerst naar zijn studentenkamer zou moeten verschijnselen, maar soms maakte je nou eenmaal van die domme beslissingen terwijl je nog sober was in de volle overtuiging dat je dronken zelf er wel mee om kon gaan. Hahahahaha. Daar had Quentin nu dus mee te maken. Hij was te dronken om te verdwijnselen (dronken genoeg dat hij zijn toverstok niet uit zijn zak kon halen, tenminste) en te koppig om naar het huis van zijn ouders te gaan en niet sober genoeg om zich te realiseren dat er zoiets bestond uit ontnuchteringsdrankjes, dus terwijl hij aan zijn zak zat te trekken zwalkte hij een beetje door de straten heen en zo kwam hij plotseling in botsing met iemand anders. "Kijk toch uit," mompelde hij geërgerd, maar toen zag hij een beetje in het slechte straatlicht dat de andere persoon een hand te weinig had. Quentin kwam direct tot de meest logische conclusie die hij dronken kon bedenken: dat was gebeurd toen hij tegen de man was opgebotst! "Het spijt me!" riep hij verontschuldigend uit en hij greep naar de plek waar tot vijf seconden geleden nog een hand had gezeten. Dacht hij. "Ik wist niet dat je zo fragiel was! Wat moet je nou zonder hand?" Er was maar één logische vervolgstap: Quentin begon hard te huilen. Met @Grigor Rhydderch!
 15. [1837/1838] Maybe September

  Was er iemand die ooit nee kon zeggen tegen Elaine? Want Quentin kon het niet, hoe meer ze naar hem keek met die stralende glimlach, hoe meer de rest van de wereld verbleekte bij het zien van hoe gelukkig hij haar kon maken, en hoe meer het enige wat er toe aan deed was dat Elaine altijd zo bleef glimlachen. Was niet moeilijk, behalve als ze ineens het idee had dat ze niet aan je verwachtingen kon voldoen was Elaine over het algemeen behoorlijk gelukkig, maar toch wilde hij er voor zorgen dat ze zich nooit ergens rot of vervelend over hoefde te voelen. Jammer eigenlijk dat hij niet met haar was getrouwd. "Dan zullen we dat snel doen," grijnsde hij naar haar en omdat hij het niet helemaal kon laten boog hij voorover om haar kort een kusje te geven. "En dan hebben we de rest van de middag voor ons alleen. Je hoeft niet vroeg thuis te zijn, toch?" Hij keek haar smekend aan, kon ze niet negeren dat Daniel Foulkes-Davenport bestond?
×