Jump to content

Henry Paget

Zwadderich Vijfdejaars
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Henry Paget last won the day on May 9

Henry Paget had the most liked content!

About Henry Paget

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1837/1838] Hate Date

  "He!" protesteerde Henry, want het was één ding om zelf op iemand te morsen, en helemaal geen probleem, laten we daar eerlijk over zijn, maar dat er op hem gemorst werd was zo'n beetje het meest vreselijke wat er kon gebeuren. Zijn kleding! "Dit pak kost drie keer zoveel als jij in één jaar verdient!" beet hij naar Ayers toe, terwijl hij paniekerig opsprong en zowel met een servetje begon te deppen (niet vegen, daar werd het alleen maar erger van) en zijn toverstok opzocht zodat hij het spul weg kon toveren. Alsnog zou hij straks iets schoons aantrekken, hoor, al was het alleen om die vage geur van sinaasappel en drank uit zijn neus te krijgen en het plakkerige gevoel van zijn huid. "Wat?!" eiste Henry, terwijl hij boos zijn handen op tafel plantte en Ayers aankeek. "Wat doe ik dan? He?!" Hij zou het zelf ook wel eens graag willen weten.
 2. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  Zucht. Hij had moeten weten dat Ellie het weer allemaal zo zwaar opnam, terwijl hij helemaal niet had gezegd dat ze niet meer in dezelfde ruimte mocht zijn! Met een zucht zakte Henry maar op de vloer naast haar, bah, bah, bah, allerlei stof en viezigheid en hij zou straks schone kleren aan moeten trekken, kijk eens wat hij voor je over had, Ellie. "Zo serieus is het nou ook weer niet," protesteerde hij een beetje. "Je mag heus wel in dezelfde ruimte als mij en Maia zijn..." Maar hoe legde hij nou weer uit wat hij bedoelde? "En je mag ook heus wel met ons praten..." Gefrustreerd wreef hij met zijn hand door zijn haar. "Ik wil alleen dat je niet meer dingen tegen Maia zegt die niet waar zijn. Of dat je allerlei ongemakkelijke vragen stelt. Of... ehm... nou ja, dat soort dingen." Logisch, toch?
 3. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  Ja, oké, dat zei Henry inderdaad best vaak tegen Eleanora, dat hij haar dom vond, maar ze was ook vaak dom en dat was niet zijn schuld, toch?! Hij had altijd gelijk, maar Eleanora fladderde haar leven door in volle overtuiging van dat de zon opging als zij het zei en als iemand het met haar oneens was, voelde ze zich direct aangevallen. En dan ging ze huilen. "Ellie..." zuchtte hij, geërgerd, maar ook een beetje verdrietig, hoor, want het was wel zijn kleine zusje en ook al vond hij dat ze overdreef, dat betekende niet dat hij het fijn vond om haar zo te zien. "Het enige wat ik wil is dat je mij en Maia met rust laat, daar hoef je toch niet zo over te huilen? Verder vind ik je een leuk zusje, hoor. Beter dan Constance." Dat laatste was van belang, oké? En hij zocht ook even door zijn zakken heen om haar een schone zakdoek te geven.
 4. [1837/1838] Hate Date

  Ja, Henry geloofde het natuurlijk zelf, want hij had natuurlijk gelijk, want zo was het leven van een Paget tegenover de rest van de wereld. Die waren allemaal niet zo leuk, of interessant, of rijk, dus blablabla. "Ik?!" vroeg hij verontwaardigd. "Ik heb Zweinstein nooit iets aangedaan! Ik ben een goede leerling en een leuke klasgenoot!" Dat zei iedereen, toch? En anders zou Henry eisen dat ze het zeiden. "Oh ja, ik mors?" vroeg Henry nukkig en ja, oké, er was een druppel mimosa op de tafel terecht gekomen, maar gelukkig had Henry een beter idee! Hij pakte het glas vast en kieperde dat zo boven Maxwell om. "Oh kijk, je hebt gelijk, wat ben ik toch onhandig!" Wat een rotvent.
 5. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  Oh nee he. Als Henry ergens een hekel aan had was het als Eleanora begon te huilen, want thuis leek er direct een soort alarm af te gaan en kwamen er dan van alle kanten familieleden op hen afrennen om van Henry te eisen dat hij vertelde wat hij had gedaan en om Eleanora te troosten. Op Zweinstein ging dat gelukkig wat minder makkelijk, puur en alleen omdat er niet zoveel familieleden rondhingen, maar als hij er niet heel erg snel voor zorgde dat Eleanora ophield, zou hij vast in de problemen komen. "Ellie toch," suste hij, terwijl hij naast haar neer hurkte en een beetje ongemakkelijk op haar hoofd klopte. "Je hoeft hier echt niet om te huilen. Die afspraak ga je echt niet verpesten, toch? Want je bent best een slimme meid!" Volgens sommige mensen, dan. "Anders kunnen we hem ook altijd opschrijven zodat je hem niet hoeft te vergeten?" Henry was niet zo goed in mensen troosten.
 6. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  Ja HALLO, hij wilde ook niet gemeen zijn, dank je wel, maar Ellie gaf hem weinig keus! Ze moest hem en Maia met rust laten, maar hij kende haar goed genoeg om te weten dat ze dat heus niet uit zichzelf deed. Oké, hij kende haar ook goed genoeg om te weten dat ze het alsnog niet zou doen, maar hij had iets van hoop nodig op dit moment. "Dit is niet gemeen," eiste hij. "Dit is gewoon een... zakelijke transactie!" Ja joh. "We maken gewoon een afspraak." Uuuugh Ellie, nee. Henry rolde met zijn ogen. "Dat zeg ik helemaal niet," mopperde hij en hij stopte gefrustreerd zijn handen in de zakken van zijn mantel. "Ik wil gewoon niet dat je je met mij en Maia bemoeit, zodat ik het zelf kan doen. Jij verpest alles alleen maar!" Misschien had hij dat niet moeten zeggen.
 7. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  ?????????? Soms vond hij zijn zusje lief, soms vond hij zijn zusje irritant, soms wilde hij zijn zusje vermoorden, maar er was één emotie die hij altijd voelde in de buurt van Eleanora, en dat was totale verbijstering. Hoe kwam ze nou ineens weer op die conclusie?! Het ging hier over dat zij verliefd was op James Graham, niet over hem en Maia?! "We zijn verloofd," sputterde hij verbijsterd, verontwaardigd, ver-Ellied uit. "Wat denk je dat een verloving is?!" Echt, Ellie... "Maar dat maakt allemaal niet uit," zei hij, terwijl hij gefrustreerd over zijn gezicht wreef. "Ik probeer je hier te chanteren, Ellie, dus verander niet de hele tijd van onderwerp!"
 8. [1837/1838] Hate Date

  Ehhh? Pardon? Enigszins verbluft, maar vooral beledigd staarde Henry Max aan, want als er iemand was die nooit zijn excuses aan zou moeten bieden, was hij het wel! Hij was Henry Paget! Wat had hij ooit fout gedaan in de glorieuze zestien jaar, twee maanden en vijf dagen dat hij was geboren? Absoluut helemaal niets, dank je wel. Hij had nooit zijn zusje te hard aan haar haren getrokken, hij had nooit iemand beledigd, hij had nooit Maia helemaal in de war gebracht, hij had dat lekker allemaal niet gedaan! Dus. Ha. "Ik bied mijn excuses pas aan als de zon de andere kant op begint te draaien!" beet hij boos terug, terwijl hij zijn mimosa ietsjes te hard neerzette. "Want dat is de dag waarop ik pas iets verkeerds doe, omdat het hele leven dan op zijn kop staat!" Ja Max, zoek daar maar een antwoord op. Loser.
 9. "Some people," Henry sighed, before gratefully smiling at the young girl behind the counter. "On behalf of her, I apologize for the disruption." Not on behalf of himself, of course, he hadn't done anything wrong! No, he just took the coffee and left too. Finished!
 10. "Now just hold on a minute," Henry protested and he quickly stepped in front of her so she couldn't reach the counter. "Just because I had a delightful conversation with Mrs Briggs over there, doesn't mean that I didn't take my fair time to order a cup of coffee!" He would never forget that! Even if a conversation would be delightful, just getting distracted was something he wouldn't let himself get away with. He was here to order coffee, so he had ordered coffee. "I don't know who has raised you, but it's quite clear that they didn't tell you to wait for your turn." He used those two centimeters between them to his full advantage and sternly looked down on her. "So let me just get my coffee, then I'll be on my way and I'm quite certain the lovely employees are already working on a second cup of coffee for you." But he was going to get the first one.
 11. First of all, Henry loved Hogsmeade. Oh sure, London was a wonderful city, but there was something so sweet and charming about Hogsmeade. All the little houses with their twinkling lights, the shop owners that would greet the customers they knew best, the people that were delightful at small talk... He always felt a little like home here, like as if he tried hard enough, he would learn everyone's name and stories. Of course he never really bothered, he wasn't going to live in Hogsmeade, thank you very much, but the idea was there. Also, Hogsmeade had a wonderful coffee place. The coffee at Hogwarts was good, but not really anything special, and there was always a certain aesthetic to just wander back in the castle with a coffee cup in your hands that everyone knew he hadn't gotten from Hogwarts. As if he was different from everyone else in the crowd and Henry liked to be different. And cool, of course, so he had established a ritual that right before he would go back to Hogwarts, he would order a cup of coffee from this charming little place. And then it wouldn't do if someone else claimed his cup. "I'd think not," he said icily to the young woman. He didn't know who she was, but he secretly enjoyed the fact that he was taller than her, even though he was obviously a whole lot younger. "I ordered this cup, well before you, so." He made a shooing gesture towards her and learned forward to get the cup from the countertop.
 12. [1837/1838] The world will never be the same, and you're to blame.

  Henry keek even verbaasd op toen Maia ineens haar been terug trok en zich verontschuldigde, maar hij glimlachte alleen maar even vriendelijk naar haar en zette het juiste stuk klaar. Ja, ze deed wel ongemakkelijk tegen hem, maar ongeleid hitsig projectiel vond hij haar ook nog weer niet, hoor. Zolang ze hem tenminste maar niet weer ging zoenen. Dan begon hij wel zijn twijfels te hebben, hoor. "Oh, je zit op de verkeerde noot," zei hij en zonder nog wat te zeggen pakte hij haar hand vast en legde hij die goed. "Kijk, we beginnen bij A hier." En samen met haar drukte hij de toets in. "Lukt het vanaf daar?" vroeg hij, wat een beetje een onzinnige vraag was, maar toch, haar nervositeit begon hij toch wel een beetje op te merken en hij wilde er niet direct over praten, dus dit was... een poging om het er enigszins over te hebben zonder dat ze het erover hadden.
 13. [1837/1838] Signals crossing can get confusing

  Henry vond het helemaal niet anders en hij keek haar dus ook even een tikje bozer aan. Hij had het op zijn minst willen vertellen, op een moment dat hij die gevoelens ook echt met alle zekerheid had en op een moment dat hij dat romantisch kon doen, niet in een muziekkamertje op Zweinstein half tussen een ruzie met zijn zus door. "Wel waar!" protesteerde hij dus. "Op zijn minst zodat ik het kon vertellen!" Maar Henry was gelukkig hypocriet genoeg om er wel mee te dreigen dat hij dingen door zou vertellen, dus haar protesten maakten zijn grijns alleen nog maar sterker. "Oh, ik ben gemeen?" vroeg hij dan weer, wel een tikje zuur, want hij was niet gemeen! "Oké, we kunnen wel een deal sluiten. Ik vertel Galahad niets als jij belooft je nooit meer te bemoeien met mijn relatie met Maia, oké? Dus haar niets vertellen over wat je denkt dat ik voel." Misschien dat hij zelfs moest eisen dat Ellie nooit meer met Maia zou praten..
 14. [1837/1838] Hate Date

  Hoera, ik heb eens iemand die niet verbaasd is over dat hij een hate date had, want Maxwell Ayers was daadwerkelijk de meest vreselijke persoon op aarde en Henry had terecht zo'n sterke hekel aan de jongen dat het nooit anders had kunnen lopen dan dat ze een date hadden gehad. Want ew, Maxwell had ooit een glas sinaasappelsap over Henry's gewaad gemorst, vlak voordat Henry op excursie moest en dus had hij geen tijd gehad om zijn gewaad te verwisselen voor een schone en dit was nog voordat hij allerlei schoonmaakspreuken uit zijn hoofd had geleerd (of eigenlijk was dat 'schoonmaakspreuken uit zijn hoofd leren' de vervolging geweest van dit incident) waardoor hij de hele dag met die geur van sinaasappelsap had gezeten. Henry kon nog steeds geen sinaasappelsap drinken. Maar hij kon wel boos naar Maxwell staren, tegenover hem, met zijn armen over elkaar geslagen terwijl hij zijn eten negeerde. "Weet je, je hebt nooit je excuses aangeboden," zei Henry koppig.
 15. Ja, duh, natuurlijk was huiswerk stom, want alles was stom als er duizenden andere dingen waren te doen zoals feestjes en met elkaar praten en buiten op het gras liggen. Hij kon wel duizenden andere manieren vinden om zijn dag te vullen dan huiswerk maken, maar het ding was een beetje dat hij wel huiswerk moest maken. Hij moest nou eenmaal redelijk goede cijfers hebben, want dan kon hij naar de universiteit. Eleanora, voor haar maakte het nauwelijks uit. "Oh, echt?" vroeg hij, niet echt geïnteresseerd. "Vindt papa vast ook leuk dat je dat doet." Hij rolde met zijn ogen, terwijl hij koppig de tafel voor hem leeg begon te maken. "Dus, ga samen maar met je vriendinnen je agenda in de brand steken, ik moet studeren!" En hij stak heel volwassen zijn tong naar haar uit.
×