Jump to content

Damian Leigh

Ravenklauw Tweedejaars
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

About Damian Leigh

Recent Profile Visitors

83 profile views
 1. [1836/1837] Zonnige winterdag

  De zon scheen, de lucht is blauw, daar is alles mee gezegd. Er was waarschijnlijk een of andere training bezig in het stadion, maar daar keek Damian niet echt naar. Zwerkbal en vliegen waren niet zijn ding. Waarom hij hier zat, op een van de tribunes, was omdat hij wel graag buiten was en hier weinig mensen voorbij kwamen. Hij wist niet eens of hij hier wel zomaar mocht zitten. Met een leerboek op schoot en wat vellen perkament was Damian aan het studeren voor toverdranken, dit was een vak waar hij minder in thuis was. Opeens zag hij iemand voorbij vliegen, hij keek deze persoon na. De jongen zag er leuk uit en dit deed wat met Damian, hij voelde zich anders. Snel keek hij weg en werd hij rood. Hopelijk had niemand dit gezien, maar hij vreesde het ergste toen hij hout hoorde kraken.
 2. [1836-1837]Dat zoek ik even op.

  Wat waarschijnlijk niemand door had was dat Damian in een hoekje stil zat te lezen in een boek. Laat dat toevallig nu eens gaan over de koboldenoorlogen. Hij hoorde de meisjes binnen komen en herkende het meisje met de blauwe kleuren. Zij was een mede ravenklauwer in zijn jaar. Ze hadden waarschijnlijk wel eens met elkaar gesproken, maar Damian was verder erg op zichzelf. Toen kwam een meisje met een Huffelpuf gewaad de bibliotheek binnen en zij sprak het meisje aan. Toen wist hij haar naam weer: Marinda. Nu begon de afweging voor Damian. Wilde hij haar helpen en als hij dat wilde, hoe wilde hij dat doen. Hij wist immers op zijn duimpje de weg in de bibliotheek te vinden. Een voordeel van liever met boeken dan met mensen zijn. Damian had de keuze gemaakt, hij stond rustig op en liep behoedzaam richting de meisjes. Hij hoopte maar dat ze hem zouden aanspreken in plaats van dat hij dat moest gaan doen. Toch iets van verlegenheid en einzelgänger gedrag vermoedde hij. Nog drie boekenkasten te gaan, om zichzelf rustig te houden begon Damian zacht op te noemen wat hij al wist over de kobolden. "Zeventiende en achttiende eeuw, kobolden opstand" "Een opstand in Zweinsveld, de kroeg als hoofdkwartier" "Chocokikkerplaatje" En toen was zijn aandacht weg van de kobolden en ging hij verder met andere dingen opnoemen. Nog twee boekenkasten te gaan. "Fonteinen" "Glitters" "Lampjes" "Vuur" Nog een boekenkast "Oorlogen" "Kobolden" "Oh, hoi Marinda" En daar stond hij dan, geschrokken van zijn eigen actie.
 3. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Damian Leigh
 4. Personagedossier Damian Leigh

  Algemeen: Naam: Damian Jeopardy Leigh Leeftijd en Verjaardag: 12 jaar, 01-09-1824 Leerjaar en afdeling: 2e jaars Ravenklauw Achtergrond: Familiesituatie & Geschiedenis in het kort: Damian woont samen met zijn dreuzel moeder, zijn vader is toen hij 6 jaar werd verdwenen en nooit heeft hij meer iets van hem gehoord. Damian is enig kind en is altijd veel binnen geweest. Interactie met anderen is nog niet zo gemakkelijk voor hem en hij is liever alleen. Wat hij deed toen hij alleen thuis zat is studeren, studeren, studeren, want hij wilde graag iets belangrijks worden/doen als hij later groot is. ZO kent hij de theorie van veel magie al, maar in de praktijk gaat het natuurlijk net wat anders. Praktisch was hij nog niet goed onderricht en dit moest hij dus doen op Zweinstein. De grootste hobby's van Damian zijn dus studeren en naar mensen kijken. Het liefste kijkt hij naar jongens die voorbij komen, dit doet iets met hem, maar hij weet niet hoe hij het moet noemen. Burgerlijke staat: Vrijgezel Beroep: Student en zoekende naar baantje naast studie Woonplaats: Bristol Bloedlijn: Halfbloed: Vader is volbloed en moeder is een dreuzel Rijkdom: Gemiddeld Religie: Niet religieus Publiekelijk gezicht: Uiterlijk: Damian heeft bruin haar en donker bruine ogen. Hij heeft een kleine neus, maar boven aan zijn neusbrug staan zijn wenkbrauwen schuin naar binnen. Doordat hij weinig eet is hij vrij dun en kan je als hij zijn shirt uit heeft zijn botten tellen. Hij is nog vrij klein, ca. 1.60cm, want hij heeft zijn groeispurt nog niet gehad. Toverstok: Hickory Hout, flexibel, 30 cm met een kern van eenhoorn haar. Hickory hout is te vergelijken met essenhout, het is alleen donkerder. Deze houtsoort is erg veerkrachtig. Huisdier: Geen huisdieren Magie Magische sterktes: Toverdranken en astronomie/astrologie Magische zwaktes: Bezweringen Karakterbeschrijving: Positieve eigenschappen: (minimaal 3) - Charmant - Vriendelijk/ Lief - Enthousiast - Slim - Nauwkeurig Negatieve eigenschappen: (minimaal 3) - Sassy/brutaal - Dramatisch - Einzelgänger - Perfectionistisch - Onhandig in communicatie OOC: (Niet verplicht) Naam: Cedric Welke andere karakters heb je? Charlie Hides
×