Jump to content

Belladonna Astoria

IC Leraar
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

  Never
 • Days Won

  5

Belladonna Astoria last won the day on April 29

Belladonna Astoria had the most liked content!

About Belladonna Astoria

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  HH
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

 1. [1836/1837] Annoying parents should not be a trend, thank you very much

  SORRY SORRY SORRY MARGAUX DAT IK HIER WAS VERGETEN TE POSTEN SO SORRY I LOVE YOU SO MUCH Eh, ja, Belladonna was op zich wel jong om een leraar te zijn, ja, maar ook maar één jaar jonger dan dat ze eigenlijk haar diploma hoorde te halen, maar dat had ze alleen voor elkaar gekregen door gewoon enorm graag te studeren, dus in principe was ze niet zo jong. En oké, ze was waarschijnlijk de jongste lerares op Zweinstein en het was een beetje ongemakkelijk dat de oude leerlingen tegelijkertijd op Zweinstein zaten dan dat jij erop zat, maar gelukkig herinnerde bijna niemand zich haar, dus had het geen problemen opgeleverd. Tot er een man dus binnen kwam stormen die besloot dat ze te jong was. Bella wierp een blik naar beneden, om te controleren of haar witte gewaad misschien teveel op een schooluniform leek, maar iedereen droeg zwart. "Oh, is dat zo?" vroeg ze, ietwat ijzig, want 1. hij noemde haar te jong en 2. hij vond dat ze verkeerd les gaf en laat me je vertellen, Walrus, dat is geen goede manier om vrienden te maken. "En op wat voor manier wordt toverdranken dan verkeerd gegeven?" Ze wees niet naar zichzelf met "HOI IK BEN DE LERAAR" want eigenlijk wilde ze eerst weten wat hij te vertellen had voordat ze die kennis openbaar maakte.
 2. [1836/1837] New Job, New Me

  HOI MARGAUX IK BEN ONS ANDERE TOPIC NIET VERGETEN MAAR IK MOET EERST HIER POSTEN ANDERS WACHTEN MEER MENSEN OP ME!!! Ja, nou, nee, Laurelle, je had het niet helemaal goed met dat er 'iemand' was. "Ik heb de klas naar buiten gestuurd," verbeterde Belladonna Laurelle, "ze een vrij uur gegeven." Dan waren ze tenminste niet Bella's verantwoordelijkheid ondanks dat ze er niet bij kon zijn. Ja, ze had ook Laurelle kunnen vragen om erbij te blijven, maar eh, het was Laurelle. Die had vast of één of ander verhaal verteld dat een stel eerstejaars echt niet moesten horen, of ze was uit verveling halverwege het lokaal uitgedreven en dan was er nog niemand om op ze te letten, dus Bella had ze maar weggestuurd. Ze vond Laurelle hartstikke lief hoor, eerlijk waar, maar ze vond Laurelle ook een vreselijke lerares. "Oh, het valt wel mee, hoor. Volgens mij. Het kan zijn dat iemand in afwezigheid nog heeft besloten mijn lokaal klein te slaan, maar dat weet je in principe nooit." Ze haalde haar schouders op en richtte zich dus weer naar Laurelle. "Doet hij altijd zo vervelend?" En dat terwijl ze zelf dacht dat Basil best wel aardig was...
 3. Persoonlijk Topic Dump

  Part three and four <3
 4. Persoonlijk Topic Dump

  Part two <3
 5. [1836/1837][EN] It's super being a teacher, you guys

  "I don't think I was," Bella admitted, but Bella hadn't been much of anything as a child. Silent, pristine, always rather willing to sit in a quiet corner and not make much of a mess. Dreadfully boring too, for those around her, which was probably why they had entirely decided to avoid her like the plague. Children like other children, after all, and not adults-in-a-child-body. "Though even I made a mess every once in a while." It came with her profession, so. "Ah, but potions isn't really fun without the explosions." Bella couldn't help a smile on her face. "If nothing exploded, you might be lured into thinking it was a boring subject and we can't have that." Not that potions were ever boring, they had the most impossible effects. "And what about magical creatures? Do you think a creature is boring if it can't maim you in at least five ways?"
 6. [1836/1837] New Job, New Me

  Nou, gefeliciteerd, meneer Heler, misschien net een uur nadat u bent aangekomen en u kunt nu alweer aan het werk. "Naar binnen," commandeerde Bella Valentina, maar direct daarna zette ze een verontschuldigende glimlach op haar gezicht, want het was ook weer niet de bedoeling dat ze streng deed, eerlijk waar, maar ze was nog maar net begonnen met haar les, er was iemand gewond geraakt (echt, hoe kreeg je het voor elkaar) en ze werd ook nog eens achtervolgd door een andere lerares. Laurelle Ryder mocht ze echt, eerlijk waar, maar eh... ze probeerde een les te geven en dan was het een beetje onhandig als er een leraar bij je kwam staan om een verhaal te vertellen. Dus, tot nu toe was er helemaal niets terecht gekomen van haar les en Bella had het idee dat de rest ook niet zou gebeuren. Fijn. "Ehm, hallo," begroette Bella de heler, met een schuldige glimlach. "Eén van mijn leerlingen is gewond geraakt, iets met een uitdaging over het likken van een ketel..." (Hoe, hoe, hoe, hoe, hoe?!) "Dus ehm... ja." Ze schoof Valentina naar voren. En draaide zich toen naar Laurelle, die dus nog door moest gaan met haar verhaal. @Valentina Callahan en @Laurelle Ryder
 7. Persoonlijk Topic Dump

 8. [1836/1837] Tfw the red scare turns into date material

  Confession: ik was dit topic niet vergeten, maar ik was wel vergeten aan te geven op mijn postlijst dat ik erin moest posten. Ja, dan gaat het lastig he, Gianna, weten waar je wel of niet moet posten. Ja, nee, hij had inderdaad een tweelingbroer, Bella had het genoegen al gehad om hem ook te mogen ontmoeten, dat klonk veel sarcastischer dan de bedoeling was. Leroy was ook een knappe jongen, hoor, en vast heel aardig, dus Bella was daadwerkelijk blij dat ze hem had leren kennen. Dus, zie? Geen sarcasme. OH EN ZE KENDE LAURELLE OOK! Wauw, deze post is een trainwreck. "Ehm, ja, redelijk," gaf ze toe. "Mijn ouders waren ook nooit veel thuis, dus ik heb altijd eigenlijk geleerd hoe ik mezelf moest vermaken." En dat was fijn, want eerlijk gezegd was Bella een fijn persoon om mee om te gaan en dat vond ze zelf ook fijn. "Ik heb dus veel gelezen, als kind, en veel in mijn eentje gespeeld." Al die bordspelletjes die je met twee of meer personen moest doen, deed Bella altijd alleen. "Het is leuk om op Zweinstein te werken, ja! Het is er nooit stil, maar dat is wel fijn. Al die leerlingen houden je wel bezig. Waar werkte jij ook alweer?" Sorry Basil, Bella is niet goed in over zichzelf praten.
 9. Lessentrivia

  Met dank aan Lily en Irene voor het idee <3 Eerste & Tweedejaars Maandag 3 april en vrijdag 7 april Op maandag bespreken ze de theorie over de slaapdrank, die ze op vrijdag gaan maken. Hij wordt getest op muizen voor een cijfer. Derde, vierde en vijfdejaars Dinsdag 4 april en woensdag 5 april In theorie zouden ze gaan werken aan een anti-vergiftigingsdrank, maar helaas heeft iemand alle vergiffen laten vallen, waardoor Bella nieuwe moet bestellen. Dinsdag geeft ze ze vrij, behalve degene die zo lekker handig is geweest, zij mogen de vloer schoonmaken. Op woensdag laat ze ze knalpoker en andere spelletjes spelen. Zesde en zevendejaars Maandag 3 april en donderdag 6 april Op maandag oefenen ze het maken van een liefdesdrank, op donderdag mogen ze werken aan hun jaarproject: het zelf bedenken van een toverdrank.
 10. [1836/1837]De zeer verantwoordelijke nieuwjaarsborrel

  Bella was nooit echt in touch geweest met haar innerlijke kind, zelfs niet toen ze nog een innerlijk kind was, en daarbij was ze nu eigenlijk ook helemaal niet zo oud. Maar 21 jaar (ja, ik heb op moeten zoeken op hoe oud Bella is, don't judge me, you do the same) en dat was haast nog jonger dan ik zou denken. Maar tja, oud was je vooral door je ervaringen en daarvan had Bella ook wat meegemaakt, yay! Het punt was, terwijl ze aan haar drankje begon te sippen, werd ze een stuk verlegener. En onzekerder. En nog meer geneigd tot het opzoeken van een stil hoekje waar ze in haar eentje in kon gaan staan. Wat een stuk makkelijker ging als ze op dat moment niet werd vastgegrepen. "Oh, eh, oh, ehh..." Ze werd zo rood als maar kon en wierp een ongemakkelijke blik rond. "Maar dat mag toch helemaal niet? Straks worden mensen boos op ons en krijgen we strafwerk!" Ze fronste verward. Wie gaf hier ook alweer strafwerk? "Ik wil niet in de problemen komen," smeekte ze.
 11. [1836/1837][EN] It's super being a teacher, you guys

  Um... Yeah. Hogwarts. Perks. "Free food?" she guessed, but the state at what the food came at was sometimes undefined, other times poisoned and if not any of that, it had a tendency to be thrown in your face. Plus, the university probably had good food too, for the professors they preferred to keep. "Test subjects?" Some people thought it was unethical to test on children, but at least children had the benefit that they were rather impulsive and more likely to say yes - and oh, that was probably why it was unethical to test on children, huh. "Children are... fun?" Oh Bella, baby. Just stop. "Oh yeah, they're very messy," Bella nodded. "They don't clean up their desks, scream any time they have to touch something goo-ey and sometimes just throw in whatever in a kettle because they don't feel like following the recipe." She smiled a little, to herself, and hurriedly brushed away some more crumbs to hide that facial expression. "If something doesn't explode at least once in my lesson, it's a good day." Or a boring day.
 12. [1836/1837] Tfw the red scare turns into date material

  Yup, Belladonna was op een date. De meeste mensen zouden waarschijnlijk vinden dat het veel te vroeg was na het overleden van haar man, maar de meeste mensen dachten ook dat Bella haar man had vermoord, dus vergeef haar als ze even geen zin had in het luisteren naar de meningen van andere mensen, dank jullie wel. En dus was ze op date gegaan met Basil. Ook al werd ze er direct aan herinnerd waarom ze zo slecht was in daten. Je moest met mensen praten. Een gesprek voeren. Contact leggen. "Goh, echt?" vroeg ze dus, terwijl ze even een blik rond wierp in de tent. Het was een goede zaak, hoor, voor zover Bella dat in kon schatten, want ze had daadwerkelijk geen enkel talent hiervoor. "Wat fijn dat het haar zo goed afgaat." Dat was een compliment die ze hoorde te geven, toch? Ze knikte braaf toen hij het verder had over de rest van zijn familie... En help, toen stelde hij een vraag over haar. "Nee," zei ze snel, "niet voor zover ik weet, haha." Dat was een grap, oké? "Maar, ehm... nee. Ik ben enigskind." Had ze ook de complexen van enigskind? Vast wel.
 13. [1836/1837][EN] It's super being a teacher, you guys

  Ah yes, the university. That wonderful complex of buildings she had spend three years at, had fallen in love there for the first time and had her heart broken, rather nastily. "Absolutely not," she said, trying to sound breezy but determined at the same time, but not aggressive, which wasn't an easy feat to pull and you could say that she had failed rather spectacularly. So she blushed and tried to give her something else to look at, some crumbs on the table she brushed away. "I don't think the university... it's a lovely place, sure, but... Um..." Well done, Bella. Now he definitely won't think you have a history there. "Well, it's not my thing, I guess." Oh, she was so smooth. "Hogwarts has it's... perks." She wanted to hit her head against the table in the hopes she would remember how to have a conversation. Oh right, she had never known how to do that. "But surely students make a mess of things too?"
 14. Saturday the 21st of January 1837 - in the evening, right after dinner None of this was supposed to happen. It was supposed to be a normal Saturday evening meal, quick, easy, breezy and back to the weekend, but then someone (and Bella personally suspected the Johnson twins) had started throwing food and before someone could've said 'no' the whole hall exploded in one big food fight. There were things Bella liked about being a teacher, there were things she hated and being personally responsible to oversee the house-elves cleaning up the Hall after a food fight was definitely something in the second category. "You know," she said to mr Foulkes-Davenport (she didn't like calling colleagues by their first name, that seemed overly familiar), who too had been a victim of this evening, "it might not be too late to consider a different career." Private!
 15. Woensdag 18 januari 1837 - 's middags na de lessen - Bella's lokaal Bella vond het moment na de lessen altijd het fijnste. Als haar deur nog open stond en ze in de verste verte het geluid van pratende leerlingen kon horen, maar het in haar lokaal eigenlijk rustig en stil was. Dat waren de momenten waarop ze altijd het meeste inspiratie had voor nieuwe toverdranken en ze dus de rotzooi van de afgelopen les gebruikte om maar wat dingen in een ketel te gooien en kijken wat eruit kwam. Je wist het nooit! En zo had ze wel een goede toverdrank ontdekt waarmee je heel makkelijk plakkerige dingen van je handen af kon halen. Dus. Een perfecte tijd. Maar soms liepen er mensen naar haar lokaal toe, waarschijnlijk leerlingen die van alles wilden, dus Bella zuchtte, dekte de ketel af waar ze nu mee bezig was en hoopte dat alles maar niet zou ontploffen. "Kan ik je helpen?" vroeg ze, aan de man die haar lokaal binnen kwam en eh... geen leerling was. Dacht ze. Je wist het nooit. Privé! <3
×