Jump to content

Aviana Fox

Zwadderich Zesdejaars
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aviana Fox last won the day on December 20 2017

Aviana Fox had the most liked content!

About Aviana Fox

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Lily

Profile Fields

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. [1837/1838] Hate Date

  Haar zusje haatte haar, en dat zou haar vast meer moeten doen dat het haar deed. Tuurlijk ze vond het niet leuk, Tabitha en zij waren familie en ergens was ze ervanuit gegaan dat je elkaar dan gewoon mocht, simpelweg omdat je aan elkaar vast zat en het makkelijker was op die manier. En zij had tot een tijd geleden nooit negatieve emoties richting haar zus gevoeld, op enkele sporadische ruzies ( NB: die een stuk minder sporadisch waren dan ze door had.) na. Dus haat was zo heftig. Maar als het zo was dan, was het zo, en er was niet echt een reden om zich daar heel erg druk over te maken. Het maakte haar verdrietig, ze vond het oneerlijk en onterecht, maar uiteindelijk zolang Tabitha stopte met haar leven terroriseren mocht ze haar haten als ze dat wilde. Andermans emoties waren haar zaak niet. “Ja, ja het gaat wel, dankje”, ze glimlachte even zwakjes naar Richard, en greep toch maar zijn arm vast terwijl ze dichterbij hem schoof want je wist maar nooit wat Tabby ging doen. Dat bleek maar weer. “Hoezo ben ik de slet”, kon ze toch niet helpen er verontwaardigt uit te gooien (iets met frustraties over een gedwongen relatie, thanks for that sis), “je moest eens horen wat ze allemaal over jou zeggen. Als er iemand een slet is ben jij het” Er waren vast wel roddels, en als die er niet waren dan hoefde ze alleen maar te verspreiden. Aviana was het type dat roddels bedacht, ze daarna zelf vergat en als ze deze dan weer hoorde oprecht in schok was van het sappige nieuws. Dus wie weet had ze de roddels die er waren ook al zelf bedacht. Zij wist het niet meer.
 2. [1837/1838] Hate Date

  Wow. Ze wist heus wel dat haar zusje soms wel onredelijk kon zijn, zoals ze nu al de hele dag was. Maar had eigenlijk nog niet echt opgepikt hoe onredelijk en onaardig en kwaad Tabby vandaag wel niet was. (Dat was niet vreemd. Aviana was nooit echt goed in mensen hun emoties echt oppikken of oprecht op anderen letten tenzij wat die mensen uitstraalden toevallig op dat moment in haar wereldje pasten) Dus het was ondanks het hele hate-date fenomeen toch nog een schok. “Aaaaaaau”, tranen sprongen in haar ogen toen ze eerst geslagen werd en vervolgens ruw aan haar haren vast gegrepen. “Laat me los, laat me los ”, ze probeerde zichzelf ook los te trekken en Tabitha weg te duwen. “Help iemand, help me”. Want mensen kwamen haar altijd redden als ze hulp wilde.
 3. [1837/1838] Hate Date

  Het klopte allemaal niet wat Tabitha zei en eerlijk gezegd had ze ook geen zin meer om zich er druk om te maken. Haar zusje was gewoon onredelijk, met onderedelijke eisen en het was niet echt haar probleem toch? Ze ging de jurk gewoon niet geven en daarmee was het klaar. Konden ze allebei hun tijd beter gebruiken want dit duurde nu alweer veel te lang en ze werd en best onrustig van. "Tabby, het is veel minder werk om een paar schoonmaakspreuken te doen. Het is zelfs minder werk om een andere jurk uit je eigen kast te maken, dan hoef alleen jij je om te kleden en hoef je ook niet op mij te wachten. Dus je plan en je principes zijn gewoon echt heel erg onhandig", ze haalde haar schouders op. "Dus ik ga mijn jurk niet geven", ze glimlachte lief. Niet een sarcastisch, gewoon om aan te geven dat het nu afgesloten was. "Is er niemand anders die je haat eigenlijk. Want anders moeten we de hele avond met elkaar praten en dat is een beetje zonde van een feestje". Ze praatte liever met tien verschillende mensen dan een lang gesprek met een persoon. Praatte ook liever met iedereen behalve Tabitha maar dat zei dan weer niet hardop. Want ze was geen kreng.
 4. [1837/1838] Hate Date

  Ik ben geen kreng !, boos sloeg ze haar armen over elkaar. Een houding die ze nog wat steviger , en meer zelfbeschermend, aannam toen Tabitha ineens haar jurk wilde. Want nee, ook zij had een nieuwe tweedehands gekregen voor dit feest en hoewel ze normaal delen niet erg vond was het nu wel erg. "Doe gewoon een schoonmaak spreuk over jou jurk , beet ze haar zusje toe..Deze van mij staat je niet eens. Want hij stond haar gewoon beter!
 5. [1837/1838] Hate Date

  Eerlijk? Tot een tijdje geleden had Aviana geen hekel aan Tabitha maar inmiddels had haar zusje het er zelf naar gemaakt. Ergens wel jammer ook, als Tabitha geen kutpersoon was geweest had ze vandaag misschien met iemand anders gezeten. Volgens de regels van het spel vast ook een kutpersoon maar wel een nieuw iemand en niet haar zusje waar ze sowieso al veel tijd mee doorbracht. Aviana trok een boos gezicht maar ging wel op zoek naar wijn, rode wijn, rode wijn de ze vervolgens toen ze terug kwam met een goed geplaatste struikel en dramatische "Oh nee " richting haar zusjes jurk gooide.
 6. [1837] OMG did you hear about...

  Aviana hield zich liever niet bezig met roddels (Ha u got it coming babe) maar toen ze de roddel over Claude Bennett hoorde voelde ze zich toch een beetje verplicht om het door te spelen. Want Claude Bennet was vroeger Claude Ingram en hoewel ze nog altijd niet heel erg gelukkig was van haar relatiestatus met Richard ging het wel om zijn zusje. Als er een roddel was over haar zusje had ze het ook willen weten. Eh om andere redenen dan goedhartigheid van even op de hoogte stellen maar daar ging het niet om. Want nu had ze echt goede intenties. Stiekem was ze ook blij dat zij en Richard eindelijk iets hadden om over te praten want jemig werd wel saai na een tijdje. “Richard!, paniekerig wapperde met haar hand voor zijn gezicht om zijn aandacht te trekken en daarna gewoon een beetje omdat ze nou eenmaal van bewegen hield. “Heb je het al gehoord, ik bedoel vast wel maar toch, Emile heeft je zus zwanger gemaakt en nu gaat Chase van haar scheiden en haar hele reputatie is naar de maan, er loopt een petitie om Emile van school te laten sturen maar daar weet ik niet alles van”, ze fronste even haar wenkbrauwen want dit was halve informatie en daar had Richard misschien niks aan, “Ik ga voor je zoeken wie die petitie leid dat kunnen we hem tekenen! En weg was ze.
 7. [1836/1837] LET'S HAVE FUN with being blackmailed I guess

  “Niet veel mensen verwachten het”, zuchtte ze, “ik ben ook meestal niet zo van het vertellen hoor want dan komen er vragen en waarom zou ik de moeite doen”, ze glimlachte even vaagjes. Het was veel, zoveel, makkelijker om je gewoon aan te passen om mee te fladderen met de stroom in maar er wel iets boven zodat je meteen de andere kant, of helemaal naar boven kon vliegen als het te druk, te veel, te bedrukkend, en te dwingend werd. “Maar ik denk dat ik plekken pas echt kan waarderen als het.. leger is. Deze ruimte bijvoorbeeld dit is een verhaal om te vertellen niet? Die avond dat we dansten toen er niemand was, maar als die vol was dan was het gewoon een avond geweest waar iedereen danste en je gewoon maar meedeed omdat dat is wat ze van je willen”. Uiteindelijk was dat het. Uiteindelijk kon ze niet helpen dat ze de neiging had zich aan te passen aan haar omgeving en alleen als er geen mensen waren om iets van haar te vragen kon ze zien wat ze zichzelf zou vragen. Ze hield haar hoofd even schuin en keek hem vragend aan terwijl ze hem stevig vastgreep om overeind te blijven na die draai. “Is het beter? Om vaak alleen te zijn? Ze zou het nooit kunnen. Ze was niet zo ingesteld. Maar ze was wel nieuwsgierig.
 8. [1836/1837] A story of snakes

  Een vogel, daar kon ze zich wel in vinden! En even zuchtte ze opgelucht, er niet echt bij stilstaand hoe vreemd het allebei was dat ze zo wanhopig opzoek was naar een aanknooppunt dat ze opluchting vond in kleine gelijkenissen (en dat de gelijkenis waarschijnlijk was dat ze allebei graag vleugels hadden om weg te vliegen). Daten is leuk jongens. “Een vogel klinkt wel goed, ik heb ook altijd willen vliegen. Maar ik denk zelf een bij of een vlinder want dan ben je kleiner en dan kan je op veel meer plekken komen, plus je mag de hele tijd bij bloemen zijn en wie wil dat nou niet”, achteloos pakte ze een bloem uit de vaas op hun tafeltje (dat er was voor de convinence van de aestetic van mijn post) en stak deze in haar haren. “Oh en ik neem meestal niet zoveel suiker hoor ik was gewoon… Afgeleid” Dat was aardiger dan zeggen dan ik vind je zo saai dat ik iets te doen wilde hebben. En nu was ze ook nog vergeten een vraag te stellen zodat het gesprek verder zou gaan!
 9. [1836/1837] LET'S HAVE FUN with being blackmailed I guess

  Ze had Richard Ingram nooit echt opgemerkt. Had nooit een slechte mening over hem gehad tot dat ze in de frame van zijn geliefde gedwongen was, maar had eveneens nooit een goede mening over hem gehad. Hij was gewoon Richard, hij zat in haar jaar en kwam redelijk intelligent over dus ze bestookte hem zo nu en dan met een hele hoop vragen voor huiswerk. (Aviana was ontzettend slecht in school voor als je het nog niet wist, een van de redenen dat ze nu in deze situatie zat, en linkte Richards stilte onbewust aan intelligentie omdat ze best wel goed ging op stereotypen. Maar verder had ze gewoon nooit echt over hem nagedacht. En toen ze in dit frame gedwongen werd had ze niet echt iets positiefs gezien, hoe graag zo ook wilde want ze was een geforceerde optimist. Ze was niet al te optimistisch ingesteld (mensen als parasieten zien was nu niet de meest mooie blik op het leven), maar ze wist wel dat als je optimistisch was alles makkelijker was, en ze hield van makkelijk dus probeerde zichzelf die mindset aan te leren. Maar nu, nu ze hem zo zag, zo oprecht, zo makkelijk omgaand met het feit dat hij niet echt kon dansen maar het maar voor lief nemen en het toch doen, er toch van te lijken genieten en met een soort vrijheid die ze aan die van haar kon meten. Nu had ze voor het eerst een oprecht positieve indruk van Richard Ingram. Een indruk die niet gestuurd werd door de eisen van haar zus of door haar eigen eisen om die rooskleurige bril op te willen zetten zelfs al was deze eigenlijk te groot voor haar hoofd en viel die er dus steeds weer af. Nee, het was gewoon echt en het voelde voor heel even goed. “Maakt het uit” fluisterde ze opgewekt, want voor haar maakte het niet echt uit. Ze sloot zich graag af voor de wereld en de wereld maakte dat nu alleen maar makkelijk. “Ik dans niet met hen dus iedereen behalve jou kan me nu niet echt schelen”, ze lachte even luid en zwaaide naar een vriendinnetje van haar dat net de deur uit ging. “Vind je niet dat de wereld net iets beter is als er bijna geen mensen zijn”, ze hield haar hoofd schuin, “ ik stiekem wel maar niet doorvertellen hoor!. Aviana was het type dronk dat ging ratelen en net wat opener werd dan normaal van drank.
 10. [1836/1837] LET'S HAVE FUN with being blackmailed I guess

  Ze wist niet eens waarom ze naar Richard opzoek was geweest. Tabitha was niet hier op dit moment, ze hadden geen Verplichte Koppeldingen™ om te doen, en heel eerlijk het was niet alsof het nou echt leuk was tussen haar en Richard. Maar ze waren nu al een tijdje bezig, Aviana vroeg zich af hoelang het nog ging duren voor hij het eindelijk uit ging maken (zij eh kon dat niet doen) wat hij leek het ook niet echt naar zijn zin te hebben, en het was zo makkelijk om in een soort gewoonte te vallen als je een tijdje met iets bezig was. Om de sleur maar gewoon te accepteren en.. Kijk zie je dit was waarom ze altijd wegging, dan gebeurde dit nooit. Maar het was wel een soort van gebeurd en daar had ze veel minder bij stil gestaan als Richard niet eens had besloten hij interesse in haar ging tonen. Dat was zo anders dan normaal dat je ineens heel snel besefte wat normaal was, en stil moest staan bij hoeveel beter dit dan normaal was, en wat dat over normaal zei. Aviana hield van dansen, inderdaad, en daarom dus vooral niet van stil staan. “Ja ik hou van dansen, we kunnen dansen als je wilt?”, vroeg ze snel, omdat ze eindelijk iets konden doen wat zij leuk vond. Iets drinken was prima maar het was niet wat ze wilde en waar ze op alle andere momenten zou settelen voor prima was ze nu al hun hele ‘relatie’ bezig met settelen dus een beetje proberen het deze kant op te sturen kon geen kwaad toch. Kijk zie je dit was het probleem met blijven als het kut was, het maakte je egoïstisch op de momenten dat het leuk was.
 11. [1836/1837] A story of snakes

  Ze wist niet wat ze moest zeggen, dat gebeurde niet vaak want Aviana was spraakzaam (te spraakzaam soms) en wist overal wel een gesprek uit de halen. Maar wat zei je op iemand die overal en iets negatiefs van wist te maken en de algemene sfeer van het gesprek gewoon naar beneden haalde. Punt was, meestal zei ze ‘doei dit was gezellig laten we vaker afspreken’ en negeerde vervolgens het bestaan van die persoon voor zo ver dat mogelijk was zonder onaardig te lijken. Kon nu niet. Iets met niet weg mogen. “Ik denk dat het helemaal niet erg is om je een hamster te voelen niet? Ik bedoel volgens mij zijn hamsters heel geliefd, en ik weet niet ik denk dat ik het zelf niet zou hebben. Als je elk dier zou kunnen zijn welk dier zou je dan willen zijn”. Ja, een tragisch smalltalk cliche maar hij moest het er maar mee doen. “Wil je nog suiker in je thee trouwens? Dan moeten we nieuwe vragen want deze is bijna op”. Omdat ze zelf de halve pot erin leeg gemikt had uit verveling en dan moest ze iets om handen hebben. En suiker klontjes zien smelten was best leuk.
 12. [1836/1837] A story of snakes

  Ja ze moest toegeven dat deze reactie inderdaad een beetje teleurstellend was. Misschien was Richard gewoon van zichzelf nieuwsgierig en stelde hij veel vragen, en dat was dan wie hij was. Maar als dat al zijn persoonlijkheid was dan kon hij toch iets interessanter vragen? Iets met meer enthousiasme? Iets waar ze misschien op door had kunnen vragen, iets anders dan deze vraag waar ze ten eerste geen antwoord op wist (hoe moest zij dat weten) en waar ten tweede ook geen gesprek uit te halen was. “Ehm”, heel even keek ze teleurgesteld in de conversatie want Aviana hield van interessante mensen. Dat was waarom ze zo snel wisselede van haar favoriete persoon ter wereld omdat alles haar interesse wekte maakt niks het vast kon houden. Maar toen bedacht ze dat ze dit moest doen, en dat het niet Richards schuld was dat Tabitha haar hier toe dwong en dat hij geen nare tijd hoefde te hebben omdat zij het niet naar haar zin had. “Ik denk het niet? Hoezo. Denk je dat mensen dat erg vinden dan? Zou jij het erg vinden om thee te moeten drinken die hamsters toevallig ook lekker vinden?
 13. [1836/1837] A story of snakes

  8 Maart 1837 - Some tearoom Het is eigenlijk best ironisch dat de datum van dit topic acht maart is het is vandaag namelijk international Womans day en helaas zat Aviana vast aan een date met iemand die ze eigenlijk niet eens interessant vind en wiens naam best wel in verbinding staat met het patriciaat (hey dat rijmt #slampoetry #aviana wanna slam tabby in the face #family goals) Maar hier was ze dan dus, want ze had bedacht dat zolang Tabby besloot om dit ~ je moet Richard Ingram daten of ik snitch je aan mama en papa ~ op te houden dat ze beter het beste ervan kon maken. Date the guy whose name has a metaphor for snake so u sis wont act as a snake. Ben echt fucking poëtisch vandaag. En misschien konden ze het nog wel gezellig hebben ook. Aviana was altijd goed in mensen charmeren, in overal wel het juiste weten te zeggen, mensen te lezen en ze dan precies te geven waar de woorden die ze zelf niet zagen om schreeuwden. Als het niet leuk werd dan eh, dan ging hij het vast uitmaken dus dan kwam dat ook wel weer goed. Momenteel zaten ze in een tearoom zonder naam omdat mijn humor op is en werd er net thee gebracht. “Deze thee hebben we thuis ook”, enthousiast hield ze de smaak omhoog die ze gekozen had, “mijn ouders hebben een dierenwinkel en het blijkt dus dat knaagdieren rustig worden van deze thee dus het is handig. Oh en het is ook gewoon lekker dus altijd goed om in huis te hebben voor zowel klanten als dieren!” Het was beter om de ongemakkelijke dingen van de smalltalk te skippen, als een conversatie goed liep kwam de rest altijd vanzelf. OOC: Priveeee <3
 14. [1836/1837] Running out of light tearing through the sky

  Ze hoefde niet met hem te trouwen. Nou, dat was in elk geval een opluchting (het was echt een opluchting maar Aviana was boos dat ze in de positie zat dat ze dat een opluchting kon noemen terwijl ze gewoon wilde zeggen dat Tabitha gestoord was en het daarmee afdoen). Maar dan ging die brief naar haar ouders en dan zat ze sowieso de hele zomervakantie binnen, of nog erger op iets als zomerschool. Ze had namelijk het niet alleen verpest maar was ook al flink wat tijd aan het liegen over hoe goed ze het deed. Werden ze vast niet blij van. “Ugh oke”, een relatie was kut maar relaties gingen vast sneller over dan zomerschool. En Richard was het vast na een week zat, zo gingen die dingen nou eenmaal. Niemand kon lang, een week was lang oke, bij dezelfde persoon blijven. Was onnatuurlijk. “Je bent echt gestoord, ik snap waarom je dit doet/b]”, mompelde ze toch maar want dat wilde ze toch heel graag zeggen.
 15. [1836/1837] Running out of light tearing through the sky

  Het was wel een moeilijke beslissing en ze kon niet eens goed nadenken wat de beste keuze was want elke keer als ze diep adem wilde halen, haar omgeving in zich opnemen en zorgen dat ze de beste manier klaar had liggen voelde ze de nagels van haar zusje in haar arm prikken. En dan kon ze niet echt meer ademhalen omdat die hap lucht in haar keel bleef steken. “Voor hoelang dan? ”, piepte ze toen maar uit. Ze wist niet of ze haar opties aan het overwegen was of tijd aan het rekken in hoop iets beters te kunnen verzinnen. Maar elke minuut dat ze kon rekken was goed want dat was weer een minuut minder die ze kwijt was aan welke kutoptie ze dan ook zou kiezen.
×