Jump to content

Aviana Fox

Zwadderich Vijfdejaars
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aviana Fox last won the day on December 20 2017

Aviana Fox had the most liked content!

About Aviana Fox

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Lily

Profile Fields

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. A story of snakes

  Ja ze moest toegeven dat deze reactie inderdaad een beetje teleurstellend was. Misschien was Richard gewoon van zichzelf nieuwsgierig en stelde hij veel vragen, en dat was dan wie hij was. Maar als dat al zijn persoonlijkheid was dan kon hij toch iets interessanter vragen? Iets met meer enthousiasme? Iets waar ze misschien op door had kunnen vragen, iets anders dan deze vraag waar ze ten eerste geen antwoord op wist (hoe moest zij dat weten) en waar ten tweede ook geen gesprek uit te halen was. “Ehm”, heel even keek ze teleurgesteld in de conversatie want Aviana hield van interessante mensen. Dat was waarom ze zo snel wisselede van haar favoriete persoon ter wereld omdat alles haar interesse wekte maakt niks het vast kon houden. Maar toen bedacht ze dat ze dit moest doen, en dat het niet Richards schuld was dat Tabitha haar hier toe dwong en dat hij geen nare tijd hoefde te hebben omdat zij het niet naar haar zin had. “Ik denk het niet? Hoezo. Denk je dat mensen dat erg vinden dan? Zou jij het erg vinden om thee te moeten drinken die hamsters toevallig ook lekker vinden?
 2. A story of snakes

  8 Maart 1837 - Some tearoom Het is eigenlijk best ironisch dat de datum van dit topic acht maart is het is vandaag namelijk international Womans day en helaas zat Aviana vast aan een date met iemand die ze eigenlijk niet eens interessant vind en wiens naam best wel in verbinding staat met het patriciaat (hey dat rijmt #slampoetry #aviana wanna slam tabby in the face #family goals) Maar hier was ze dan dus, want ze had bedacht dat zolang Tabby besloot om dit ~ je moet Richard Ingram daten of ik snitch je aan mama en papa ~ op te houden dat ze beter het beste ervan kon maken. Date the guy whose name has a metaphor for snake so u sis wont act as a snake. Ben echt fucking poëtisch vandaag. En misschien konden ze het nog wel gezellig hebben ook. Aviana was altijd goed in mensen charmeren, in overal wel het juiste weten te zeggen, mensen te lezen en ze dan precies te geven waar de woorden die ze zelf niet zagen om schreeuwden. Als het niet leuk werd dan eh, dan ging hij het vast uitmaken dus dan kwam dat ook wel weer goed. Momenteel zaten ze in een tearoom zonder naam omdat mijn humor op is en werd er net thee gebracht. “Deze thee hebben we thuis ook”, enthousiast hield ze de smaak omhoog die ze gekozen had, “mijn ouders hebben een dierenwinkel en het blijkt dus dat knaagdieren rustig worden van deze thee dus het is handig. Oh en het is ook gewoon lekker dus altijd goed om in huis te hebben voor zowel klanten als dieren!” Het was beter om de ongemakkelijke dingen van de smalltalk te skippen, als een conversatie goed liep kwam de rest altijd vanzelf. OOC: Priveeee <3
 3. Ze hoefde niet met hem te trouwen. Nou, dat was in elk geval een opluchting (het was echt een opluchting maar Aviana was boos dat ze in de positie zat dat ze dat een opluchting kon noemen terwijl ze gewoon wilde zeggen dat Tabitha gestoord was en het daarmee afdoen). Maar dan ging die brief naar haar ouders en dan zat ze sowieso de hele zomervakantie binnen, of nog erger op iets als zomerschool. Ze had namelijk het niet alleen verpest maar was ook al flink wat tijd aan het liegen over hoe goed ze het deed. Werden ze vast niet blij van. “Ugh oke”, een relatie was kut maar relaties gingen vast sneller over dan zomerschool. En Richard was het vast na een week zat, zo gingen die dingen nou eenmaal. Niemand kon lang, een week was lang oke, bij dezelfde persoon blijven. Was onnatuurlijk. “Je bent echt gestoord, ik snap waarom je dit doet/b]”, mompelde ze toch maar want dat wilde ze toch heel graag zeggen.
 4. Het was wel een moeilijke beslissing en ze kon niet eens goed nadenken wat de beste keuze was want elke keer als ze diep adem wilde halen, haar omgeving in zich opnemen en zorgen dat ze de beste manier klaar had liggen voelde ze de nagels van haar zusje in haar arm prikken. En dan kon ze niet echt meer ademhalen omdat die hap lucht in haar keel bleef steken. “Voor hoelang dan? ”, piepte ze toen maar uit. Ze wist niet of ze haar opties aan het overwegen was of tijd aan het rekken in hoop iets beters te kunnen verzinnen. Maar elke minuut dat ze kon rekken was goed want dat was weer een minuut minder die ze kwijt was aan welke kutoptie ze dan ook zou kiezen.
 5. “Ben je gek geworden”, Het was eruit voor ze het had kunnen voorkomen en ergens was ze boos op zichzelf. Niet omdat Tabitha het niet verdiende maar omdat ze graag even had willen nadenken over wat ze had gezegd. Omdat ze graag had willen denken wat het beste was om te zeggen. Maar Tabitha’s hand die om haar pols klemde, het gene wat ze van haar vroeg, de consequenties die boven haar hoofd hingen als ze het niet deed het was allemaal zo beklemmend. Ze kon niet weg. En dat was het enige moment dat ze zich in het nauw gedreven voelde. “Ga hem lekker zelf daten ofzo als zijn relatiestatus zo belangrijk voor je is”, gilde ze kwaad terwijl tranen van frustratie achter haar ogen prikten. Weg. Ze wilde weg. Ze wilde dat Tabitha haar losliet. Weg. Weg. Weg. “Dit kan je niet menen toch?” Dit kon ze niet menen toch. Boos probeerde ze haar pols los te trekken.
 6. [1836/1837] Detention life

  Misschien dat ze iets beter aan school moest werken nu haar zusje haar slechte resultaten gebruikte om haar te blackmailen maar ze kon het gewoon niet helpen. Alles in de wereld leek interessanter te zijn dan school en daarom had ze weer haar opdrachten over geschreven van een vriendin omdat ze die niet afhad maar kennelijk had de desbetreffende docent een soort magische versie van de grootste snitch van het hedendaags universum (Turnitin shout out to u!!) en nu was ze dus mooi gesnapt. Dat was een onvoldoende en een middag nablijven erbij. En het saaiste wat ze ooi had moeten doen. “Mevrouw”, ze stak glimlachend haar hand om maar wachte verder niet tot ze de beurt had. “ U weet dat er spreuken zijn om dit zegmaar binnen een minuut klaar te hebben niet? Dus wat nou als ik u die leer en als dank laat u ons allemaal vrij. ”
 7. Wat was dit nou weer Ze had gedacht dat haar zusje graag wat bij wilde praten, ammends maken misschien nadat ze zich de afgelopen tijd zo zuur gedragen had, maar als het zo moest dan liever niet. Gefrustreerd lakte ze snel haar laatste teennagel en schroefde snel de dop op het flesje. Deels omdat ze anders de verleiding niet zou kunnen weerstaan om ‘perongeluk’ de inhoud leeg te pikken over het haar van haar zus. En dan zou die al helemaal gaan zeuren. “Weet je, ik denk dat ik klaar ben met dit gesprek. Je kan nog steeds alleen maar zeiken en naar doen. Oh en voor de record mijn schoolcijfers gaan jou of pap en mam helemaal niks aan. Ik los het wel op”. Ze wist echt niet hoe maar ze wilde het bedenken zonder dat er andere mensen en meer problemen bijkwamen.
 8. “Huh?”, Avina fronste haar wenkbrauwen en vloekte even toen ze in alle verbazing uitschoot met de nagellak. Gelukkig hadden ze magie en was het dus een stuk makkelijker om dat soort vlekken weg te krijgen. Had ik maar magie zoals dat. “Hoezo vind je dat?”, sinds wanneer hield Tabitha zich bezig met haar liefdesleven? Het was wel lief hoor maar als je het aan Aviana vroeg had zij haar sociale leven, en dus indirect ook haar liefdesleven, veel beter voor elkaar dan Tabby. Dus eigenlijk was zij de gene die advies moest geven. Niet dat echt tijd of zin had om haar zusje een sociaal leven aan te praten. Maar ze hoefde geen advies van iemand die het duidelijk minder goed deed. Dat ging ze niet hardop zeggen, was niet aardig, maar vond ze stiekem wel. “ Ik vind Richard echt niks. Hij is zo stil en zo ongemakkelijk soms. En hij is wel leuk op feestjes hoor maar verder”, ze haalde haar schouders op want wat viel er eigenlijk nog te zeggen. “Het is wel lief dat je het vraagt voor hem hoor maar maak je nou maar zorgen om jezelf en niet om anderen ” Ja dat was een hint.
 9. “Oh”, ze keek even verbaasd op van de doos met nagellak (koos zelf uiteindelijk trouwens een felle groene kleur ) en kon het niet laten even te giechelen. “Dat is eh lief? Ik hoop wel dat hij het voor zich houdt hoor! Jongens kijken altijd zo zielig als je ze moet afwijzen/”, ze schudde even moedeloos haar hoofd en schroefde met haar tanden het potje open zodat ze haar nagels kon lakken. “Tragisch” “Hoe gaat het trouwens met jou liefdesleven Tabby? Is er iets spannends aan de hand, oh ik en Titiana waren laatst in deze geweldige tea-room als je een date hebt moet je hem echt daar mee naar toe nemen. Als het dan stop is heb je in elk geval geweldig gratis taart”. Want eh jongens hoorden te betalen als je door de zware emotional labour was dat een date met hun was. Want jongens waren de meest vermoeiende wezens op aarde omdat ze altijd wilden dat je interesse had. Ew.
 10. [1836/1837] Ice, Ice baby

  Dit was lastig want er waren nu twee opties (en die van Grigor maar die vond het uitzicht prima en niks doen was niet echt een optie) En zij had de vraag gesteld dus nu moest ze de beste optie kiezen? Was dat zo? En hoe dan . Ze was geen kiezer en ze was geen leider. Ze was een 'go with the flow tot de flow je niet meer aanstaat en doe dan iets anders' type. Dit was stressvol. "We kunnen jou optie proberen ja! ze knikte Elena toe. "En Maddie over de leerlingenkamer van Griff denk je echt dat dat werkt en kan jij dat opzetten. Oh en Grigor ik snap dat je het nu goed vind maar straks is het beter! Ze glimlachte lieftallig naar iedereen en hoopte dat ze gezegd had wat ze wilden horen. Ze was hier niet goed in oké! Ze wilde gewoon haar uitzicht terug. Of nog beter, de zomer.
 11. Aviana was zeker blij met de aandacht die haar zusje haar gaf, opgelucht zélfs. Deze hele koude oorlog die Tabby zo graag wilde opzetten en die ze zelf had willen negeren was nogal een moodkiller geweest. Dus het was beter dat het nu klaar was. "Oh ja is goed! enthousiast omhelsde ze haar zusje terug en probeerde ondertussen met haar voet alvast de doos met nagellak die onder haar bed stond (hij was van de hele slaapzaal iedereen die wilde mocht hem gebruiken of opvullen #yaycommunisme) "Welke kleur naggelak wil je?
 12. Dinsdag namiddag 27 december 1836 Het was de koudste winter ooit. Dat was oké Aviana hield van uitersten als dat want dan had ze een verhaal te vertellen 'hey ik heb de koudste winter ooit meegemaakt nu jij weer '. Ze konden niet naar huis met kerst. Dat was ook oké. Stiekem had ze altijd een keer kerst op Zweinstein willen doorbrengen (voor haar vriendinnen en voor het feit dat ze niet zou hoeven helpen in de winkel). Maar haar ouders waren veel te veel om het ~familie gevoel ~ om dat makkelijk te maken. Het uitzicht van het meer was momenteel bevroren. Dat was niet oke. Aviana hield van wat ze zagen in de leerlingenkamer, hield van uren uit het raam staren. En nu had die kut winter (waar ze eerst nog zo enthousiast over was) alles verpest. "Het is zo treurig om de hele tijd maar naar dit te kijken het beweegt niet en het maakt de leerlingenkamer meer donker . Ze zuchtte dramatisch en vouwde haar voeten onder zich om zich meer op te krullen op de bank, "We moeten iets doen niet? Zorgen dat we een fijn uitzicht hebben zei ze tegen niemand in het bijzonder. Ooc: Open topic cause i saw a meme a few days ago and felt like it!
 13. Persoonlijk Topic Dump

  https://www.pumpkinsparchment.nl/topic/11958-breathe-me-in-like-the-summer-nights/
 14. 3/4/5 - Wat was er eerst, de draak of het ei?

  Hier klasgenoot een voor je! Aviana vond drakologie best interessant, niet interessant genoeg om echt tot Nieuwe Beste Ding ooit te bestempelen maar misschien was dat wel beter. Die interesses bleven nooit lang omdat zodra dingen te belangrijk werden ze iets nieuws wilde, de beste positie die je bij Aviana kon hebben was eerlijk gezegd vooral gewoon dat ze heel erg neutraal tegenover je stond. Dan was ze wel haar normale enthousiaste persoonlijkheid maar besloot ze niet ineens dat ze jou, het voorwerp of vak naar keuze ineens niet meer aankon zien als eten dat je te vaak gegeten had tot op het moment dat de smaak je misselijk maakte. “Oh hey”, ze had niet echt opgelet tot Chase Bennet haar ineens had aangesproken, want ze vond het vak misschien wel leuk haar haren vlechten was momenteel interessanter. “Weet je zeker dat je ze terug wilt geven aan de draken?”, ze fronste haar wenkbrouwen en even achteloos door met het vlechten van haar haar voor Dramatische Stilte ™. Aviana was trouwens zo snel al niet gaan opletten dat ze de opdracht niet meegekregen had. “Ouders kunnen zo vervelend zijn, ik denk dat de draak het veel fijner vind om gewoon in het wild zonder ouders op te groeien, hebben ze geen regels ”.
 15. SexEf 15+ (5e tot en met 7e jaars) [1836]

  Aviana was er wel. Dit was immers een van die dingen waar je bij aanwezig moest zijn toch? Een van die evenementen die je gewoon niet kon missen. Zowel omdat er vast een hoop mensen heen zouden gaan als omdat het iets was wat ze wilde afstrepen van haar ~ dingen die je moet doen in je tienerleven bucketlist~. Niet dat ze daadwerkelijk zo’n lijst had, had ze geprobeerd ze was hem drie keer kwijt geraakt, had twee keer in het proces zoveel nieuwe ingevingen gehad dat ze opnieuw moest beginnen en had zich nooit echt aan de lijst gehouden. Maar hij was er wel, in haar hart. Helaas hoorde ze daadwerkelijke vragen van de docent maar half omdat ze druk bezig was met alles in zich opnemen uit de kamer. “Ooooooh wat mooi”, riep ze dromerig door deze uitleg, die ze toch niet hoorde, heen terwijl ze naar een van de zwevende kaarsen wees. Zij wilde ook zwevende kaarsen. Gelukkig maar dat Aviana toch nog niet echt iets had om te vertellen dus niemand liep een goed verhaal mis.
×