Jump to content

Tabitha Fox

Zwadderich Vijfdejaars
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tabitha Fox last won the day on November 13 2017

Tabitha Fox had the most liked content!

About Tabitha Fox

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Het Debutantenbal 9.0

  Balkon Dit was eigenlijk het meest nutteloze ooit om te blijven zitten terwijl er zo'n irritante Ravenklauwer naast haar zat, maar wat moest Tabby anders? Ze had Richard en Aviana nog steeds niet gezien en - oh, daar waren ze. "Stil," zei ze tegen het meisje, die al zo'n vijf minuten niets meer had gezegd, en ze leunde geobsedeerd naar voren. "Zeg eens, dat meisje daar met die lichtblauwe jurk... Ziet ze er blij of ongelukkig uit?" Ze kon het niet goed zien vanaf deze afstand... waarom kwamen ze nou niet dichterbij staan?
 2. [1836/1837] Caught in the eye of a dead man's lie

  Tabitha had net een hapje met zalm in haar mond gepropt toen ze het voorrecht kreeg om haar aanstaande schoonzus de bruid op zich af te kregen, die haar direct uit kwam horen over Emile. "Oh, hij?" vroeg Tabitha, toen ze alles netjes doorgekauwd en geslikt had en ze even het scenario had kunnen polsen. Nu had ze natuurlijk kunnen zeggen dat ze Emile totaal niet kende en ze nog steeds wanhopig verliefd was op Richard, maar de toon waarmee Claude haar had aangesproken beviel haar niet. En voor iemand die de afgelopen vier jaar nogal stil was geweest, was Tabitha een voorliefde aan het ontwikkelen om drama te schoppen. "Goh, vind je dat?" vroeg ze dus ook aan Chase. "Ik ben het met Claude eens, hoor, het is echt een fantastische date! Goede zoener, ook." En ze stopte tevreden nog een hapje in haar mond. "Claude, deze zijn echt fantastisch! Ik wil niet te hard van stapel lopen, maar misschien dat ik binnenkort ook een cateraar nodig heb, dus wie heeft voor de hapjes gezorgd?" Ze glimlachte onschuldig.
 3. Het Debutantenbal 9.0

  Up in the skyyyyyy aka balcon "Dat zei ik toch net?" beet Tabitha terug naar het vervelende kind, want ugh, lag het nou aan haar of had ze zonet niet geklaagd dat ze verliefd was maar dat diegene haar niet zag staan? Hallo! Dat was toch zo'n beetje haar levensverhaal samengevat? "'Kennis heb over onderwerpen'," herhaalde ze spottend. Jeetje, was dit kind opgevoed door een woordenboek of zoiets? "En ja, ik weet het inderdaad beter dan jij." Tabby sloeg haar armen over elkaar en leunde achterover. Irritant kind.
 4. Het Debutantenbal 9.0

  En plotseling sprong Tabitha naar beneden! Nee, grapje, locatie is nog steeds balkon. Tabitha snoof. "Het is heel schattig dat je zo over liefde denkt, maar iedereen weet dat je maar één soulmate hebt per leven en ik heb de mijne al gevonden." Alleen dacht de soulmate in kwestie dat haar kut tweelingzus zijn soulmate was en dan werd het dus lastig. "En wat weet jij er nou van? Jij bent elf." En dus wist Alice helemaal niets van de liefde en Tabitha wist er alles van, dank je wel. Eh, hoe lang het duurde? Tabitha boog even voorover, alsof ze dan ineens het antwoord onder zich geschreven kon zien, want ze had echt geen idee. "Vast wel iets meer dan één dans," gokte ze, "maar ik zou het eerlijk gezegd niet weten." Ze was geen expert, oké? "Het is vast iets van... twaalf, of zo." Goede gok, Tabitha.
 5. Ze ging het doen! Ze ging het echt doen! Er brak direct een grote glimlach door op Tabitha's gezicht en ze boog even voorover om Aviana een kus op haar wang te drukken, voordat ze haar los liet. "Ik wist wel dat je het ging doen," zei ze vrolijk, alsof dit het beste nieuws ooit was. Was het ook, voor Tabitha dan. Voor Aviana zelf... tja. Dat was niet Tabitha's probleem. Affie's belediging negeerde ze, om zich weer te nestelen op haar bed en verder te gaan met haar nagels lakken.
 6. Nu moest Tabitha iets toegeven: ze had nog geen plan voor het einde bedacht. Ze wilde vooral eerst gewoon Richard en Aviana op hun plek krijgen en daarna zou ze wel kijken hoe of wat. Lag er ook allemaal aan hoe lang het duurde. "Totdat ik je zeg dat je het uit kunt maken," zei ze zoet. "Geen zorgen, je hoeft niet met hem te trouwen, of zoiets. Gewoon een beetje daten." Van haar mocht Aviana niet eens met Richard naar bed, maar dat ging ze ook weer niet zeggen, anders deed Aviana het vast gewoon om haar dwars te zitten. "Dus doe het nou maar gewoon, anders heb ik al een brief klaar liggen om naar pap en mam te sturen." Kom op, Aviana, een beetje snel een keuze maken, Tabitha had nog iemand om te chanteren.
 7. Nee, Aviana, Tabitha was niet gek geworden. Misschien kon je eerder zeggen dat Tabitha altijd al gek was geweest, want om je zusje te chanteren in een relatie waar ze helemaal geen zin in had, was niet iets wat niet gekke mensen deden, maar Tabitha voelde zichzelf dus niet gek. Tabitha voelde zichzelf juist geniaal, want ze had een geweldig plan bedacht en het enige wat ze verdomme wilde was dat Aviana meewerkte. Dus zette ze scherp haar nagels in Aviana's pols. "Hou je mond dicht," siste ze naar haar zusje. "Dit kan makkelijk, of dit kan moeilijk, Affie. Ik vraag je maar om één klein ding en dan zorg ik ervoor dat mam en pap niets doorhebben van je cijfers! Lijkt me geen moeilijke beslissing om te nemen."
 8. "Nee," siste Tabitha, terwijl ze snel Aviana's pols vastgreep, "naar mijn mening zijn we helemaal niet klaar met dit gesprek." Ze glimlachte liefjes naar Aviana en duwde zusterachtig een lok van haar mooie haar achter haar oor. "Kijk, ik wil ook liever niets tegen mama en papa zeggen, maar als ze er van horen zullen ze boos worden. Dat wil jij niet, dat wil ik niet, en ik zal echt niets tegen ze zeggen, maar daar staat wel wat tegenover." Ze keek Aviana strak aan. "Ik wil dat jij een relatie aangaat met Richard Ingram. Als je dat doet, zal ik niets zeggen."
 9. Het Debutantenbal 9.0

  Balkon Juist, oké, haar ouders waren rijk. "Sorry, hoor," zei ze, terwijl ze met haar ogen rolde, want kom op, doe niet zo dramatisch. Tabitha had dat kind toch niet beledigd puur door niet te weten wie haar ouders waren? "Ik heb het ze niet gevraagd," zei Tabitha verveeld, terwijl ze een blik omhoog wierp naar het sneeuw dat naar beneden dwarrelde. Nou ja, zo leek het tenminste, op het plafond daar. "Zelf beslissen is allemaal leuk en aardig, maar wat als de jongen waar jij verliefd op bent niet verliefd is op jou?" Ze zuchtte demonstratief. "Dan liever uitgehuwelijkt worden, dan kan niemand er onder uit."
 10. Het Debutantenbal 9.0

  Balcony Als Tabby had geweten dat het kind zoveel vragen zou stellen was ze er niet aan begonnen, maar Tabby had altijd een ding dat als je eenmaal ergens mee was gestart, dat je het af moest maken ook. Ook al had ze echt geen idee bij sommige vragen. Dat werd leuk. "Niet alle rijke ouders, dan," trok Tabby haar eigen conclusie, want hallo, als alle ouders behalve de ouders van dit kind het deden, dan deden dus niet alle ouders het. Dat was wiskunde. Of zoiets. "Maar weet je zeker dat je ouders rijk zijn? Want ik dacht ook ooit dat die van mij rijk waren, maar hey, ik zit hier en niet daar beneden." Ze knikte naar het tafereel beneden. "Eh..." Hoe moest zij nou weer weten hoe dat soort dingen liepen met huwelijken en zo? "Dat moet je eerlijk gezegd niet aan mij vragen," gaf ze toe. "Ik denk dat dat aan de ouders in kwestie ligt, hoeveel ze hun kind laten beslissen." Of zoiets. En waarom aan de minister? Jemig. "Zij is het belangrijkste persoon in heel Magisch Engeland?" gokte Tabitha. "Misschien denken ze dat het geluk brengt."
 11. Het Debutantenbal 9.0

  Locatie: balkon! Tabitha zat onderuit gezakt op haar stoel, haar benen op de rand van het balkon gelegd terwijl ze een sip nam van haar boterbier. Ze keek eigenlijk nauwelijks naar beneden, zo interessant was het debutantenbal ook weer niet, al helemaal niet als je zelf niet heen zou gaan, maar Aviana en Richard zouden mogelijk heen gaan en dat wilde ze stiekem wel een beetje in de gaten houden, maar verder zou ze echt niet zijn gekomen. Maar ja, als ze er toch was, kon ze net zo goed wat vragen beantwoorden van een nieuwsgierige eerstejaars. "Kijk, ik leg het je uit," zei Tabitha en ze duwde zichzelf naar achteren zodat ze rechtop ging zitten. "Dit is wat rijke mensen doen. Alle meisjes die 'klaar voor het huwelijk zijn'," ze maakte de aanhalingstekens met haar handen, "stellen zich officieel voor aan de Minister, om te laten zien van hoi ik ben volwassen, blablabla." Tabby gebaarde vaag naar de zaal. "En dan kunnen ze ten dans gevraagd worden door een jongen en elkaar een beetje leren kennen. Daar kijken alle ouders dan naar en als ze twee bij elkaar vinden passen, gaan ze met de ouders van de ander praten." Tabitha haalde haar schouders op. "Dus als je geen zin hebt om je eigen partner te zoeken, kun je altijd daar nog voor gaan."
 12. [1836/1837] Caught in the eye of a dead man's lie

  Yup, Tabitha had een date waar ze daadwerkelijk niets om gaf, want hij was één of andere rare Franzoos en zeker niet Richard Ingram, maar hey, Emile had haar tenminste gevraagd en dat was al één stap meer dan wat Richard had gedaan, dus ze was zo vriendelijk geweest om ja te zeggen. Was ze niet lief? "Oh ja!" glimlachte ze tevreden, "Een glas champagne lijkt me heerlijk." Ze raakte even zijn hand aan om haar dankbaarheid te uiten en dreef toen bij Emile weg, want hij ging champagne halen en zij ging kijken wat voor hapjes ze hadden, want het minste wat je op zo'n dure bruiloft kon doen waar je helemaal niets mee te maken had was zoveel mogelijk hapjes eten. Oh daar, dat zag er lekker uit!
 13. Nee, Tabitha hoefde zich geen zorgen te maken om zichzelf, dank je wel. Dat Aviana nou vond dat Tabitha een kutleven had, was niet haar probleem, vooral omdat Tabitha niet Aviana's leven zou willen hebben. Het hele idee al, ew. "Mijn leven is al perfect, dank je," beet ze naar Aviana toe. "Die van jou niet, he? Weten pap en mam al dat je waarschijnlijk moet blijven zitten?" Ze glimlachte liefjes naar haar zus. "Ik bedoel, die S voor Toverdranken was wel het laatste wat je kon gebruiken, niet waar?"
 14. Waarom was Aviana altijd zo... overtuigd van zichzelf? Ze wilde alleen maar altijd over zichzelf praten en kon dat niet, dan over de onderwerpen die zij had bedacht. Hallo, had ze ooit bedacht dat Tabitha Richard niet voor niets op had gebracht? Dat zij het hier even over wilde hebben en dat Aviana gewoon even haar mond moest houden en naar haar moest luisteren? "We hebben het niet over mij," beet ze dus snel naar Aviana toe, want ze had echt geen zin om weer met haar zus mee te gaan in het leven dat Aviana altijd had. De dingen die ze altijd bepaalde. "We hebben het over jou en Richard. Ik vind dat je met hem uit moet gaan." Nou... vond ze niet, maar het was deel van haar plan.
 15. Ugh, ze haatte die domme blik op zijn gezicht. Die glazige blik in zijn ogen, die grijns op zijn gezicht, misschien zelfs het glunderen wat hij deed, want het was allemaal voor haar zus en niet voor Tabitha zelf. Waarom niet? Wat had zij ooit de wereld misdaan om dit te verdienen? Ze was altijd een braaf meisje geweest, was misschien niet de meest harde werker, maar ze had nooit iemand expres gekwetst, of zoiets. Ja, Aviana, maar dat had haar zusje verdiend. Dus oftewel: Richard had op haar verliefd moeten worden en Tabitha had er flink de pest in. "Ja," zei Tabitha eerlijk. "Best wel. Het kostte behoorlijk wat moeite om haar te overtuigen." Ja sorry, Richard. Het was niet haar schuld. "Maar dat heb ik allemaal maar voor jou gedaan." Ze glimlachte lief naar Richard. "En het enige wat er tegenover staat is dat jij Aviana's leven moet verpesten."
×