Jump to content

Tabitha Fox

Zwadderich Vijfdejaars
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tabitha Fox last won the day on November 13 2017

Tabitha Fox had the most liked content!

About Tabitha Fox

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Zaterdag 24 december 1836 - 's ochtends vroeg "Richard," begroette ze de jongen met een vrolijke glimlach, terwijl ze handig in de weg ging staan, zodat hij net niet de trap af kon dalen om in de leerlingenkamer te komen en haar te ontvluchten. "Wij moeten eens praten," ging ze verder, terwijl ze een tree hoger stapte, wat meer richting hem toe. "Je hebt nu wel tijd, toch?" En dat was het moment waarop ze een pluk haar uit haar gezicht streek, waardoor hij de volle uitzicht had op Claude's armband om haar pols heen. Privé <3
 2. Vrijdag 23 december 1836 - 's avonds na het eten maar voor het slapen gaan - slaapzaal vijfdejaars meisjes Zwadderich "Aviana," riep Tabitha vrolijk uit toen haar zus de slaapkamer binnen kwam, waarschijnlijk de eerste keer dat ze vrolijk op Aviana had gereageerd sinds De Ontdekking Dat Richard Ingram Haar Zus Leuker Vond Dan Tabitha Zelf Waar Tabitha Erg Teleurgesteld Over Was En Stiekem Ook Een Beetje Boos Omdat Zij Al Jaren Lang Verliefd Was Op Richard Maar Haar Zag Hij Weer Niet Staan™, dus haar zus kon maar beter blij zijn met deze aandacht ook. Vooral toen Tabitha haar armen om Aviana heen sloeg en haar knuffelde. "We hebben al zolang geen meidenavondje meer gehad! Zullen we onze nagels gaan lakken? Ik heb je zoveel te vertellen!" Eigenlijk had ze Aviana maar één ding om te vertellen. Privé <3
 3. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  Hoi Lily en Kelly, ik bepaal hierbij dat Tabitha's ouders drie loten hebben gekocht, voor elk hun dochter één!
 4. 3e t/m 5e jaars: Transfiguratiegevecht

  Ze had echt een gigantische hekel aan de wereld, ja de hele wereld ja, maar vooral aan het hoekje waarin op dit moment professor Whitley en Aviana zich in bevonden, want ze spanden samen tegen haar. Zo oneerlijk! Dus deed Tabitha wat ze altijd het beste deed in dit soort situaties en begon ze hard te huilen. Aviana werd altijd boos en begon terug te vechten, maar Tabitha barstte altijd in tranen uit. "De hele wereld haat me!" snikte ze, want dat was de beste manier om aandacht te krijgen.
 5. [1835/1836] Always go for the sibling

  UGH. Waarom wilde Claude haar niet geven wat ze wilde? Gewoon alle informatie in de hele wereld over Richard, dank je wel. Hoeveel moedervlekken hij had, of hij littekens had, met welke knuffel hij vroeger het liefste in slaap viel, wat zijn lievelingseten was, van welk jaargetij hij hield, ALLES, maar in plaats daarvan kreeg ze alleen te horen dat hij niet zo sociaal was. Dat was wel fijn, overigens, want Tabitha was ook niet zo sociaal. Kijk, het waren echt soulmates. En toen moesten ze over Aviana gaan praten, wat Tabitha een paar weken later echt vreselijk zou vinden. Maar nu was het gewoon Aviana, haar tweelingzus. "Ja, klopt," knikte ze. "En Wren, die zit een jaar hoger, in Griffoendor! Heb je vast wel eens gezien in de leerlingenkamer, of zo, maar Wren is ook niet zo sociaal." Ze haalde haar schouders op. "Speelde je veel met Richard als kind?"
 6. [1835/1836] tfw dicks can talk to ppl

  Hallo?! Veel van wat Richard dacht, sloeg daadwerkelijk nergens op. Zouden zussen juist niet meer dan vriendinnen aan de kant van het meisje staan? Oké, Tabitha niet, maar Tabitha was gewoon een kreng die alleen aan zichzelf dacht en Aviana gewoon vreselijk vervelend vond. En Tabitha was ook een meisje en verplaatste zich toch ook in hordes??? Oké, eigenlijk niet. Tabitha heeft vrienden nodig, mensen. "Oké, daag," zei ze, en omdat ik vermoed dat dit de enige reden is dat Margaux wilde dat ik zelf nog een uitschrijfpost schreef, wierp ze een lange blik op zijn kont terwijl hij wegliep. Uitgeschreven <3
 7. [1835/1836] Waarom kon er niet maar één Ingram zijn!

  What the hell, Christopher? Tabitha zei niets tegen hem, haar serene glimlach flikkerde zelfs niet van haar gezicht weg, maar hoe kon hij nou niet bevriend zijn met Claude en Richard? Het was familie, dat, maar beter dan dat: het was fantastische familie. Richard was de knapste jongen op de hele aarde, en dan kwam je er mee aan dat je ze eigenlijk niet kende! Oh en Claude was ook best leuk, hoor, maar vooral gewoon leuk omdat ze Richard's zusje was. "Goh, wat jammer." Ze haalde haar schouders op. "Nou, gewoon, omdat ze familie van je zijn. En het is fijn om goed bevriend te zijn met je familie, toch?" Ging alleen niet op voor Aviana en Tabitha, maar dat was ook pas in de toekomst. "Dus je ziet ze ook niet vaak?" En dat terwijl ze dacht dat de Ingrams een hechte familie waren.
 8. [1835/1836] tfw dicks can talk to ppl

  Nee, ze wilde hem NIET helpen, dat was toch overduidelijk??? Maar nee hoor, hij dacht ook alweer alleen maar aan zichzelf en niet aan haar en haar gevoelens waar hij helemaal niets van wist, kop dicht, het punt was gewoon dat hij automatisch op haar verliefd hoorde te worden en niet op Aviana en nu was alles verpest. "Natuurlijk help ik je," zei ze, met een stralende glimlach. Ja, dat kon een beetje verwarrend zijn, maar het kwam allemaal wel goed. Ze ging Richard gewoon laten zien dat Aviana een kutkind was en dat hij van haar moest houden en dan kwam alles goed. "Waarom zou ik je niet helpen? Gekkie."
 9. [1835/1836] tfw dicks can talk to ppl

  Ja, natuurlijk was Tabitha gespannen, want ze was er zonet achter gekomen dat de liefde van haar leven het fucking veel leuker vond om achter haar zusje aan te gaan, ondanks die vreselijke stinkvoeten waar Aviana nu zelf in begon te geloven, want ze had iets nodig om daadwerkelijk haar zus een vreselijk persoon te vinden, anders dan 'ja, ondanks dat ze het niet expres heeft gedaan is er iemand verliefd op haar geworden, de jongen die ik toevallig ook leuk vond'. "Nee," zei ze hooghartig. "Ik heb geen idee hoe je tot die conclusie bent gekomen." Maar het mocht duidelijk zijn dat Richard helemaal geen goede conclusies kon trekken. Rotzak.
 10. Als Tabitha had geweten dat Titiana Kingsley-Savage, haar stomme zusje's beste vriendin van het uur of zo, aanwezig was in de leerlingenkamer had ze zich niet veel anders gedragen, want Tabitha wist gewoon dat ze gelijk had. En dat was waarom ze eerlijk gezegd zo verbaasd was dat Titiana ineens een glas ananassap in haar gezicht gooide. Ze slaakte een luide gil en stond even bevroren stil. "Ze pesten me!" gooide ze er vervolgens uit en ze begon hard te snikken. "Professor Johnson, help me!" En omdat ze niet wist wat ze anders moest doen, gooide ze haar armen om zijn nek heen, zodat hij haar in zijn sterke armen kon verbergen. Ze was niet verliefd op Tristan, ze wilde zich gewoon veilig voelen.
 11. Aardse Magie, Les 1: Alle Jaren

  Tabitha besteedde niet veel tijd aan per dag om na te denken over of ze wel of niet een goed persoon was. Wat maakte dat in de praktijk weinig uit? Ze brak de wet niet, dus zou ze niet eindigen in de gevangenis, en was dat eigenlijk niet waar het om draaide of je een goed persoon was of niet? Welke andere richtlijnen zou je gebruiken om te kijken of je een goed persoon was of niet? Oh ja, je kon het wel hebben over karma en je goede bedoelingen, maar… ach. Tabitha maakte zich er weinig druk over, eerlijk gezegd. Dus met een serene glimlach op haar gezicht stapte ze de cirkel binnen. Natuurlijk voelde ze zich heerlijk warm worden van binnen en dus stapte ze blij weer naar buiten. Zie je wel dat Tabitha nooit wat verkeerds deed?
 12. [1835/1836] tfw dicks can talk to ppl

  Wat er mis was met Aviana?! Nou, in principe niets. In principe had Tabitha tot dit moment geen enkel probleem gehad met Aviana. Ja, af en toe stal ze haar favoriete kleren of legde ze al haar spullen op Tabby's bed omdat ze geen plek meer had op haar bureau, maar dat was gewoon wat zussen deden. En af en toe hadden ze ruzie over wie de laatste kippenpoot mocht, maar Tabitha at in de toekomst vegetarisch, dus was dat ook allemaal geen probleem meer. In principe mocht Tabitha Aviana dus best, ook al fladderde ze een beetje in en uit haar leven. Maar het probleem was nu dat Richard Ingram op haar verliefd was. "Nou, alles," zei ze dus ook boos. "Maar als je dat niet kunt zien, wens ik je een fijn leven toe met haar!" Dat bedoelde ze niet, maar nu hoorde Richard te zeggen dat het hem speet en dat hij niets anders wilde doen dan Tabitha gelukkig maken.
 13. [1835/1836][EN] The sweetest pet

  Oh, the Redgrave hotel. Of course Tabitha knew about the Redgrave Hotel, it was a massive building that you couldn't really forget, since it was right there in the middle of everything. Her parents always seemed to hate it a little, but that might just be because of rent or whatever, she had no idea. Tabitha didn't really pay attention. "Oh right, Redgrave," she nodded. He was no Richard Ingram, so she wasn't impressed. "Oh yes!" Tabitha beamed at him. "They're quite resilient, because my parents made them especially for the younger children. The ones that want fluffy bunnies. You just need to feed them, give them a comfortable spot to sleep on and as long as you pet them, they're very happy!" She cooed to Hopper. "Aren't you happy, baby?"
 14. Sisters before misters haha grapje

  Nee hoor, Tabitha was Aviana helemaal geen verklaring schuldig, want als Aviana een verklaring wilde, had ze maar niet zo vervelend moeten doen en er voor zorgen dat Richard verliefd op haar was geworden. Ja, dat klonk niet eerlijk, maar dit waren Tabitha's gedachten die ze met niemand hoefde te delen en het was nou eenmaal veel makkelijker om boos te worden op je zusje, dan op de jongen waar je stapelverliefd op was. Want als ze boos werd op Richard, wilde hij helemaal niets meer met haar te maken hebben en dat trok ze echt niet. "Dat hoef ik je echt niet uit te leggen!" gilde ze terug, want als ze het uit legde, zou Aviana weten dat Richard op haar verliefd was en dan zou Aviana natuurlijk al haar charmes op Richard richten. Want dat was gewoon zo typisch Aviana. Ze moest altijd alles hebben wat Tabitha ook wilde, maar dan nog beter. "Ik heb je niets te zeggen," siste ze.
 15. Ik moet iets vreselijks toegeven: ik snap de pun niet van house-pineapple. Maar goed, dat was iets anders, want wat nu gold was dat professor Johnson zich ineens hun afdeling binnen had geworsteld en dat er een halve run was ontstaan op de ananassap. Tabitha had ook nooit ananassap gedronken, ze mochten dan wel heksen zijn maar zo rijk was haar familie echt niet dat ze zich een ananas konden veroorloven als je voor hetzelfde geld appels en peren kon kopen die net zo gezond waren, kijk, zit er toch een voordeel aan globalisatie in 2017, maar het ging haar niet om de ananassap. "Bent u ons nieuwe afdelingshoofd?" vroeg ze nieuwsgierig. "Zo ja, dan moet u echt Aviana Fox strafwerk geven, want ze is een vreselijk kind!" Want waarom zou je niet je afdelingshoofd betrekken in een eenzijdige ruzie.
×