Jump to content

Wren Puck Fox

Griffoendor Zevendejaars
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Wren Puck Fox last won the day on September 30 2017

Wren Puck Fox had the most liked content!

About Wren Puck Fox

 • Birthday November 11

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  IC KO, DM
 • Naam
  Kelly

Profile Fields

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. IC Zweinstein Mededelingen

  Oh ja ik zou nog een mededeling maken! Nou, ik ben dus ook Klassenoudste! En ik zal er wel op letten dat Harold zijn verantwoordelijkheden niet vergeet. En Elara en ik kunnen vast heel goed samenwerken. Alles komt goed mensen. Oh, ja, en ik heb een eigen huis in Zweinsveld. Dus daar ga ik wel een feestje organiseren zonder alcohol!
 2. [18361/1837] Never ending story

  Moraine was nog steeds Wrens beste vriendin. Dus ze wilde het meisje niet afvallen. Wel vond ze het vervelend voor Gideon dat hij zich zo rot voelde en dat hij zich thuis helemaal niet meer thuis voelde. Ze wist dus niet echt wat ze moest zeggen, maar er waren gelukkig ook nog heel andere manieren dat je ergens op kon reageren. Voorzichtig pakte ze zijn hand en ze kneep er zachtjes in. "Het komt wel goed." Woorden die vaak zo leek waren, zo leeg leken en alleen werden gezegd als iemand niets beters kon verzinnen om te zeggen, wanneer je niets anders voor iemand kon betekenen. Wren kon echt wel iets voor Gideon betekenen. Met de Loterij 1 januari had Wren immers een huis gewonnen. En ze was al zeventien. Dus ze mocht van haar ouders haar vakantie doorbrengen in het huis in Zweinsveld. Daarbij was ze tegenwoordig ook Klassenoudste en dat was maar al te meer bewijs dat ze verstandig en verantwoordelijk was. Daarom kreeg ze deze kan. Die drie maanden tussen twee schooljaren door mocht ze alvast voor proef op zichzelf wonen. Ze moest wel één keer per week bij haar ouders helpen en nog steeds werken in de dierenwinkel. Dus het was niet alsof ze plots helemaal vogelvrij en zonder toezicht was, maar het was iets. En het zou dus iets kunnen betekenen voor Gideon. "Je mag wel bij mij logeren deze zomervakantie? Ik heb een eigen huisje in Zweinsveld. Als je leuk vindt?" Wren glimlachte voorzichtig. "Geen ouders, geen andere familieleden. Je mag er een eigen slaapkamer voor jezelf inrichten, als je wilt?" Steels keek ze naar hem opzij, peilde ze zijn reactie. "We moeten dan wel een corvee-rooster maken." Want sorry, Gideon, Wren ging niet in haar eentje het hele huis schoonmaken als je zonder huur of bijdrage de hele zomer bij haar mocht komen logeren.
 3. [18361/1837] Never ending story

  Natuurlijk was ook Wren op het eindfeest. Het was een prachtige tuin, haast idyllisch, en er was genoeg te zien en te beleven. Met wat vriendinnen had ze een rondje gelopen, ze had een drankje gedronken met Moraine en ze was uiteindelijk in de hangmat naast Gideon geëindigd. Althans, dat was waar ze zich nu bevond. Ze keek hem met een glimlachje aan. Hun vriendschap was wel weer redelijk genormaliseerd de afgelopen maanden. Toch bleef die spanning een beetje tussen hen in hangen, maar ze durfde er op dit moment echt niet iets mee te doen. Alleen vanaf morgen zou iedereen naar huis gaan en dan zouden ze elkaar drie maanden niet meer zien. Wren wist dat ze spijt zou hebben als ze niet op zijn minst een praatje met Gideon had aangeknoopt. Nu zou misschien nog op zijn minst met hem kunnen afspreken dat ze elkaar zouden schrijven. "Hey", zei ze zo luchtig mogelijk. "En? Zie je er tegenop om naar huis te gaan?" Want ze wist wel een beetje dat zijn grootouders echt heel vervelende mensen waren. "Ga je de zomer weer werken?" De afgelopen zomer had Gideon bij haar ouders in de winkel gewerkt en had hij bij haar familie gelogeerd. Dit jaar was dat er niet van gekomen. Het had misschien vast gemogen, maar Wren had het hem niet durven aanbieden, want dan dacht hij vast dat ze nog achter hem aanliep. Zo vragen naar zijn vakantieplannen moest echter wel kunnen, toch? Dat was iets wat gewone vrienden deden. Gideon en Wren waren immers heel gewoon bevriend. Ze zou heus ooit van haar gevoelens voor hem afkomen. Echt. @Gideon Kingston
 4. [1836/1837] First Impression #1

  Wren haalde haar schouders op. Ze wist het fijne er verder ook niet van natuurlijk. "Ik weet alleen dat hij Klassenoudste was van Ravenklauw. En dat hij heel erg boos was dat ze hem geen Hoofdmonitor hebben gemaakt. En toen is hij opeens verdwenen." En tja, waarom dachten ze dan dat hij een weerwolf was? Dat werd gefluisterd. "En hij is een Kingsley-Savage." Die toevoeging zei dan natuurlijk alweer genoeg. Dus je verdween en dan was je ook nog een wilde. De overduidelijke conclusie was dat je dan natuurlijk wel een weerwolf moest zijn. En dan besef ik me opeens dat dit vooral rond de kerstvakantie speelt en dit topic is in IC november. Maar details. We doen even lekker alsof dat niet zo is.
 5. [1836/1837] First Impression #1

  Een lief, aardig meisje als Wren had helemaal niet zo heel veel meer te bieden, omdat ze ergens ook wel aanvoelde dat nu teveel zeggen nadelige gevolgen kon hebben. Ze zou in de tegenwoordige tijd waarschijnlijk ook heel verantwoordelijk omgaan met social media en geen spicy foto's van zichzelf over het wijde web verspreiden. Heel goed, Wren, maar dat maakt je voor een journalist misschien inderdaad een beetje saai. Maar nu moest ze natuurlijk wel met een roddel voor de dag komen, want anders ging ze echt goed voor schut. Ze dacht heel hard na en knikte toen. "Oh! Ja!. Ik weet zelfs twee dingen." Gelukkig luisterde ze af en toe wel naar de gesprekken rondom haar als ze aan de afdelingstafel aan het eten was. "Ik heb gehoord dat Ovid Kingsley-Savage een weerwolf is!" En dat niet alleen. "En dat Chase Bennet zijn oren alleen met rozenwater wast." Zie, Wren was helemaal niet saai.
 6. [1836/1837] First Impression #1

  Het ergste wat haar kon overkomen, was dat mensen dit interview zouden lezen en haar zouden uitlachen om wat ze had gezegd over Gideon en Hawk. Ze zou in het ergste geval haar reputatie verpesten en die van haar zusjes erbij. In het ergste geval zouden haar ouders haar misschien wel van school afhalen om maar in de winkel te gaan werken, zodat ze niet nog meer stomme dingen samen met jongens kon doen. In het ergste geval was nu gewoon haar hele sociale leven voorbij, okay. Dat kwam misschien allemaal wel nooit meer goed na dit interview. Ze zuchtte diep. Saai zijn was immers net zo'n sociale afgang. "Dus wilt u nu dat ik roddels over medeleerlingen op school vertel?", vroeg ze aarzelend, want over zichzelf kon ze nou ook weer niet zo heel erg snel iets bedenken. Alleen haar verliefdheid op Gideon, maar ja... Daar wilde ze het dan weer niet over hebben. Nee, ook niet als ze dan maar saai was.
 7. [1836/1837] First Impression #1

  "Persoonlijkheid?", vroeg Wren en ze keek SIlvia met grote ogen aan. "Wat bedoelt u daar dan precies mee?" Zei ze nu eigenlijk dat Wren geen persoonlijkheid had? Maar waarom dan niet? Ze probeerde juist allemaal andere meisjes op school te redden en ze had deze mevrouw net de naam van een ander meisje gegeven en ze had onaardige dingen gezegd over een medeleerling. Ze wilde alleen niet dat het met haar naam in de krant kwam, want stel je voor dat anderen dat lazen? Dan had ze toch wel een probleem? "Wat voor dingen wilt u dan weten?" Want dan wilde Wren heus wel nadenken of ze op dat soort dingen een antwoord had. Ze wilde ook weer niet in de Heks&Haard komen als iemand die niet eens een persoonlijkheid had. Dat was misschien nog wel erger, dan wanneer mensen dachten dat ze onaardige dingen zei over Hawk. "Dit is pas mijn eerste interview ooit. Dus als ik dingen verkeerd doe..." Dan wilde ze alles doen om het toch weer goed te doen. Of was dat ook saai?
 8. [1836/1837] First Impression #1

  Wren haalde diep adem. "Praten kan geen kwaad, toch?" vroeg ze een beetje benauwd. "Maar niet mijn naam... want dan gaat hij vast ook proberen mijn reputatie helemaal de grond in te boren. Claude is tenminste al getrouwd." Dus liep dan weer minder risico als Silvia zou besluiten haar wel als bron te willen gebruiken. Bij de volgende vraag schudde Wren snel haar hoofd. "Nee, gelukkig niet. Helemaal niet zo, zover ik weet." Ze kon in ieder geval zo snel helemaal niet een jongen bedenken, die zo verschrikkelijk was als Hawk. "Dus of jongens zijn gelukkig niet zo, of leraren doen al heel erg veel?" Linksom of rechtsom was dat wel een geruststellende gedachte. Wren voelde zich wat opgelaten. "U gaat dit toch niet allemaal in het interview opschrijven? Oh, want dan werd ze vast zo hard uitgelachen op school.
 9. [1836/1837] First Impression #1

  "Ja, echt! U zou hem eens moeten ontmoeten," bezwoer Wren. "Hij is de uitzondering die de regel bevestigd." Ze hoopte echt dat de vrouw haar zou geloven,maar ze trok een beetje wit weg toen Silvia zei dat ze wel een artikel over hem wilde schrijven, maar dat ze daar dan wel háár naam bij moest zetten als bron. Oh, jeetje. Ze schudde snel haar hoofd. "Nee, dat durf ik niet..." Dat zou vast héél slecht zijn voor haar reputatie. Bovendien kon ze ook wel uitrekenen dat Hawk dan heel erg boos zou zijn en hij was de vorige keer al niet aardig geweest. Stel je voor dat hij nu nog bozer zou zijn? Hij zou haar vast opzoeken... Ze zuchtte. "Maar ik denk dat andere meisjes wel gewaarschuwd moeten worden." Ze dacht na. "Er ging een hele tijd een roddel over Claude Bennet, uit mijn afdeling, dat ze met hem naar bed was geweest.Hij heeft haar hele reputatie verpest. Misschien kunt u met haar praten?"
 10. [1836/1837] First Impression #1

  Met trillende handen pakte Wren het papier en keek ze naar het handschrift. Ze schudde snel haar hoofd, kon het niet helpen dat ze een beetje bleek om haar neus was geworden. "Nee," zei zachtjes. "Dat is niet van Gideon." Ze haalde diep adem. Dat was echt een hele grote opluchting, want wat er geschreven stond, was alles behalve aardig. Ze las het nog eens en keek er een beetje ongelukkig bij, gaf het terug en keek Silva met een zucht aan. "Ik denk dat ik wel weet wie het heeft geschreven," zei ze kleintjes en ze beet op haar lip. "Hawk Dickson". Wren schudde haar hoofd en keek een beetje boos. "En dat is echt de gemeenste huffelpuffer die er bestaat." Vast een eervolle titel om te krijgen. "Hij valt alle meisjes lastig en vertelt over iedereen stomme verhaaltjes, vindt het een sport om meisjes negatief neer te zetten." Goed, ze kende er maar één over wie hij dat had gedaan, maar dat was toevallig wel iemand van haar afdeling. Dus daar kon ze nu mooi een beetje wraak voor nemen. Rot Hawk.
 11. [1836/1837] First Impression #1

  Oh! Dus ze kon helemaal niet weten wie het had ingestuurd? Dus het zou nog steeds een zusje kunnen zijn? Of toch niet? De vrouw wist wel meer dan Wren, dat was duidelijk. Het bleef alleen een compleet mysterie wat deze vrouw voor kaarten in handen had. En ojee, nu vroeg ze nog naar Gideon ook. Wren werd zo rood als een aardbei en keek even voorlopig weg. "Oh. Dat is de tweelingbroer van mijn beste vriendin," antwoordde ze wel gewoon netjes op de vraag. "En ehm, hij is van mij ook een goede vriend." Toch? "En hij heeft de hele zomer bij mijn ouders in de dierenwinkel gewerkt." Haar hals deed nu ook mee met rood worden. "En ik vind hem wel leuk, maar dat moet u niet opschrijven hoor." Het zou echt de afgang van de eeuw zijn als Gideon in de Heks en Haard zou lezen dat Wren hem leuk vond.
 12. [1836/1837] First Impression #1

  Een date? Wren keek verbaasd. "Gideon?", vroeg ze ongelovig? Zou hij haar echt hiervoor hebben opgegeven? Ze kreeg een beetje een kleur. Ze hadden alleen niet echt een date gehad. Dus zou dat het kunnen zijn? Zou hij hun samenwerking in de vakantie, die echt heel fijn en gezellig (en bij tijden ongemakkelijk) was geweest, zien als dates? Of zelfs nog dat ze strafwerk hadden bij de Beukwilg? Ze hoopte het heel vurig. Hij was de enige die het kon zijn, want de énige andere optie was dan... Hawk? Maar dat was helemaal geen leuke date geweest, dat was gewoon een verschrikkelijke middag geweest. Bij Merlijn, en alle andere overleden grote tovenaars, kon het alsjeblieft niet Hawk zijn die haar had opgegeven? Ze kleurde nog verder. Ze keek de vrouw haast smekend aan. Ze moest deze gok nu wel bevestigen, want anders werd de rest van dit interview zo ongelooflijk gênant.
 13. [1836/1837] First Impression #1

  Goh, een interview. Waar had ze dat nu weer aan te danken. Een nominatie voor debutante van het jaar, dus. Sjonge. Dat was best wel heftig. Wren vond zichzelf best een prima persoon, maar debutante van het jaar…Dat was zij toch helemaal niet? Dat was iets voor de mooie en rijke meisjes? Niet voor de dochter van de eigenaar van een dierenwinkel? Haar zusjes alleen al waren veel mooier dan zij. Waarom zou zij winnen? Ja, ze had wel persoonlijkheid, dacht ze, maar ook die was nou toch ook weer niet zó bijzonder? Wat moest ze straks zeggen? Je zou zien dat ze haar maar een saaie flapdrol zouden vinden straks. Goed. Wren was dus nerveus, zoals in het bovenstaande stukje is te lezen. “Oh. Ehm. Ja. Ik wil graag warme chocomel, alstublieft. “ Ze glimlachte wat nerveus en probeerde vooral niet zo over te komen. Normaal was ze helemaal niet zo verlegen, maar deze vrouw ging opschrijven wat ze zei en dat zouden dan weer heel veel mensen lezen en dat legde dan toch wel een heleboel druk op haar, want als rasechte puber wilde je stiekem natuurlijk het liefst dat iedereen je leuk en interessant vond. De vrouw was gelukkig wel aardig. Ze kwam heel aardig over en leek er niet op uit te zijn om haar voor gek te gaan zetten. Dat was in ieder geval wel een opluchting. “Interessante dingen?” vroeg ze nieuwsgierig. “Wat dan?” En bij de vraag schudde ze snel haar hoofd, dacht toen na. Zou het? Zou Gideon haar hebben opgegeven? Maar nee, dat was toch een belachelijk idee. En toen schudde ze weer haar hoofd. “Nee, ik zou het eigenlijk niet weten. Misschien mijn zusjes?” Voor de grap dan wel, hoor, maar die zag ze er nog wel toe in staat.
 14. Vrijdag 20 mei, 21:30 - Voor de ingang van de Zwadderich leerlingenkamer Oh Merlijn, ze was dronken. Of heel erg aangeschoten. Of ergens in het grensgebied daartussen, want wanneer ging het een nou precies over in het andere? Ze was in ieder geval in dusdanige staat dat nadelige gevolgen waren verdronken en ze alleen nog vaarde op de wens op Gideon te gaan vertellen wat ze voor hem voelde. Er was alleen één klein dingetje: waar was Gideon en hoe kwam ze bij hem? Haar grootste kans van slagen was immers hem te vinden in de leerlingenkamer van Zwadderich, maar wáár zat de ingang daar naartoe en wat was het wachtwoord? Wren wist dat de groene kamer onder het meer zat en dus dwaalde ze door de kerkers in de richting van wat zij dacht wat het meer was. Gelukkig trof ze halverwege haar verdwaling een behulpzame Huffelpuffer, die haar met een verbaasd lachje de goede kant op wees, zeker nadat ze zeer uitgebreid was begonnen met te vertellen dat ze vanavond iemand de liefde ging verklaren. Uiteindelijk wist ze dan, met ondersteuning van de muur en slechts een paar maal struikelend tegen de muur gevallen te zijn, te arriveren bij de groene leerlingenkamer. En nu? Ze vroeg gewoon aan elke leerling die langskwam of ze Gideon hadden gezien en of ze Gideon voor haar wilden halen, omdat het heeeeel belangrijk was. Heeeeel belangrijk. En die plechtige tekst werd dan afgesloten door wat dronken gegrijns en gegiebel. Ja, wie zou er niet moeten lachen als je je grote liefde ging vertellen dat je van hem hield. Uiteraard was dit daar het beste moment voor. Wanneer anders? Ze voelde zich nu geweldig en liefdevol en dat moest ze delen. Ze kon geen bezwaren meer bedenken om haar mond te houden. "Gideon!" Iemand had hem blijkbaar gevonden en naar buiten gestuurd. Of hij kwam zelf. Hij had vast aangevoeld dat ze hier op hem stond te wachten. Zo werkte dat met ware liefde. Wren deed een paar passen naar hem toe om de afstand te overbruggen en sloeg haar armen rond zijn nek en door haar wankele motoriek leunde ze ook direct maar tegen hem aan. Dat maakte alles een stuk makkelijker, weet je. "Hallo knapperd," grijnsde ze hem met een brede, dronken glimlach toe. OOC: privé met Lily
 15. [1835/1836] Party good, party hard.

  Ook de derde zuster van de familie Fox was aanwezig. Ze keek met lichtelijke plaatsvervangende schaamte naar hoe haar twee jongere zusjes zich op dezelfde jongen stortten. Het was niet eens een heel erg leuke jongen. Uiteraard ontstond er drama, maar met een meisje van haar afdeling en niet eens onderling? Wren kende Elara wel. De krullenbol zat een jaar boven haar, maar Wren vond haar helemaal niet het type om flessen naar mensen hun hoofd te gaan gooien. Aan de andere kant, had zij niet eens geprobeerd iemand te vermoorden? Even twijfelde ze of ze erop af moest lopen, maar de gezoende jongen werd op dat moment alweer door een vierde meisje aan zijn oor bij haar zusjes weggetrokken, waarna hij naar Elara toeging. Dus dat was ook weer opgelost. Wren deed niet mee aan de spelletjes. Ze zat op de armleuning van een comfortabele stoel en was zichzelf aan het bezatten. Ze was hier eigenlijk wel gekomen om mee te doen aan de losbandigheid. Het was wederom -of nog steeds- Gideon die ze uit haar hoofd probeerde te zetten, maar het lukte gewoon niet. Ze merkte ook dat ze eigenlijk helemaal geen zin had in zoenen met een random jongen. Ze had geen zin om zeven minuten met iemand anders dan Gideon in een kast te moeten staan. Daarom was ze nu moed aan het indrinken. Vanavond zou ze Gideon gaan vertellen over haar gevoelens. Nu nog niet.. nu durfde ze nog niet, maar met elk glas alcohol steeg haar roekeloze dapperheid.
×