Jump to content

Tristan Johnson

IC Leraar
 • Content count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tristan Johnson last won the day on November 10 2017

Tristan Johnson had the most liked content!

About Tristan Johnson

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  VTP
 • Naam
  Lily

Profile Fields

 • IC Burgerlijke Staat
  I wish you dindt wake up with Amnesia

Recent Profile Visitors

3,602 profile views
 1. OOC Algemene Mededelingen

  Hello loves <3 Ik heb een hele fijne tijd gehad in de crew maar ik denk dat ik niet meer kan zijn wat er nodig is om de crew goed te laten draaien, ik dacht al en tijdje aan stoppen en heb nu besloten dat dat toch wel het goede moment is <3 i woooont leave the site so dont worry babes u aint getting rid of me! Marije gaat Zwadderich overnemen tot er een goede vervanging is en Tristan blijft tot dat moment wel IC AH (Dus omg we kunnen iets tofs plannen waardoor hij ontslagen wordt als ah??? nu al hype man) en ik weet verder niet wat ik moet zeggen want ik heb geen leuke meme hiervoor kunnen vinden dus imagne dat hier iets grappigs over Marx staat Niet bye bye want ik ga straks posten maar????? Love ode aan jullie
 2. [1836/1837] Fool me once, you can't, screw you

  Helaas het werkte niet. Dat was niet eens echt jammer want een uitdaging was leuk. En bovendien hij zou Christina niet echt meer vinden nu, dat wist hij zelf ook wel, het enige probleem was dat hij zat vastgebonden en dus niks kon maar als zijn handen vrij waren dan vond hij het niet eens erg om hier niet weg te kunnen. Het ministerie van Toverkunst was bijster interessant en deze verdieping was misschien nog wel het meest interessant. (Behalve misschien daar waar ze met verboden voorwerpen bezig waren dat was hetzelfde level). En als hij hier straks los zou komen dan kon hij vrij rond gaan lopen (Tristan serieus denk je dat???). Werd de tijd van zijn leven. Nu eerst even zorgen dat dat loskomen nu werkte en daarom moest hij deze vrouw verslaan. “Tristan”, hij grijnsde, “en voor de achternaam we kunnen die van jou nemen. Ik ben best modern ” (Dat was een leugen. Als Cheyenne wilde dat hij haar naam had genomen ipv andersom had hij het wel gedaan simpelweg omdat hij de liefde van zijn leven niks ging weigeren. Maar hij zou er dramatisch over gedaan hebben) “Ik bedoel de knots zijn al getied als je begrijpt wat ik bedoel”, hij lachte luid om zijn eigen grap. Nu alleen het ja-woord nog. Het ja woord op de vraag of ze hem even los kon maken k thanx bye.
 3. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Tristan koopt 4 loten een voor elk lid van zijn gezin ~ (Het plan is ook dat de persoon met het winnende lot het ook echt mag houden als ze iets winnen WORDT LEUK ALS EEN DRIEJARIGE EEN HUIS OF EEN KOEST WINT)
 4. 24 december 1836 Ze hadden perongeluk (???) alle basic kerstversieringen met Halloween gebruikt en dat was prima (Tristan hield van een grap als dat) maar toen was er geklaagd dat ze ze niet meer met kerst konden gebruiken omdat dat het idee zou geven dat er geen geld was voor twee soorten thema's (tag urself if u teacher could be this) En toen hij voorstelde om maar gewoon de Halloween versiering te gebruiken kon dat weer niet vanwege de aestetic (tag urself 2) Maar Tristan had geen zin om nu alles zelf te moeten verzinnen. De oplossing? Decoratiecontest "Oké dus hij klom op de oppertafel zodat hij meer gezien werd. En goed omdat het iets had nog altijd dat nu hij volwassen was er niemand meer was die zei dat hij dat niet mocht doen en dat voelde goed???? " Zoals jullie zien is er helaas nog geen versiering maar dit jaar mogen jullie het zelf doen ! Op alle afdelingstafels liggen afdelingsgekleurde kersversieringen (je moest ze toch stimuleren om te willen versieren en verdeel en heers??) hier op de oppertafel andere dingen maar als je magisch goed bent of je lelijke kerst trui van je moeder wilt opknippen als decoratie doe het vooral Dat laatste was niet afgesproken maar geïmproviseerd " Oh en de mensen die het beste meedoen mogen vanavond een afterparty geven in het lokaal van professor Ryder Dat was ook geïmproviseerd maar eh ze hadden ruzie dus leek hem wel grappig "[/b] Kan iemand me helpen de muren een glitter textuur te geven [/b]. Als dit toch moest kon die beter meedoen. Ooc: Kerst voor zweinstein <3
 5. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd <3
 6. Post je kater weg EDITIE 2!!!!

  Iedereen gewoon posten waar ze willen lijkt me gewoon leuk om het eerste dag van het jaar te beginnen met superveel posts op het forum >D (nieuwe topics is prima tho maar gewoon posten an sich is hey doel <3)
 7. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd <3
 8. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  goedgekeurd <3
 9. Licht, camera ACTIE

  25 november de wcs op de vierde verdieping Ze waren op de wc’s op de vierde verdieping en dat.. was eigenlijk alles wat hij wist. Het was geen vergeetachtigheid (dat liet hij wel aan zijn vrouw over. Tristan was zeker wel chaotisch maar het hele ‘losing memory thing’ had er wel voor gezorgd dat hij iets beter om was gegaan met dingen niet vergeten. Cheyenne vergat namelijk nog altijd dingen sneller en zeker in het begin was hij bang geweest dat er dan belangrijke dingen rondom Charlotte vergeten werden. Dat was deels ook bias omdat een gekwetst deel in hem het Cheyenne in het begin onbewust kwalijk had genomen dat ze haar gezin vergeten was.) Maar alles begon langzaam weer op de rails te komen en hij was zelfs minder chaotisch geworden in het proces. Een geluk bij een ongeluk. Haha ongeluk. Maar hij was hier met June en hij keek haar dan ook even schuin aan, en daarna keek hij subtiel in de spiegel hoe zijn haar zat en hoopte dat zijn zusje het niet doorhad. Hij wilde niet dat ze wist dat hij net iets ijdeler was dan hij zichzelf graag voordeed. (Alsof ze dat niet weet na al die jaren Tristan. Het was toch echt haar handspiegel die je soms stiekem jatte). “Waarom waren we hier ookal weer? ”
 10. Het was misschien stom, waarschijnlijk sentimenteel en zeker weten overdreven maar hij was stiekem toch een beetje trots toen Cheyenne het slot bij het raam open klikte zodat hij het nu verder open kon gooien en been voor been naar binnen gooien om zich in de schuur te laten vallen. Het was niet dat hij trots was dat ze het nog kon, want natuurlijk kon ze het was ze zoals hij al zei altijd goed in geweest en het was niet de moeilijkste spreuk. Hij wist nu al dat zijn kinderen het zwaar gingen krijgen mochten ze later willen inbreken in plekken waar hun ouders niet wilden dat ze konden komen. Want Cheyenne Johnson was goed in sloten breken en kende dus waarschijnlijk al de trucjes van haar kinderen voor die deze zelf gingen proberen. Hij keek stiekem al uit naar die speelse strijd. Maar nu, nu was hij gewoon trots omdat ze dit samen deden, omdat ze samen in die stomme oude vervallen schuur inbraken waar ze ooit (toen het nog niet zo vervallen was) voor het eerst elkaar ontmoet hadden. Omdat ze ondanks dat er een hele hoop van hen verloren was gegaan toen Cheyenne haar geheugen verloor ze wel nog altijd een power couple waren Dat ze nog altijd een krachtige dynamiek hadden en dit soort dingen konden in samenwerking. En dat gaf hoop. En ja, hij maakte hier veel te veel van, veel meer dan het was, maar hij moest iets doen niet? “Durf je door het raam de klimmen of moet ik de deur er voor je uithalen, lukt vast wel vanaf binnen dat ding is zo oud”, schreeuwde hij luid in hoop dat ze het kon horen. Ondertussen lichtte hij de schuur iets meer op wat hoewel het niet donker was kon het beter. Het was dat hij hier zelf nog niet geweest was anders had hij vast iets romantisch kunnen doen. Maar ergens voelde dit echter en dat was wat ze nodig hadden. Dat zij samen weer echt werden. Niet een geromantiseerde versie die hij vertelde of een verhaal waarvan zij deed alsof ze het nog kon voelen. Nee gewoon dat ze weer hen waren in alles wie ze waren. En dan, dan was het goed.
 11. Kijk soms heel soms op dit soort momenten, op momenten dat het goed ging dat ze hier gewoon in stilte en soms wat lachend liepen was hij weer heel even goed in doen alsof het gewoon goed was. Alsof de liefde van zijn leven hem weer herinnerde en dat ze hun verzamelde herinneringen niet alleen terugvond in de verzamelingen fotoalbums, bewaarde kaarten (Tristan gooide nooit kaarten weg), kindertekeningen (van Charlotte), en eindeloos souvenirs. Dat ze ze ook terug vond in die plekken van je hersenen of van haar ziel, geen idee misschien allebei hij had daar geen verstand van, waar herinneringen werden bewaard. En dan als ze vroeg waarom zijn we eigenlijk hier deed dat een heel klein beetje pijn. Maar hij grijnsde al snel weer enthousiast want vandaag was het tijd voor blijdschap en niet verdriet. Hij had ondertussen al een soort van bijna compleet opgegeven dat Cheyenne ooit wakker zou worden en zich alles zou herinneren. Gewoon omdat hij niet hield van dingen die toch nergens heengingen. Maar hij had niet opgegeven met haar, zou nooit opgeven met haar. Zelfs al zou hij niet er heilig van overtuigd zijn (wat hij was) dat ze uiteindelijk hun weg in alle verwarring zouden vinden en dat ze uiteindelijk weer thuis zouden komen zoals hij thuis was gekomen bij haar, zelfs dan was hij verplicht geweest om niet op te geven. Hij had haar vaak genoeg een reden gegeven om op te geven, sprak hij niet over maar wist hij ook wel, en nu was het zijn beurt. Dat was gewoon eerlijk. “Dit”, begon hij vrolijk terwijl hij zich afzette op een loszittend stuk hout, het schuurtje was eh niet meer wat het geweest was toen hij vijftien was, om bij een raam te klimmen, “is waar we elkaar ontmoet hebben”. Soort van ik had je al eerder zien lopen en je was het knapste meisje in de omgeving en ik verveelde me dus ik vroeg je mee naar hier want een vriend van me gaf een feest. Geen idee trouwens wat je tegen die vreselijke ouders van je gezegd hebt maar jij kan het je vast ook niet meer herinneren [/b]”, hij grinnekte even om zichzelf. “Oh en we gaan inbreken, je bent toch niet vergeten hoe goed je bent in het magisch openen van sloten? Want eh ik kan niet en door het raam klimmen en het open toveren met mijn toverstok tegelijk dus aan jou de eer”
 12. Gimme topics!

  YES THE GANG BACK TOGETHER!!!
 13. Gimme topics!

  helios is inn
 14. Gimme topics!

  Oke i want a lot????? Ik wil een topic tussen Rosenne en Caspian want Caspian wil proffesioneel zwerkballer worden Ik wil even plotten over Cheyenne en Tristan een keer want we moeten lowkey nog wat dingen doen i thinkkkk Ik wil Blanche en Claude die like gaan shoppen voor bruidsjurken wil daar lowkey ook Titiana bij dus @Titiana Kingsley-Savage (Margaux heeft al ja gezegd maar love tagging ppl) June en Tristan weer eens lijkt me ook tof ~ En als jij nog dingen weet hmu <3
×