Jump to content

Gabriella Evans

IC Leraar
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Gabriella Evans

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  DM

Profile Fields

Recent Profile Visitors

566 profile views
 1. [Duelleren] [OOC] Inventarisatie leerlingen.

  @Lara Jane O'Malley, 1ste jaar
 2. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  @Gabriella Evans koopt 5 voor zichzelf
 3. Afwezigheidstopic

  Ik ben vanaf 4 augustus t/m 21 augustus heel weinig online
 4. Werkgroep PD's nakijken

  Ik wil mee helpen, want ik heb behoorlijk veel tijd
 5. Adoptiedienst

  Ik wil adoptieouder worden
 6. Opgeven IC AH Griffoendor

  Ik geef Gabriella op voor afdelingshoofd van Griffoendor. Want ze dapper jonge vrouw
 7. Overzicht open topics

  Wat: Heelkunde les voor derde, vierde en vijfde Wanneer: Donderdag 14 september 1837 Waar: St. Holisto Hospitaal voor magische ziektes en zwaktes Voor wie: Alle leerlingen die heelkunde volgen
 8. Donderdag 14 september 1837 - s'middags - St. Holisto's Hospitaal voor magische ziektes en zwaktes Gabriella had een brief gestuurd naar de directeur van St. Holisto Hospitaal voor magische ziektes en zwaktes om paar lessen te geven in het ziekenhuis en de directeur vond het goed idee om jonge leerlingen kennis te maken met magische geneeskunde. Ze had een hele programma gemaakt wat ze allemaal gingen doen in het ziekenhuis. Ze stonden allemaal voor de ingang van St. Holisto's Hospitaal voor magische ziektes en zwaktes en ze wilde snel naar binnen om rond te kijken. 'Hallo iedereen, we zijn allemaal aangekomen bij de grootste magische ziekenhuis van Engeland. Wie weet hoe deze ziekenhuis heet?' vroeg ze aan de klas. Ze keek naar de klas die voor haar stond. Ze ging weer verder met praten. 'De programma van vandaag is: eerst gaan we naar binnen, daarna krijgen we rondleiding van de directeur van het ziekenhuis en het laatste mogen jullie rond kijken in verschillende afdelingen behalve operatie kamer, want daar hebben ze misschien een paar operaties.' _____________________________________________________________________________________________________________________ Iedereen die mee gaat heeft een toestemming van hun ouders.
 9. Uitleg en nominaties editie 7 - antiship versie

  Nicholas - Alexis
 10. [1837/1838] Hete avond 15+ [SLOW]

  Ze vond het lekker om te zoenen met haar toekomstig vriend. Ze werd een beetje licht in haar hoofd, want zijn armen zijn heel erg gespierd. Het duurde paar minuten toen hij haar op zijn schoot zette. Ze ging om zijn nek hangen, want ze hield heel erg van knuffelen. Hij zei dat wat een mooie verandering van de verwachting en plannen. 'Je laat mijn hart wel heel snel kloppen en mijn buik zit vol met heel veel vlinders. En van jouw?' zei ze tegen hem. Ze drukte weer haar lippen op zijne lippen, want ze vond praten onzin nu. 'Ik ben nooit zo verliefd geweest op een man' dacht ze. Haar hart ging nog sneller kloppen en ze zat op zijn schoot. Ze stopte even met zoenen, want ze wilde iets vragen aan hem. 'Wil je vannacht bij mij slapen? Ik vind op dit moment niet zo fijn om alleen te slapen. Umh...... ik moet wel een beetje opletten voor nichtje die is vandaag voor het eerst op Zweinstein gekomen en mijn nichtje heet Riley Evans ze zit in eerstejaar Zwadderich.' zei ze tegen hem.
 11. Overzicht open topics

  Wat: Heelkunde les voor 3,4 en 5 Wanneer: Donderdag 5 september 1837 Voor wie: Alle leerlingen van leerjaar 3,4 en 5
 12. [1837/1838] Hete avond 15+ [SLOW]

  Gabriella vond Flo een heel leuke man om te zien en haar hart ging wel erg snel als hij ging praten. Hij vond romantiek juist heel erg leuk. 'Ik weet dat romantiek mooi is.' zei ze. Ze begon nog meer rood te worden, ze ging ook beetje verlegen te lachen naar hem en ze durfde niet zo lang naar zijn ogen te kijken anders begon ze meer zenuwachtig gedragen. Hij vond heel erg knap dat ze lerarenopleiding gedaan op universiteit en hij zei ook als iets mis ging tijdens of na de les kon hij naar haar toe gaan. 'Het kan wel, maar we hebben ook een ziekenzaal waar echte heler is.' beantwoordde ze de vraag van hem. Hij was wel erg gespierd en dat maakt haar ook heel erg verlegen. Ze hoopte maar dat hij snel mogelijk haar ging zoenen, want ze had bijna geen onderwerp waar ze over kon hebben. Hij wou weten welke vak ze goed was en hij zei dat gym zijn beste vak was, want hij gaf het aan de leerlingen. Hij spant zijn arm, schouder spier aan en Gabriella begon aan zijn spierballen te voelen. 'Wat een armspieren heb je? Uh........... mijn beste vak was vroeger Geschiedenis van Toverkunst, maar ik vond het geen leuk vak om te geven aan leerlingen hier op Zweinstein.' beantwoordde ze. Hij wou meer afspraken met haar, hij wou ook niet dat vanavond snel voorbij was en hij vond haar ook mooi. Hij kwam stukje dichterbij haar zitten en hij buig zijn hoofd stukje naar voren. Ze begon ook haar hoofd naar zijne te buigen en ze begon eerst met zijn vraag beantwoordde. 'Dank je wel dat ik mooi ben.' En ze begon sneller ademen. Ze ging met haar armen op zijn schouders leunen en haar gezicht ging beetje schuin om haar lippen op zijn lippen te drukken. Het ging gebeuren dat ze gingen zoenen. Gabriella's hart ging supersnel kloppen, haar handen werden klam en haar mond begon een beetje op staan om zijn tong naar binnen te laten gaan.
 13. Relatieoverzicht

  @Flo Edding en @Gabriella Evans krijgen een relatie in de schooljaar 1837/1838
 14. [1837/1838] Hete avond 15+ [SLOW]

  Flo keek rond in lerarenkamer het lijk of hij het niet had gezien hoe mooi het was hier. 'Is het te veel kaarsen hier? Want ik ben behoorlijk romantische aangelegd en u?' zei ze tegen Flo. Hij vond dat haar naam mooi was en hij had haar hand nog vast. Gabriella vond het zo erg dat hij haar hand nog vast had en ze ging blozen (ze hoop niet dat hij het zag). 'Vind u het mooie naam? Mijn ouders vonden het een leuke naam voor mij dus ik ben hun heel erg dankbaar voor mijn naam.' beantwoordde ze zijn vraag. Ze probeerde beetje te flirten met hem, maar ze kende hem nog niet goed genoeg om een relatie te hebben. 'Eigenlijk heb ik lerarenopleiding gedaan op universiteit en ik hier ook stage gelopen voordat ik leraar werd. Er was alleen nog een vak vrij toen zei ik ja tegen de schoolhoofden sinds vorig schooljaar heb ik waarzeggerij gedaan, maar ik ben niet zo goed in toekomst te voorspellen. Daarom ben ik geswitch naar heelkunde.' beantwoordde ze zijn vraag. Ze had nog veel meer vragen voor hem. 'Dus wilt u meer afspraken hebben met mij dit jaar? Want ik vind u een hele knappe jongeman of is het een rare vraag.' zei ze tegen en ze wachtte op zijn antwoord op haar vraag
 15. Plotkarakters: uitleg en aanmeldtopic

  Mogen twee van mijn karakters plotkarakters worden - @Hadewich Stone-Wayne - @Hayley Woods
×