Jump to content

Sara Saint

Huffelpuf Vijfdejaars
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Sara Saint

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  HH
 • Naam
  Kelly

Profile Fields

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Dat 'interesse krijgen in een andere broer' zou waarschijnlijk wel meevallen, want Hawk was nu hier en die broer niet. Hawk gaf haar nu aandacht en die broer niet. Hawk vond haar leuk en die broer nog niet. Misschien dat ze pas later, als ze er zeker van was dat ze Hawk onomstotelijk had binnengehaald en hij bijdroeg aan haar populariteit, eens verder zou gaan kijken naar zijn broers. Sowieso zou ze haar blik moeten verbreden, want met één fan/ vriend kwam je er niet. Ze was in ieder geval al zover dat Hawk graag met haar op onderzoek uit zou gaan. Kijk eens aan. En toen legde hij zijn armen om haar middel en voor ze het wist, stond ze dicht tegen hem aan. En kust hij haar! Haar eerste kus! Bij Merlijn, oh wauw! Het was eerder dan ze had verwacht, maar het was... niet onaangenaam. En het was een goed teken. Zou hij dan verliefd op haar zijn? Of haar gewoon onweerstaanbaar vinden? Hoe dan ook, ze was goed op weg. Ze was trots op zichzelf, al was tevreden misschien een beter woord. Het kon namelijk altijd immers beter. Als je een eerste doel had behaald, dan moest je niet blijven dralen en je meteen richten op het volgende, meer, beter, verder, indrukwekkender. Dus Sara kuste terug. Eerst nog wat overdonderd en voorzichtig, want hoe stoer en indrukwekkend ze ook wilde zijn, de praktijk was dan toch wel weer een stuk spannender en nieuw. En dan precies met zoiets dat je eigenlijk niet wist wat je precies moest doen. Maar ze kust dus terug en volgde nadat alle nieuwe prikkels en gedachten had verwerkt gewoon zijn leiding. Na de kus keek ze hem met een lachje aan en tegen haar wil in ontstond er een blos op haar wangen. "Ja, eigenlijk wel," gaf ze toe en dacht hard na hoe ze er een betere draai aan kon geven. "Anders was het geen speciale plek meer, toch?" Ze zou misschien ook wel hetzelfde beweren tegen alle volgende jongens die ze zou kussen, want dan voelden ze zich specialer en dan dan zouden ze vast harder voor haar lopen. Sara legde haar handen op zijn schouder en duwde zich iets op haar tenen om hem opnieuw te kussen. De eerste smaakte namelijk naar meer en Sara wilde altijd meer. Dus geen haar op haar hoofd dacht er nu aan om bij hem weg te stappen en met deze praktijken te stoppen.
 2. Mei 1837 - Verschillende lokalen en examenlocaties. "Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools." Maandag 1 mei - ochtend. Verweer tegen de Zwarte Kunsten Welkom in de arena. Het is duister, het is kunstig en je moet het verweren. Het is je evenbeeld, alleen dan slecht. Versla het en overwin! Woensdag 3 mei - ochtend. Waarzeggerij Je moet de hand van deze man lezen. Alleen is hij zijn hand vergeten, dus… veel succes? Donderdag 4 mei - middag. Voorspellend rekenen Potverdrieduizendzevenhonderdtweeendertig knoeten! Ik heb dus letterlijk drieduizendzevenhonderdtweeendertig knoeten gespaard en wil graag weten met welk algoritme ik het meeste geld kan binnenhalen in de kortste tijd. Bereken en beschrijf in een rol van veertien centimeter. Vrijdag 5 mei - ochtend. Spreuken en bezweringen Deze waterval van de tweede verdieping tot de begane grond moet je veranderen tot een ijsglijbaan, zodat de eerstejaars die staan te wachten snel naar beneden kunnen! Vrijdag 5 mei - middag. Astronomie Op deze sterrenkaart missen vier sterren. Zoek ze. (Het zijn er stiekem drie.) Maandag 8 mei - middag. Duelleren Twee mensen duelleren tegen elkaar. Elke keer dat je door een vloek van iemand anders geraakt wordt, verlies je een punt, dus veel succes! Dinsdag 9 mei - middag. Kruidenkunde Gefeliciteerd, je examinator heeft je net in deze donkere ruimte geduwd vol duivelsstrik. Succes. Woensdag 10 mei - ochtend. Transfiguratie Deze man wil van zijn rimpels af. Daar kun jij wel even voor zorgen, toch? Donderdag 11 mei - ochtend. Geschiedenis van de Toverkunst Familie is heel belangrijk en familiegeschiedenis nog meer! Maak een stamboom van je familie tot vier generaties terug door middel van Hatestare Bubble’s Gids Van Alle Magische Tovenaarsfamilies. Staat jouw familie daar niet in, mag je een andere tovenaarsfamilie gebruiken. Maar schaam je dan wel even. Donderdag 11 mei - middag. Toverdranken Deze beste man heeft last van wintertenen, maar wil ook zijn tanden witter maken. Zoek uit welke toverdranken je voor deze man moet maken, maar let erop dat je ze niet zomaar kunt combineren zonder wat te veranderen, anders krijgt de man straks witte tenen! [OOC: S.L.I.J.M.B.A.L.-examens van Sara! Even een overzicht voor mezelf. In dit topic ga ik ook per vak een post maken hoe het examen is verlopen en welk cijfer ze heeft gekregen!]
 3. Het geven van complimentjes en Hawk ophemelen werkte echt zonder uitzondering heel erg goed. Ze zag hem wel grijnzen. Misschien lag het aan haar, maar hij leek een stuk rechter en trotser erbij te lopen. Ja, hij was helemaal het heertje. Prompt gaf hij feitelijk ook aan haar dappere beschermer te worden. Ze glimlachte. "Tegen alles? Misschien moet ik dan maar vaker een beroep op je doen?" Als hij daar ja op zei, dan had ze er nu vast al een soort van halve volgeling bij? Of hoe werkte dat? Of in ieder geval iemand waarmee ze vaker op kon trekken en hem tot haar vaste clique kon regelen? Of was dat nog te snel? Nu ja, dat zei ze wel zien, maar het zag er veelbelovend uit. Toen ze zijn blik, glijdend over haar lichaam, opmerkte, trok ze een wenkbrauw op. Spontaan ging ze er iets meer heupwiegend van lopen. Sara was er immers van overtuigd dat ze Hawk inmiddels rond haar vinger begon te winden. Hij had interesse....ze was interessant. En dat voelde heerlijk. Ze kreeg er een enorme boost zelfvertrouwen van. Ze ging als vanzelf ook iets breder glimlachen. Ha. Misschien ging zij als vanzelf ook wel rechter lopen met de schoudersnaar achteren en de borsten naar voren. "Nee, dan is dit veel beter... Hier is het warm en aangenaam..." En droog? Er was blijkbaar iets met nat zijn wat zij niet helemaal doorhad, maar ze lachte wel, want ze ging natuurlijk niet doen alsof ze niet begreep waar hij het over had. Misschien was het wel iets wat je hoorde te weten en als ze nu niet lachte, dan kwam ze vast heel dom en naïef over. Ze zou het later wel aan haar zus vragen... Nee, niet haar zus. Nee, dit zou ze zelf oplossen. Ze zou er later wel achter komen wat hij precies bedoelt had, maar op dit moment had ze belangrijker zaken aan haar hoofd. Wauw, wauw, wauw. Ze had het dus zo goed gedaan dat Hawk haar naar een speciale plek meenam en zij had de eer van de primeur. Ze glimlachte breed. "Ik voel me vereerd." Geen woord was gelogen. Ze liep naar het raam en keek vol interesse naar het raam en keek of ze dingen kon ontwaren in het duistere water, maar helaas leek dat voor nu rustig. Dus helaas,dat was nog geen spectaculair verhaal wat ze in de leerlingenkamer kon vertellen, hoewel...Het feit dat Hawk haar zijn speciale plek had laten zien, was natuurlijk ook al best wel iets om over op te scheppen. "Ik wist helemaal niet dat deze ruimte bestond. Wanneer heb je het ontdekt?" Ze keek hem een beetje uitdagend aan. "Misschien als we straks verder gaan, dat we samen ook wel nieuwe dingen kunnen ontdekken?"
 4. [1836/1837] Yay siblings: part III

  "Het lijkt me verschrikkelijk saai gezelschap." Sara trok haar neus op. "Heb je niet ook eens gefantaseerd dat de meest interessante personen en het meest kleurrijke gezelschap zich vast in de hel bevindt? Niet al die brave Hendriken die nooit wat meemaken, omdat ze altijd maar op hun knietjes zitten te bidden? Dat vindt toch niemand aantrekkelijk, of boeiend. Ik snap niet hoe mensen ooit hebben kunnen denken dat ze daarmee zieltjes winnen." Ze stak haar tong uit en trok een gezicht. Het was gewoon een stom gedoe. Jekkes. En daar had Joseph best een punt. "Dan moeten we dus de kerk uit," besloot Sara heel beslist en ter plekke. En wat was dan wel gaaf om te doen. Ja, dat was lastig. Sara was nog nooit populair, hip of welk woord men tegenwoordig ook gebruikt geweest. Dus dat was dan lastig, want aan welke eisen moest zo'n activiteit voldoen? Het moest avontuurlijk zijn, op zijn minst. En een beetje gevaarlijk, wellicht. "We kunnen op het dak klimmen?" Ze humde, terwijl ze nadacht. "Misschien kunnen we het windhaantje van het dak halen en ergens verstoppen?" Hoewel het dan nog steeds in de omgeving van een kerk was. Dus dat deed dan vast weer af aan hoe leuk het was om te vertellen. En mensen zouden vast vragen wáárom en ja...waarom eigenlijk? Zeggen dat je iets deed om leuk gevonden te worden, was een beetje een dooddoener. "Waarom moet ik eigenlijk alles bedenken? Doe zelf ook eens lekker wat." Zo, en nu ligt het weer terug bij Margaux.
 5. Oh. Wauw. Dit ging zo goed. Sara had het natuurlijk wel gehoopt dat het zo zou lopen, maar dat de reactie ook daadwerkelijk aan haar verwachting voldeed? Daar kon ze inwendig wel een dansje van doen. Uitwendig niet, natuurlijk. Ze probeerde er zo cool mogelijk onder te blijven. Ze glimlachte dan ook naar Hawk, streek een pluk haar achter haar oren, haalde haar schouders lichtjes op. "Dank je." Meisjes hadden normaal niet zulke goede ideeën. Goed. Dan deed ze het beter, was ze waarschijnlijk beter. Als hij de eerste was om dat te denken, dan zouden er vast nog meer volgen. Het was de eerste stap op de weg naar succes. Sara zou het meest populaire meisje van Huffelpuf worden en daarna van de school. En daarna van Engeland. Het waren grote doelen, maar ze was er klaar voor. En ze was bereid er een hoop voor te doen. Misschien wel alles. "Nee, nog niet eerder. Maar het leek me wel spannend. En nu heb ik iemand bij me, die me vast wel kan beschermen tegen eventuele gevaren?" Ze zocht zijn blik op en knipoogde. Ze was niet de meest dappere en niet de beste in spreuken, maar hoe gevaarlijk was het nou echt? En ze zou niet alleen zijn... En dat ze hem zo een beetje kon ophemelen dan zou dat vast alleen maar in haar voordeel werken. Het leek tot nu toe in ieder geval alleen maar gunstige effecten te hebben. "Jij bent hier vást al vaker geweest?" Ze kwam naast hem lopen, terwijl ze de eerste hoek omsloegen. "Nog leuke, spannende plekken ontdekt?"
 6. Oh dit ging goed! Beter dan ze had gedacht! Dat was mooi. Dit voelde trouwens echt goed, beter dan wat ze in tijden had gevoeld. En ze wilde er meer van. Meer bevestiging dat ze leuk was, zoals zijn brede grijns haar vertelde. Meer bevestiging dat ze dus mooi wél aandacht en moeite waard was. Ze lachte dan ook redelijk oprecht toen hij met een charmante lach zei dat hij dé beste was. Vast. Dat wilde ze best beamen voor hem, hoor, als hij haar dan nog aardiger vond. Ze knikte dan ook. "Natuurlijk, dat geloof ik ook eigenlijk wel." Ze zat bij hem in de klas en ze wist dat hij niet slecht was. Dus, alsjeblieft Hawk, deze mocht je hebben. Bij zijn verzoek hield ze haar hoofd schuin. Huiswerk was dus saai. Dat was een goede om te onthouden. Dat ging ze een volgende keer dus niet meer voorstellen. "Wat dacht je van het gangenstelsel van de kerkers verkennen?" Dat kon nog best spannend zijn. Het was er donker en er gingen verhalen over dat je er écht verdwaald kon raken en dat er ook vreemde wezens huisden. Misschien zouden ze nog wel verborgen geheimen van het kasteel ontdekken. Sara stond op. Ze gingen in ieder geval iets doen en ze kwamen in ieder geval langs de keldergangen. Als Hawk wat anders zou verzinnen, konden ze altijd nog van richting veranderen. Ze zou dan echt wel meegaan, behalve dat ze het dan jammer vond dat haar idee wéér niet goed genoeg was.
 7. Zaterdag 25 maart 1837 - Avond - leerlingenkamer Huffelpuf. "I am afraid that our eyes are bigger than our stomachs, and that we have more curiosity than understanding. We grasp at everything, but catch nothing except wind." Tot dusver ging Sara's missie om meer vrienden te vergaren nog niet echt van een leien dakje. Ze had een beetje afgekeken hoe anderen dat deden. Ze had wel geconstateerd dat je met enkel heel erg lief zijn, je het niet zover kon schoppen. Mensen vonden je dan wel aardig en kwamen dan heus wel naar je toe met hun verhalen en problemen. Dat was dan ook meteen het dingetje, want ze kwam enkel naar je toe als ze iets van je wilden of als ze iets van je nodig hadden: ze wilden steun, een luisterend oor, advies, troostende woorden, een veilige omgeving en al dat soort zaken. En dat was leuk hoor. Alleen de echt populaire mensen krégen ook dingen van anderen. Zij hadden mensen die hun huiswerk deden, hun boeken droegen, die moeite deden om de goedkeuring van zo iemand te krijgen. Mensen deden voor een populair iemand veel meer, dan voor alleen een aardig iemand. De populaire personen waren vaak ook een stuk minder lief en heel wat meer veeleisend, cynisch of ronduit gemeen. Ze waren een stuk exclusiever en deden alleen aardig tegen een ander als ze het verdiend hadden. Een voorbeeld daarvan was bijvoorbeeld Daniella Adler, die tegenwoordig de achternaam Ingram droeg. En wat Daniella óók had gehad, was dat ze steeds omringd werd door jongens. Behalve met haar broers had Sara eigenlijk helemaal geen ervaring met jongens. Ze was door haar ouders heel erg zedig opgevoed, met de kuise normen en waarden van hun kerkelijke gemeenschap.Nu was het niet dat ze per se verlangde naar een jongen of hetgeen wat jongens met meisjes deden, maar ze verlangde wel naar de aandacht en bevestiging. En als gewild zijn bij jongens hetgeen was wat je populairder kon maken, dan was dat het proberen waard. Maar waar te beginnen? Nou hier, in de leerlingenkamer van Huffelpuf. Toevallig had haar jaar, het vijfde jaar, ook een paar jongens en nog best knappe ook bovendien. Met een glimlach liep Sara op een van haar klasgenoten af en kwam ze naast hem zitten. "Hey Hawk," zei ze met een glimlachje. Glimlachen was belangrijk. Ze moest nu niet lief glimlachen, maar zelfverzekerd. Dus dat deed ze zo goed mogelijk. Dat was best moeilijk als je wat te verliezen had. Stel dat ze werd afgewezen, dan zou deze actie juist populariteit kosten. Een heel uitgedacht plan had ze niet, maar het eerste contact was belangrijk. "Ik hoorde dat jij heel goed was in Verweer tegen de Zwarte Kunsten. En ik vroeg me af of je me zou willen helpen met de laatste huiswerkopdracht?" Ze streek een pluk haar achter haar oren -dat zag je meisjes ook vaak doen- en leunde ietsje naar hem toe. Dit ging vast perfect werken. [OOC: Privé met Gianna]
 8. [1836/1837] Yay siblings: part III

  Misschien had ze het vroeger leuk gevonden om te helpen in de parochie. Waar ze haar buit aan koekjes voor op zondag deelde met de dorpskinderen en het nooit een moeite teveel was om wat van haar tijd te besteden voor het helpen en bijstaan aan anderen. Dat was vroeger geweest, toen was ze nog een kind. Nu was ze vijftien en ze had echt wel wat beters te doen dan bediende te spelen voor haar ouders. Mensen zouden haar dan vast alleen maar braaf en saai vinden. Dat an sich was misschien niet zo erg, maar saai betekende dat mensen haar ook niet boeiend genoeg vonden om mee om te gaan. En dat zou pas een ramp zijn. Hallo... Het was niet alsof ze op Zweinstein aan haar vriendinnen wilde vertellen dat ze in een kerk hielp... Wat was er suffer dan dat? Ja, Sara schaamde zich er zelfs een beetje voor. "Joseph," reageerde ze geïrriteerd. "Doe dat nog een keer en ik prik je met een stok tot je lekt." En wat zou een goede reden zijn? Goh. "We krijgen koekjes?", antwoordde ze een tikkeltje sarcastisch. Want wie wilde dat nu niet boven de leeftijd van tien? "Oh ja, en we stellen veilig dat onze ziel naar de hemel gaat na ons overlijden." Blergh. "Beetje jammer dat we daarvoor eerst in een hel op aarde moeten leven, niet?" Zo saai. Het was niet te doen. "Waarom gaan we niet iets leuks doen? Zorgen dat we ets gaafs hebben om te vertellen maandag?"
 9. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Eerste post met dit karakter! Dus het is nog een béétje inkomen... Nu nog in haar eentje in een bootje --------------------------- Door Laurelle was Sara in een bootje gedirigeerd. Ze zat niet samen met haar tweelingzus en waar die was gebleven, kon Sara op het moment ook niet zo snel zien. Het was lastig om niet samen te zijn met haar zus, maar tegelijkertijd was dat misschien wel beter. Sara wilde niet de hele tijd meer alles met haar zuster delen. Ze wilde graag meer voor zichzelf, voor haar eigen persoontje. Ze wilde meer een eigen persoon zijn, met meer eigen vrienden. Gewoon, zodat mensen Sara zouden zien voor wie Sara was en niet omdat ze perse een duo was met Phoebe. Maar dan moest er wel iemand komen... Voor nu zat ze nog heel erg alleen in het bootje en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Stel je voor dat niemand bij haar wilde zitten en dat het leek dat dus niemand uit zichzelf bij haar wilde zitten? Dan leek ze straks heen onpopulair! Dat mocht niet gebeuren. En dus wuifde ze heel uitbundig naar de eerste persoon, waar nu haar oog op viel. Als andere mensen zouden denken dat ze de ander kende en misschien wel bevriend mee was, dan was dat weer mooi meegenomen. Fingers crossed dat dit nu geen grote faal werd en dat ze gedist en genegeerd werd. @Wie maar wilt...
 10. Sara Saint -Huffelpuf

  Algemene informatie: Naam: Sara Saint Verjaardag: 6 juni 1821, Leeftijd: 15 Geboorteplaats: Bath, Woonplaats: Bath Bloedlijn: Halfbloed Afdeling: Huffelpuf Burgerlijke status: Vrijgezel Opleiding: Zweinstein Politieke voorkeur: VTP Rijkdom: Boven gemiddeld Familie: Vader: Matthew Saint Moeder: Ariane Saint Broers: Gabriel Saint, Joseph Saint en Bartholomew Saint Zussen: Abigail Saint, Leah Saint Tweelingzus: Phoebe Saint Geschiedenis: Sara was de jongste, samen met haar tweelingzus, van een groot gezin. Leren om te delen, leren om dingen van anderen krijgen, leren om samen te spelen, leren dat niet iedereen altijd tijd voor je heeft, leren dat het altijd druk om je heen is, leren dat er verschillende manieren zijn om aandacht of liefde te krijgen; dat was wat het leven in een gezin van negen zo ongeveer inhield. het was gelukkig een rijk gezin. Dus feitelijk kwamen ze niets tekort. Het was ook een liefdevol gezin. Iedereen paste op elkaar. Iedereen deed zijn best. De siblings waren op elkaar gesteld en ze probeerden altijd om rekening met elkaar te houden, hoe moeilijk dat soms ook was -want eerlijk is eerlijk, natuurlijk was er wel eens ruzie en natuurlijk wilde je elkaar wel eens achter het behang plakken-. Het was een fijn gezin om in op te groeien. Sara was dan ook een gelukkig kind. Zij had sowieso altijd haar zus Phoebe om op terug te vallen. Ze was nooit alleen. De tweeling praatte overal met elkaar over, hadden soms al aan een half woord genoeg. Ze leken op elkaar en vonden het fijn om bij elkaar te zijn -dat kon ook anders zijn, sommige tweelingen willen juist liever echt een eigen identiteit hebben en juist niet dat er een praktische kopie altijd naast je rondloopt-. Het was dan ook geweldig dat ze samen in Huffelpuf gesorteerd werden! De afdeling, waarvan ze nu alweer in het vijfde jaar zat, was perfect voor de twee. Loyaliteit, hard werken en graag ook moeite doen voor anderen, sloot prima bij Sara aan... Totdat alles dus opeens anders werd... Vandaag had Sara helemaal geen zin om haar ochtendprofeet met haar zus te delen... Innerlijk en Uiterlijk: Huidskleur: Blank met een enkel sproetje Haarkleur: Bruin, Oogkleur: Bruin Lengte: 1,55m Positieve eigenschappen: - Assertief - Eerlijk - Intelligent - Vastberaden - Zelfstandig - Zelfverzekerd - Ambitieus - Creatief - Vitaal - Avontuurlijk - Vlugge leerling Negatieve eigenschappen: - Inhalig - Zelfzuchtig - Onverzadigbaar - Eigenwijs - Opvliegend - Snel verveeld - Drang naar erkenning en populariteit - Manipulatief - Kan zich erg op dingen vastbijten Magie: Toverstok: Sycamore wood with a dragon heartstring core, 9 ¾" and unbending flexibility Patronus: Dapple Grey Stallion Magische sterktes: Tranfiguratie, Magisch rekenen Magische zwaktes: Kruidenkunde, Fabeldieren Keuzevakken: Magisch Rekenen, Waarzeggerij, duelleren.
 11. Faceclaims

  Kathryn Prescott - Sara Saint
×