Jump to content

Fanny Dickson

Huffelpuf Vijfdejaars
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fanny Dickson last won the day on November 26 2017

Fanny Dickson had the most liked content!

About Fanny Dickson

 • Rank
  Pussy riot

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  IC KO, HH
 • Naam
  Lily

Profile Fields

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. [1837/1838] Cross my heart and i hope to die

  “Ja,”, ze knikte instemmend, “ik denk opzich ook dat een toverdrank sneller goed gaat, dat kunnen we zelfs een paar keer uittesten, spreuken zijn zo variabel je kan het honderd keer doen en elke keer toch weer anders”, magie was mooier dan toverdranken maar toverdranken was zoveel praktischer en momenteel hadden ze een doel. En als ze dat doel hadden bereikt was het al mooi genoeg. “Oke dus”, ze telde op haar vingers terwijl ze de stappen opnoemde, “we moeten, De Johnsons om een tip vragen waar verfbommen te koop zijn, een toverdrank vinden om door de verf te mikken zodat het letters spelt, een paar keer de toverdrank proberen te testen, de echte versie maken en dan het debutantenbal eens en voor altijd van ons maken”, ze grijnsde, “dat moet wel lukken toch”
 2. [1837/1838] Cross my heart and i hope to die

  “Hmmm”, nadenkend staarde ze even naar het plafond en viste een stuk roze zure kauwgom uit de zak van haar gewaad. Kauwen, om een of andere reden, hielp haar altijd met nadenken. En bovendien was het heel erg niet ladylike zoals ze dat vaak gehoord had en daarom ergens een klein verzet waarvan de rest van de wereld niet eens wist dat ze het deed. “Ik denk.. dat we niet moeten zeggen waarvoor we het doen. Laten we gewoon zeggen dat we het voor een project doen. Dan willen ze vast helpen maar is er geen kans dat ze ons moment stelen”, ze blaasde verveeld even een bel met het snoep tussen haar kiezen “Misschien moeten we de bommen zo vervloeken dat als ze knappen de verf overal onze naam spelt”
 3. [1837/1838] Cross my heart and i hope to die

  “Een verfbom !”, ze giechelde even bij het idee van alle veel te dure jurken die straks onder de verf zouden zitten als ze een verfbom zouden laten ontploffen. “Misschien een mix van een verfbom en lijm, want dan blijft het vast veel beter plakken, maar het is wel een goed idee!” Ze wilde nog steeds liever niet gaan maar het idee dat het eens en nooit weer was maakte het wel beter. “Waar denk je dat we een goede verfbom kunnen halen. Misschien kunnen we een van de Johnsons vragen, die hebben toch een keer een muur opgeblazen?”. Dat verhaal hadden ze inmiddels al duizend keer van hun docent bezweringen moeten aanhoren als het debutantenbal weer voor de deur stond.
 4. [1836/1837][slow] U have to play the cliché before u kill it

  Normaal gesproken zou de arrogantie, en die arrogante blik, die Laurence niet echt goed kon inhouden haar kwaad maken. Momenteel maakte het hem alleen maar knapper en haar dus een stuk gelukkiger want hallo. Ze ging hier overheen komen echt waar. Want dit was vreselijk. Hij was vreselijk. Vreselijk leuk. Oke daar ging ze weer dus aaaaaah. “Ehm ja dat moet wel lukken, tuurlijk”, ze speelde ondertussen een beetje verveeld met een van haar krullen om het totale verliefde tiener probeert wanhopig cool en tegelijkertijd fliterig over te komen cliche nog even aan te dikken. “Maar verantwoordelijk is best saai toch, dus misschien moeten we een toverdrank maken die net iets boven ons niveau is. Gewoon om de spanning erin te houden”
 5. [1836/1837] Live fast, die young, bad victorian girls do it well

  Fanny wilde wel heel graag opgroeien. Zo snel mogelijk, want als de wereld haar niet meer als een kind zou zien zou alles beter worden. En daarbij hoorde dingen als drank, sigaretten, risico’s nemen. (Natuurlijk hoorden er ook andere dingen bij zoals verantwoordelijk zijn, dat soort stom gedoe. Maar daar stond ze in haar race naar de eindstreep gewoon niet lang genoeg bij stil) (Er gebeurde niks als je stil stond, Fanny haatte stilte, stil zijn, stil staan, zwijgend toestemmen, haatte, haatte, haatte het) “Scott Evergreen drink veel niet?”, ze leunde gemakkelijk tegen de kas aan, “zijn kantoortje is vast niet ver, kruidkunde docent enzo, wie weet ligt er zelf iets in de kas”, en ze beukte even hard met haar elleboog tegen deze kas. Waarom wist ze niet eens. Was niet alsof een fles drank ineens zou roepen van ‘hier ben ik hoor’. Ze hield gewoon van geluid maken.
 6. [1837/1838] Cross my heart and i hope to die

  “Kunnen we niet doen alsof we ziek zijn”, mompelde ze een beetje, want hoewel haar zusje gelijk had dat het een hele opgave zou worden wilde ze niet echt gaan. “Je hebt van die snoepjes waar je extreme misselijkheid voor een paar uur kan faken dus als we die gewoon nemen echt tien seconden voor we de deur uit moeten dan kunnen ze niets nee?” In het beste geval was er zoveel chaos dat niemand dat jaar kon gaan. Een deel in Fanny haalde er wel plezier uit als ze gewoon voor iedereen de avond kon verzieken. Haar familie, minus Butterfly, verziekte haar leven dus. Oog om oog, tand om tand. "Maar ik wil wel graag horen als je plannen hebt hoe we het op het feest kunnen verpesten. Dat klinkt ook niet verkeerd.
 7. Woensdagavond 6 september 1838 meisjes slaapzalen Het duurde nog even maar Fanny had besloten zich al met haar zusje voor te bereiden op het debutantenbal. Het zou niet lang meer duren of de hallen zouden gevuld worden met gesprekken over het evenement van het jaar en Fanny wilde zeker weten dat ze zouden weten wat ze moesten doen. Namelijk een plan verzinnen om niet te gaan, een plan dat subtiel genoeg was om het niet voor het feest al door te laten schemeren maar die hun afwezigheid wel zo duidelijk liet merken dat iedereen wist dat het een statement was. Waarschijnlijk ook nog een plan B als dat eerste toch te onmogelijk was. En ze had daar haar zusje bij nodig, want die was toch de persoon waarmee ze altijd haar statementen aan de wereld verkondigden. Fanny en Butterfly Dickson, hopelijk waren ze ooit een statement in itself. “We moeten dus zorgen dat pap en mam ons niet kunnen dwingen om te gaan en dat we het verpesten als we toch moeten”, zuchtend liet ze zich achterover op haar hemelbed vallen, ah wat had ze Zweinstein gemist, en gooide een kussen tegen het plafond. “Het is echt een kutfeest. OOC: Met Margaux <3
 8. Ze moest ondertussen wel toegeven dat de nacht haar favoriete tijd van de klok begon te worden. Vroeger was het de ochtend geweest, rond een uur of tien als het ontbijt allang voorbij was en de middag nog niet begonnen en er nog zoveel mogelijkheden waren om haar dag te vullen, alles was mogelijk om tien uur s’ochtends. Maar alles was beter om elf uur s’avonds vlak voor de nacht begon. Want de nacht was spannend, en er waren minder mensen dus de stemmen die je wilde horen kon je luider horen. En ze was hier met twee van de meest belangrijke mensen in haar leven en misschien, misschien dacht ze hier wel teveel over na. Dus ze met een dramatisch gebaar nog een slok van de wijn tussen hen in en keek de twee anderen samenzweerderig aan. “Laten we een spelletje spelen, jullie kennen never have i ever toch wel? ” ze ging er vanuit van wel, “ik begin wel, never have i ever ehm”, ze wilde iets doen wat zij niet had gedaan maar ze wilde ook meer wijn lastige keuzes. “Ik heb nog nooit teveel gedronken”, was ook wel waar maar ze nam toch nog een slok wijn, “maar ik plan het vanavond wel te doen dus alvast uit voorzorg neem ik dus toch deze slok, speechde ze dramatisch alsof ze op een barricade stond en niet op de leuning van een zetel in de leerlingekamer
 9. [1836/1837] Live fast, die young, bad victorian girls do it well

  Ze wilde het graag met haar vriendinnen (en ja zusje maar Butterfly had een dubbele vacature van tweelingzus en beste vriendin) eens zijn. Omdat het waar was, omdat het vies was, omdat het eigenlijk best raar was dat mensen dit voor hun plezier deden. Omdat het gewoon fijn was het met je vriendinnen eens te zijn want dan had je sneller een front en dan stond je sterker. Ze wilde het niet met haar vriendinnen eens zijn. Omdat het duidelijk stoer was om dit leuk te vinden. Omdat als je de enige was die iets niet leuk vond wat de rest leuk vond je opgemerkt werd. Omdat het fijn voelde om tegen iedereens mening aan te schoppen. Omdat het kinderachtig was om dit vies te vinden en Fanny beter dan dat wilde zijn. “Het hoort er gewoon bij denk ik”, zei ze simpel tegen Agatha en ze wist niet eens zelf wat ze precies bedoelde. Of ze bedoelde dat dingen waarvan je niet snapte dat ze leuk werden gevonden, of dingen die niet leuk waren, bij volwassen zijn hoorde. Of dat dingen doen niet perse leuk hoefde te zijn maar als je er maar bijhoorde dat het allemaal prima was. Een soort lading slagroom op eten dat je niet lekker vond want slagroom maakte alles beter. “Misschien moeten we dan drank uit de keukens stelen om het compleet te maken, dan kan je je mond spoelen ook Agatha”, fluisterde ze giechelend naar beide. Go hard or go home.
 10. Persoonlijk Topic Dump

 11. [1836/1837] Familiar Image

  Ze verliet uiteindelijk de studentenkamer en ging zo snel mogelijk terug naar Zweinstein. En toen ze een paar dagen later in nablijven zat omdat ze gespijbeld had dacht ze aan dat kleine stipje aan de binnenkant van haar knie (die gelukkig geen pijn meer deed). Stiekem was ze best wel trots.
 12. [1836/1837] Familiar Image

  Ze kreeg een middeltje tegen de pijn op de stip aan de binnenkant van haar knie. En toen kreeg ze thee, zoveel thee tot alle vocht die verloren was met huilen verdubbeld weer terug in haar lichaam was, zoveel thee dat ze gewoon niet meer kon huilen omdat ze had moeten blijven drinken. En toen kwamen er koekjes want die had de vrouw toch nog in huis en ze wilde goedmaken hoe boos ze geschreeuwd had. Fanny had het niet eens echt gehoord was veel te druk bezig geweest met zich verliezen in haar dramatiek, die weer werd aangezet omdat ze weer boos en teleurgesteld was dat ze dit niet durfde. Ze kreeg woorden, een gesprek, te horen dat het niet erg was dat dit echt niet betekende dat ze niet volwassen was. Kreeg te horen dat het echt niet hoefde dat volwassen zijn (al leek de vrouw het niet echt te geloven zelf. Nu ze weer bij zinnen was kon ze weer goed tonen herkennen waar ze altijd goed in was geweest en deze vrouw klonk niet overtuigd van zichzelf. Maar zij was al heel lang niet overtuigd van zichzelf dus het was niet erg. Ze begreep het). En ze geloofde ook maar een helft van wat ze hoorde maar toch voelde het goed. Want het was geen speech, het was geen geschreeuw over haar heen. Het was een gesprek. Het was goed.
 13. [1836/1837] Familiar Image

  Het komt goed. Het komt goed. Het kwam goed.
 14. [1836/1837] Familiar Image

  Fanny huilde vooral alleen maar harder.
 15. [1836/1837] Familiar Image

  “AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU
×