Jump to content

Phoenix Waterford

Zwadderich Hoofdmonitor
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Phoenix Waterford last won the day on September 21 2017

Phoenix Waterford had the most liked content!

About Phoenix Waterford

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Zesdejaars Zwad
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

220 profile views
 1. [1836/1837] To the stars who listen

  Hij had gewenst voor... zelfvertrouwen. Voor zichzelf zekerder in het universum te laten staan, voor de wetenschap dat hij in zichzelf kon vertrouwen, voor het idee dat het oké was als hij fouten maakte en dat de persoon die hij het meeste kon vertrouwen zichzelf was. Op zich was dat laatste gelukt, want hij had nu inderdaad door dat hij zichzelf het meeste kon vertrouwen. "Jawel," zei hij traag, langzaam, omdat de herinnering die hij zonet in zijn hoofd geduwd had gekregen zijn gedachtegang helemaal in beslag nam en het een beetje lastig was om zich te concentreren op... nou ja, de rest van de wereld. Op Maxwell. "Ik... denk dat er iets verkeerd is gegaan," zei hij, op dezelfde intonatie. Hij knipperde met zijn ogen. "Hoe voel jij je?"
 2. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Er gebeurde heel veel tegelijkertijd. Of eigenlijk gebeurde er maar één ding, maar daarvan schoot Phoenix al zo in paniek dat hij het vreselijk vond, want het ene moment zat Penelope nog bij hem in de boot, het volgende moment viel ze in het water en had ze blijkbaar een hagedis die bijna verdronken was. Phoenix deed wat nutteloze bewegingen in de boot, want hij had geen enkel idee wat hij moest doen. Nee, Phoenix was geen held, wat was eerder Maxwell die daar goed in was want die had hem ooit nog eens uit het meer gered, en Phoenix kon niet eens een meisje redden in een gang. "Gaat het?" vroeg hij enigszins nutteloos, terwijl hij een blik wierp op haar en de hagedis. "Moeten we naar de ziekenzaal? Of eh... naar professor Foulkes-Davenport om hem te laten kijken naar ... Burt heet ie?" Arme Burt... "Sorry... het was niet mijn bedoeling dat je in het water zou vallen..."
 3. [1836/1837] To the stars who listen

  Was hij er klaar voor? Phoenix had eigenlijk geen idee, maar dat was zo ongeveer zijn algemene staat van aanwezigheid, want Phoenix had nergens ooit een idee over en dat was precies waar dit ritueel mee zou horen te helpen. Maar Merlijn, dan moest je ook wel echt geloven in dat een ritueel iets deed. Het voelde zo... belachelijk, ja, het was magie, maar magie was over het algemeen een stuk tastbaarder: met een toverstok en een spreuk kwam je samen op een voorbedacht effect uit en tadaa, alles kwam goed. En dan had je ook toverdranken, dan, maar ook dat was heel tastbaar: ingredienten samen gooien en alweer tadaa. Een ritueel was... raar. Anders. Vreemd. Magie waarvan de dreuzels waarschijnlijk dachten dat tovenaars dat deden, rare dingen in het midden van de nacht met een onspecifiek resultaat. "Ja, ik ben er klaar voor," zei hij, in voorbereiding op een toekomst waar hij daadwerkelijk zich zo zeker voelde als hij nu deed. "Laten we beginnen." En zoals elk ritueel betekende dat dat ze een kaars aan moesten steken. Was wat bescheidener dan een heel kampvuur.
 4. OOC Zweinstein Mededelingen

  Deze mededeling is 50% "Hoi ik ben HM van Zwad want er is gewoon niemand anders over in de crew, dus" en 50% "We hebben twee IC KO plekken vrij voor Zwadderich, dus geef je op!" That was all <3 Ik ben zo goed in mededelingen maken. Ik bedenk me wel net dat ik compleet vergeten ben een deadline op te stellen voor het opgeven, dus damnit, tot zo ver ging het goed.
 5. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Goh, ja, en toen hielden ze plotseling handen vast. Phoenix wierp een blik naar beneden, ongemakkelijk, want hij bedacht zich net dat dit misschien wel eens de eerste keer was dat hij iemands hand vast hield. Oh ja, misschien eens van zijn kinderjuf toen hij jonger was, maar nooit met iemand van zijn eigen leeftijd. Iets over... nou ja, fysiek contact en dat het eng was en zo. Op dit moment heel wat minder eng toen ze BIJNA OVER DE RAND VAN DE BOOT GING HANGEN. "Hey, nee, wacht!" riep Phoenix geschrokken uit en hij trok direct zijn hand uit de hare zodat het bootje met een schok stil bleef staan en er een ander bootje op hen botste. Ik vind het ergens stom om de post hier te eindigen, maar dan kan Nina beslissen of ze Penn in het water wilt laten vallen of niet <3
 6. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Oh ja, Phoenix vond dit fantastisch. Het was helemaal niet één of andere grootste nachtmerrie om vast te komen te zitten in een bootje met iemand die je nauwelijks kende (nu moest Phoenix toegeven dat hij zo ongeveer niemand goed kende, inclusief zichzelf) en die je vervolgens moest aanraken om ergens te komen. Wie had dat bedacht? En waarom? Oh ja, professor Laurelle Ryder en het waarom was vast omdat ze het leuk vond om mensen te MARTELEN. Hij had al eerder aanvaringen gehad met professor Ryder, zoals die ene keer dat hij bijna verdronk in een les over Egyptische graftombes, dus hij was niet Laurelle's grootste fan. "Ehm," zei hij ongemakkelijk tegen de persoon met wie hij in één bootje gedwongen was, "handen vasthouden dan maar?" Nee, Phoenix, eerst moet je bepalen waar je heen gaat. Hij praat tegen @Penelope Rhydderch <3
 7. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd!
 8. [1836/1837] Look what you made me do

  Terwijl Phoenix met Aelin door de gangen liep, oefende hij een excuus voor het geval ze een andere patrouillerende klassenoudste of leraar tegen zouden komen. Iets dat niet tegen de regels was, zoals dat 'we gaan samen dronken worden' wel tegen de regels was, en iets dat ook niet serieus was als 'Aelin gaat dood dus moet ze naar de ziekenzaal', want dan zouden ze vast mee willen. Nee, misschien moest hij vertellen dat Aelin haar huiswerk in de bibliotheek was vergeten. Was dat genoeg om haar uit de leerlingenkamer te laten gaan? Hij hoopte het. Gelukkig kwamen ze echter niemand tegen en kon hij dus redelijk ontspannend... ontspannen toen ze een whiskeyfles tevoorschijn haalde uit een steen in de muur. Hij had nog nooit iets in Zweinstein proberen te smokkelen, dus hij kende al die verstopplekjes niet en was dus eerlijk gezegd enigszins onder de indruk. Was dat het enige plekje? Vast wel. "Natuurlijk wel," zei hij, 'zelfverzekerd'. Hij had heus wel ooit drank gedronken, zelfs whiskey, want zijn vader vond dat belangrijk voor de opvoeding van een jongen. "Ehm... hebben we geen glazen?" Er was iets fout gegaan bij die opvoeding, dat snap je wel.
 9. [1836/1837] Look what you made me do

  Oh. Oké, eh, dat was wel eerlijk gezegd een tikje serieuzer dan "mijn vader is altijd teleurgesteld in me", moest Phoenix toegeven, dus hij werd knalrood en keek schuldig naar beneden. "Sorry," zei hij, "dat eh... ja, dat is best rot." Best rot? BEST ROT?! Dit had niet eens meer te maken met zijn vader, wow er waren ook dingen in zijn leven die niets met zijn vader te maken had, dit had ermee te maken dat hij zich ontzettend aanstelde en - oh, wacht, draaide het toch nog eens om zijn vader. Echt, Phoenix, krijg eens een hobby waar je vader NIETS MEE TE MAKEN HEEFT. Of kom er eens achter dat je vader niet je vader is. Same thing, really. "Nee, we hoeven onze problemen niet te vergelijken," mompelde hij en hij wreef even ongemakkelijk over zijn nek. Hij moest dit goed maken, hij moest dit goedmaken, ik wil heel graag dat Phoenix met Aelin gaat drinken dus ik zoek even een reden dat hij het gaat doen ook, nu kon hij haar laten gaan, maar dat voelde niet goed genoeg, of hij kon eh... dronken met haar worden. "Maar laten we toch maar die fles drank halen!" zei hij en hij probeerde niet nerveus te klinken.
 10. [1836/1837]My Kitchen Rules! It's all mine!

  Waarom hem? Waarom altijd Phoenix? Het enige wat hij vandaag probeerde te doen was een eerstejaars (en... haar broer) blij te maken en BAM het ontplofte letterlijk in zijn gezicht. Bedankt. Heel erg bedankt. Fijn dit. Door de knal schoot Phoenix uit reflex naar achteren, waardoor hij met stoel en al omviel en met een redelijk harde klap op de grond viel. Hij kreunde een klein beetje, het voelde alsof alles in zijn hoofd galmde, maar zijn gezicht moest ook nog eens de knal verwerken, dus langzaam knipperde hij zijn ogen open en probeerde hij overeind te krabbelen. Oh, duizelig. Fijn. "Goh, dat was eh... een knal," mompelde hij, terwijl hij met moeite zichzelf en de stoel weer overeind kreeg.
 11. [1836/1837] Look what you made me do

  Ja, duh, natuurlijk was Phoenix bang. Maar niet voor haar, haar mening over hem kon hem in principe weinig schelen. In principe kon de mening van de hele wereld hem weinig schelen, hij had weinig aandacht daarvoor, maar het probleem was dat het zijn vader wel kon schelen en het kon Phoenix weer schelen wat zijn vader van hem vond. Dus daar zat hij dan vast, met dat hij iemand tevreden moest houden waar hij niets om gaf, omdat zijn vader ontevreden zou zijn als hij dat niet deed, maar hij moest zich OOK aan de regels houden. "Ben jij dan nergens bang voor?" beet hij haar even toe, terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg. "Maak jij je nooit ergens zorgen over? Dat kan ik me niet voorstellen, iedereen heeft zo hun problemen." En die van hem was toevallig een probleem die hem altijd dwars zat, hoera! Alleen jammer dat hij totaal niet wist hoe hij daar mee om moest gaan. Als hij naar Aelin luisterde, dan koos hij een pad dat zei dat hij de moeite die hij voor zijn vader deed als verspild moest zien. Luisterde hij niet, dan eh... had hij een boos meisje dat wel zei dat ze niet beet, maar er niet uit zag alsof ze dat dus daadwerkelijk ook niet deed.
 12. [1836/1837]My Kitchen Rules! It's all mine!

  Ja, voor Phoenix was het normaal dat hij gemanipuleerd en rondgecommandeerd werd, zo'n beetje de hele wereldbevolking deed dat want Phoenix was er als de dood voor om iemand teleur te stellen en dus konden mensen heel veel wegkomen met Phoenix in de buurt, maar dat Raine ook zwoegde voor zijn zusje zorgde er wel voor dat hij zich beter voelde! Want hoera, hij was niet de enige die alles deed wat een elfjarig meisje hem opdroeg. Hij besloot keurig het spel te schudden en verdeelde de juiste kaarten terwijl hij keurig uitlegde hoe je het spel speelde, maar ik weet dat helaas niet, dus ik ga geen daadwerkelijke uitleg geven. Bedenk maar wat, komt vast wel goed en gaat nooit fout! Nee, toch, Sandra?! "En vergeet dus niet dat als een kaart warm begint te worden, je hem weg moet spelen, anders blaast hij in jouw handen op en verlies je."
 13. [1836/1837] Look what you made me do

  Waarom moest dit zo MOEILIJK? Waarom vonden mensen het leuk om het hem altijd moeilijk te maken? Alsof ze zagen dat hij om dit soort dingen gaf en direct besloten dat ze een hekel aan hem hadden, want waar haalde hij het recht vandaan om om iets te geven, terwijl hun eigen leven zelf compleet nutteloos was en alles maar een grapje was. Was dat het? Hij hoopte het niet voor Aelin, want het was wel sneu om pas zeventien te zijn en nu al nergens om te geven. Of niet de moeite te nemen om te respecteren waar anderen om gaven. "Ik..." begon hij aarzelend, want eh, ja, hij was wel bang dat hij een regel brak en dat zijn vader er dan achter zou komen. Maar ook dat zijn vader erachter zou komen dat hij dit soort gelegenheden af had gewezen, want dan werd hij ook kwaad. Met zijn vader kon je soms echt niets bereiken, want het leek alsof alles wat hij deed fout was. "Ik zou best willen, maar eh..." Hij maakte de zin niet eens af, het kwaad was toch al geschied. "Dus... je gaat niet mee terug?" Hij zuchtte. Misschien moest hij haar toch maar laten gaan, het was niet alsof niemand anders hen zou betrappen, toch?
 14. [1836/1837][EN] I don't even recognize your face

  Phoenix had no idea what to do, say, or think. He had known he had a sister, that wasn't something you could avoid knowing in this family, but he had always been told she was dead. Dead and buried, years before he had born. She had been of no consequence and yet of the most consequence, but that was as a tiny child, long dead, buried somewhere in Jamaica. Instead, she was... here. "Um... yes," he said, glancing at his parents, who seemed angry. Of course they always seemed angry, that wasn't anything new, but as per usual it was obvious that it had been something he did. But how on earth was he supposed to react to this? "Though I am certain you do not wish to discuss these things, worrisome as they are." He didn't really look like her. Or at least, not in the obvious signs. He didn't have her hair color, or her skin color... maybe her eye color, if you looked close enough. "What... used to be your name before?" he asked. "Phoenix," hissed his mother. "We will not speak of her past again. We don't need to concern ourselves with that." "Yes, mother," he said, his gaze automatically drifting down again.
 15. Sunday the 6th of November 1836 - in the evening - High Hauxley He was dragged out of school and delivered at home, where he got the note that he had to dress up for dinner. On one hand, it was a strange situation, because he had never been dragged out of school like this before. On the other hand... his parents had the tendency of not telling him about important events, but expected him to... what, read their minds? Fill it in anyway? Just dress his best every second of the day and expect small talk too? But anyway, he picked a good suit, brushed his hair, practiced his smile in the mirror after brushing his teeth and then he was expected downstairs. Huh, strange. He had expected a lot of guests, but the only one present besides his parents seemed to be an awkward woman who didn't really fit the dress she was wearing. Phoenix smiled at her, a little hesitantly, and then started thinking the worst. An arranged marriage? But he didn't know the girl at all and wouldn't her parents be present for such an occasion too? And she looked... Well. He didn't want to be mean. But she didn't look like the sort of girl his parents would want him to marry. Unless... this was punishment? Charity? He had no idea. "Phoenix, darling," his mother said, being awkwardly familiar with him. She grabbed him by his arm and dragged him towards the girl. Woman? She looked older than he had figured at first, now that he saw more of her. "This is your sister. Nymph Waterford." WHAT?! Private <3
×