Jump to content

Ant Dickson

Huffelpuf Vijfdejaars
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Ant Dickson

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  IC HM

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Al bij de eerste lichte aanraking van haar vingers vloeide een golf van extase door zijn lichaam. Genietend leunde hij achterover. Met zijn handen trok hij haar haren zachtjes naar achteren, zo hoefde ze zich daar geen zorgen over te maken. Dit voelde zoveel beter dan alle verhalen die hij er over had gehoord, ook al zou Agatha wel wat met haar tanden mogen oppassen. Dat zou hij later nog wel zeggen, nu had hij het te druk met zijn genot in toom te houden. Oh waarom had hij niet eerder even voor zichzelf gezorgd, dan had hij het nu vast langer kunnen volhouden. Uiteindelijk had hij Agatha niet hierheen meegenomen enkel voor een blowjob. Ant was er vrij zeker van dat hij hem wel een tweede keer omhoog kon krijgen, maar was het een risico dat hij echt durfde te nemen? Uiteindelijk kon Agatha dit eerste deel altijd nog later afmaken. Hij kon het gewoon niet hebben dat hij dit verhaal aan zijn vrienden zou vertellen en hij uitgelachen zou worden omdat hij technisch gezien nog altijd maagd zou zijn. Niet dat hij daarover niet loog. Als je zijn verhalen mocht geloven was hij zijn maagdelijkheid al jaren kwijt aan een oudere vrouw die hem meteen alle kneepjes van het vak had geleerd. "Stop, stop, stop!" zei hij haastig voor het te laat was. Er was nu eenmaal een 'point of no return' waar hij rekening mee moest houden. "Het zou niet eerlijk zijn moest ik al het plezier krijgen toch." Opnieuw kuste hij haar lichaam, kneedde haar borsten terwijl hij zijn ademhaling terug onder controle probeerde te krijgen. Hij ontdeed haar van haar onderjurk. Strelend verkenden zijn handen haar lichaam, steeds lager en lager. Hij had geen idee of wat hij deed, goed aanvoelde, maar hij kon het Agatha niet vragen. Hallo, wat als ze nee zou zeggen, hij had een ego dat niet bepaald kritiek kon verdragen. Hij duwde haar benen verder open, schoof zichzelf naar voren, want een vrouw plezierde je door je penis er in te steken, toch?
 2. De hoofdduwtechniek was iets wat Ant van Hawk had meegekregen. Natuurlijk had Ant gedaan alsof hij dat al lang wist, maar toch had hij met interesse geluisterd. Hij wist dat seks iets geweldig was, maar dat het nog geweldiger kon daar had hij niet bij stilgestaan. Blijkbaar kon je het meisje al het werk laten doen en zelf genietend achterover leunen. Je moest haar gewoon net dat duwtje in de rug geven, of op het hoofd in dit geval. Echter Agatha had blijkbaar niet dezelfde raad meegekregen als hem. Hij keek op haar neer, veegde een haarlok achter haar oren. "Het is de bedoeling dat je je mond gebruikt, je weet wel hier beneden. Met je handen is ook een optie, maar dat voelt niet hetzelfde." Nu Agatha wist wat haar te doen stond nestelde Ant zichzelf comfortabel in de kussens. "Wel waar wacht je nog op. Ik kan het moeilijk zelf doen toch?"
 3. Wacht, eeuhm excuseer het was niet de bedoeling dat Agatha hem liet wachten. "Wachten is nergens voor nodig toch." zei hij met een stem die hunkerde naar meer en liet haar met veel tegenzin los. Wacht, dat klonk alsof ze zich alsnog had bedacht. Zoiets was niet eerlijk. Eerst een jongen het idee geven dat het ging gebeuren om hem daarna zomaar te laten zitten, dat was foltering. Hij had niet gedacht dat Agatha zo'n meisje was. Dat bleek ze ook niet te zijn. Hij had te snel zijn conclusies getrokken. Ze wilde dit net zozeer als hij, dat maakte hij toch op uit de gretigheid waarmee ze zich van haar gewaad ontdeed. "Oh maar je geen zorgen. Je krijgt mijn lichaamswarmte, zoveel je wilt, alles zelf." Het was wat onhandig in zo'n kleine ruimte, maar na wat worstelen had ook Ant zijn gewaad en andere kleding uitgekregen zodat hij slechts in zijn ondergoed tegenover haar zat. Hij kroop naar haar toe om terug op te pakken waaraan ze begonnen waren. Kussend, strelend, zijn hand in haar haren zachtjes naar beneden duwend. Haar kussen waren geweldig, maar Agatha kon zelf ondertussen ook wel zien dat haar mond elders meer van pas zou komen.
 4. [1836/1837] Growing up means making mistakes

  Ant wist van zichzelf heus wel dat hij een uitstekend kusser was, maar zo goed dat meisjes het uit gingen maken met hun vriendje? Wel hij kon het Agatha niet kwalijk nemen. Als hij ooit moest kiezen tussen Noah huil huil ik ben zo zielig ik kan niet eens staan Leadley of Ant hunk op alle mogelijke vlakken Dickson zou hij het ook wel weten. Al bleek hij niet meteen die plaats van vriendje in te gaan vullen. Des te beter eigenlijk, dat bespaarde hem een heleboel problemen en zorgen. Hij wreef troostend over haar arm, deed een stap dichter naar haar toe: "Hey ik begrijp het, iemand dumpen is nooit makkelijk, maar als je iemand zoekt voor troost, een vriend, kun je altijd bij me terecht" Want hey niets zo manipuleerbaar als triestige meisjes onzeker over hun eigen gevoelens toch. Allicht kon Agatha wel een extra duwtje in de rug gebruiken en hij kuste haar nogmaals. "Vrienden klinkt goed."
 5. Agatha was niet zijn vriendin. Want een vriendin betekende een heleboel problemen zoals trouw zijn, jaloezie, schoonfamilie en die vermeed hij liefst. Zeker wanneer Agatha zelf meeging met zijn escapades zonder iets vast van hen te willen maken. Meisjes die meteen hun hele toekomst met je hadden uitgepland waren zo'n afknapper. Van die types die je eenmaal kuste en dan meteen verwachtte dat je bij elke les naast hun ging zitten, samen ging eten, nee bedankt. Gewoon negeren en ontkennen dat er ooit iets was gebeurd. Bij Agatha was het helemaal anders. Hij was een jongen met noden, zij een meisje met verlangens die gestild moesten worden, dit was positief voor hen beide. "Maak je geen zorgen, ja kunt ontspannen. Niemand zal ons zien." Met een zwaai van zijn toverstok kwam de koets in beweging en reed in de richting van het verboden bos, waar struikgewas en gebladerte hen aan het zicht zou onttrekken. Hij stak zijn hand naar haar uit om de fles whiskey van haar over te nemen. "Oh je hebt het koud?" zei hij plagend terwijl hij zelf de fles aan zijn lippen zette. Hij klemde haar benen tussen de zijne en duwde haar zachtjes in de kussens die de krappe ruimte van de koets vulden. "Daar kan ik verandering in brengen." fluisterde hij in haar oor waarna haar zachtjes begon te kussen en via haar kaak een weg naar haar lippen baande. Zijn vingers vervlochten zich in haar haren. "Wist je trouwens dat lichaamswarmte uitwisselen het beste helpt tegen te kou, dus deze hebben we ook niet nodig toch." Hij trok zachtjes aan de mouw van haar gewaad, maar die dingen waren nou niet bepaald makkelijk uit te doen, zeker niet in zo'n kleine koets.
 6. [1837/1838] Pay the price

  "Ik weet alleen wat ik gezien heb en tja het is sowieso mijn woord tegen het jouwe, die Fransman is nu niet bepaald de meest geliefde persoon op deze school, zeker niet na dat gevecht met Chase, waarvan in nog altijd een tweede deel hoop te zien." Misschien dat hij dat als wederdienst kon vragen? Nah, die twee waren te gemakkelijk om tegen elkaar op te zetten, zoiets zou hij zelf ook nog wel gedaan krijgen. Hij deed een stap achteruit. "Ok Claude ik ben een heel redelijk persoon, die kus is van de tafel, spijt komt altijd later he," zei hij met een knipoog. "Laat me even nadenken." Wat was iets wat hij zelf niet kon krijgen, maar Claude hem wel zou kunnen geven? Of iets waar hij zelf moeilijk aan zou kunnen raken. "Wat dacht je van een date met één van je vriendinnen? Ze moet wel knap zijn," maar waarom Claude vragen om een date te regelen als elk meisje toch voor zijn charmes viel (shout out naar Elise). "Nee wacht. Ik wil dat je een slaapfeestje organiseert."
 7. Who's gonna make the first move? Been doing our thing for a minute And now both our hearts are in it The only place to go is all the way. Nogmaals een 18+ waarschuwing voor seksuele handelingen 20 december, s'avonds/s'nachts ______________________________________________________________________ Volgens het schoolreglement zou Ant zich op dit moment in zijn leerlingenkamer moeten bevinden, maar hey hij was hoofdmonitor die hadden nu eenmaal privileges. Was het de bedoeling dat hij die gebruikte om weg te sluipen met Agatha? Natuurlijk niet, maar hij zou zeker niet de eerste blanke man zijn die zijn privileges misbruikte. Voor de tijd van het jaar was het niet vreselijk koud, toch weerhield dat Ant er niet van zijn arm rond Agatha's schouder te leggen en haar dicht tegen zich aan te drukken onder de nachtelijke hemel. Ants geweldige kustechnieken en zijn onweerstaanbare lichaam hadden ervoor gezorgd dat Agatha terug single was, of toch dat was de reden die hij zichzelf voorhield. Niet dat er in de tussentijd veel tussen hen was gebeurd. Het was niet dat hij af en toe geprobeerd had, maar verder dan kussen waren ze nog niet gekomen. Ant ging zichzelf niet op haar forceren. Agatha was gewoon wat verlegen, niet zeker of ze een jongen als hem wel verdiende. Moest hij haar geweest zijn zou hij ook niet goed geweten hebben hoe om te gaan met het feit dat iemand zo geweldig als hijzelf met haar tijd wilde doorbrengen. "Laten we naar de koets gaan, daar is het wat warmer. Ik heb ook deze meegenomen hier warmen we zeker van op." Hij wuifde met de fles vuurwhiskey in zijn vrije hand en mocht dat niet helpen, kende Ant nog wel wat manieren waardoor het heter zou worden.
 8. [1837/1838] Pay the price

  Wat hem zou kunnen overhalen, nu werd het pas echt interessant. Tot wat zou hij Claude kunnen drijven in ruil voor het verzwijgen van wat hij had gezien? "Mmm" Hij zette een stap dichter naar haar toe, zijn gezicht peinzend over de mogelijkheden. "Wel je zou nog eens kunnen herhalen wat je met die fransman deed, maar dan met mij. Nu je een keer bent vreemdgegaan, maakt een tweede toch niet zoveel meer uit, als dat je eerste keer was natuurlijk." Als Claude zich verlaagde tot het kussen van Fransen dan twijfelde Ant er niet aan dat ze dat met hem ook wel zou willen en dan kon hij al zijn vrienden vertellen hoe een getrouwde ouderejaars zijn charmes niet had kunnen weerstaan. Dan had hij meteen nog een roddel om te vertellen, fantastisch.
 9. [1836/1837] Growing up means making mistakes

  "Ja dat is misschien beter." maar er was geen haast bij toch. "Wacht laat me je helpen." Hij stak zijn ene hand naar haar uit en legde de andere als steun op haar onderrug zodat ze makkelijker naar haar kant van de koets kon teruggaan, maar vooral om haar nog een laatste keer aan te kunnen raken. Dit kon een heel ingewikkelde situatie worden. Agatha has immers een vriend, maar was het in feite niet allemaal zeer simpel. Hij was een jongen die een meisje begeerde en aan haar blik te zien, aan de smaak van haar lippen op de zijne maakte hij op dat die gevoelens toch ergens wederzijds waren. Op de terugweg zei hij niet veel, uiteindelijk had hij toch iets gedaan waar hij zich schuldig over hoorde te voelen, al was dat slechts geveinsde onschuld in Ant's geval. Hij opende de deur voor haar, hield haar tegen voor ze Zweinstein kon binnen gaan. "Agatha ik weet dat onze kus misschien verkeerd was, maar zo voelde het niet. Misschien kunnen we nog eens afspreken, maar alleen als jij dat wilt natuurlijk."
 10. [1837/1838] Pay the price

  Ant keek fronsend neer op een uitgeputte Claude die hem aankeek alsof haar leven in zijn handen lag. "Wel wel wel wie we hier hebben, dat was nogal wat in de gymzaal. Ik kan begrijpen dat je zelf liefst de eerste wilt zijn om dat nieuws te delen." Hij keek haar grijnzend aan, dit was zijn kans om aan de details te komen die hij niet had gezien, het wat vooraf ging. Het eerste waar Ant aan dacht was dat Claude het verhaal zelf wilde delen, maar bij nader inzien was dat toch maar vreemd gezien ze er niet bepaald goed uitkwam. Ja een jongen als hij kon honderduit vertellen over alle meisjes die hij had gekust, maar een getrouwde vrouw. Zomaar je sletterig gedrag verkondigen was niet iets wat hij Claude gauw zag doen. "Nee ik heb nog niet de kans gekregen jammer genoeg, maar dat betekent niet dat ik het niet ga doen. Geef me één goeie reden waarom ik het niet zou doen. Zweinstein gaat dit verhaal echt geweldig vinden, misschien dat er een vervolg komt op die vechtpartij, dat zou cool zijn toch." Hij besloot dus maar te liegen en Claude te vertellen dat niemand nog wist wat er tussen haar en die fransoos was gebeurd. Terwijl die roddel ondertussen al zijn eigen leven begon te leiden.
 11. [1837] OMG did you hear about...

  Wanneer Ant zijn neef aansprak was dat meestal om uit te vechten wie van hen twee de beste Dickson was. Jammer voor alle vrouwen op Zweinstein zou hun gesprek ditmaal niet uitlopen tot de zoveelste halfnaakte worstelpartij, alhoewel who knows. "Hawk, Hawk, wacht even dit ga je niet geloven." zei Ant opgelaten. Hij was zich er van bewust dat wat hij nu ging zeggen heel erge schade zou aanrichten aan levens van bepaalde mensen, maar hey het was niet zijn leven en wat was Zweinstein zonder een drama zo nu en dan. "Ok je kent Claude Bennet toch, maar natuurlijk je kent haar waarschijnlijk beter dan ik. Dus ik ging nietsvermoedend naar de gymzaal, open de deur, daar stond passioneel kussend met die Franse uitwisselstudent, wat is zijn naam ook alweer, Emile toch? Echt die twee waren elkaar bijna aan het opeten. Wie weet wat er nog meer tussen hen is gebeurd. Jij bent Chase's beste vriend dus aan jou de eer om hem te vertellen dat zijn vrouw het nogal losjes neemt met die huwelijksregels. Wel fijn je nog eens gesproken te hebben, maar ik moet dringend gaan. Hoofdmonitoren hebben het nu eenmaal heel druk, daag." en dat gezegd zijnde draaide Ant zich om op weg naar de volgende persoon waar hij de roddel mee kon delen. ___________________________________________________________________________ OOC: Het grote roddeltopic, kinda privé, zoals eerder gezegd is er een volgorde en wordt de roddel steeds aan een ander doorverteld.
 12. Nothing romantic going on here, nothing romantic at all [1837]

  "Wel,wel,wel wat hebben we hier." Ant stond smalend in de deuropening van de gymzaal. Hij had even toegekeken op het koppel dat zoveel aandacht aan elkaar leek te besteden dat ze niet eens hadden opgemerkt hoe hij stilletjes de deur had geopend bij het horen van enkele stemmen. Hij was van plan geweest wat oefeningen te doen, want een lichaam als het zijne kreeg je niet vanzelf. Echter die oefeningen waren voor een andere keer. Eerst zou hij heel de school vertellen dat Claude Bennet, de vrouw van de beste vriend van zijn neef intiem bezig was met de Franse uitwisselstudent. Hij had niet bepaald veel gezien, maar zijn verbeelding was goed genoeg om er allerlei details bij te verzinnen waar iedereen van zou smullen. Hey wist je dat Claude zo af en toe houdt van een Franse baguette, zo ging hij beginnen. "Als Chase dit te horen krijgt, zijn reactie is vast goud waard." en toen rende Ant snel weg, want een roddel moest je verspreiden als hij vers was.
 13. [1837/1838] Openingsfeest: watch the queen conquer

  "Elise, mijn liefste Elise waarom zo'n overhaaste beslissingen nemen? Als je me een kans zou geven om me beter te leren kennen zul je er snel achter komen hoe spannend we het met elkaar kunnen hebben." Hij schoof wat dichter naar haar toe, deed een poging haar hand in de zijne te nemen, maar ze trok hem snel weg zodat Ant's hand zich tevreden moest stellen met het hout van de tafel. "Want geef nu eerlijk toe waarom zou ik in een hoekje gaan huilen als ik tijd met jou kan spenderen. Ik weet wel dat je me op een date wilt vragen, maar gewoon te verlegen bent, morgen na het avondeten? We kunnen naar het verboden bos gaan, gezien je toch van spannend houdt." Daarbij huilen? Hij was een man en mannen deden niet aan huilen, dat hoorde ze toch te weten, maar ach langs de andere kant bleef Elise een meisje natuurlijk.
 14. Ant hield van groepswerken, dan konden mensen zien hoe slim en getalenteerd hij was. Zodra professor Astoria de opdracht uitlegde ging hij meteen aan de slag. Voornamelijk omdat hij het resultaat van zijn drankje wilde zijn, niet omdat hij een ijverige leerling was. Eerst had hij als positief drankje amortentia willen brouwen, want wat was er nu leuker dan verliefd worden op hem. Echter deze toverdrank was niet makkelijk te brouwen en toen realiseerde hij zich dat een jongen het ook zou kunnen drinken en dan zou hij één of andere verliefde dude achter zich hebben aanlopen. Daarbij waren alle meisjes sowieso al verliefd op hem, dus amortentia brouwen was overbodig. Dan zou hij maar beginnen met een negatief drankje. Keuze te over, sowieso iets zichtbaar. Hij twijfelde tussen het gigantisch maken van de neus of voeten, maar koos uiteindelijk voor een omgekeerde manegro toverdrank. In plaats van dat je haar met grote snelheid groeide, viel het allemaal uit en was je een paar dagen volledig kaal. "Weet je Virginia dat is nog niet zo'n slecht idee." Wie had ooit gedacht dat er nog eens iets zinnig uit een vrouwenmond zou komen. Dus als positief drankje brouwde hij de manegro toverdrank, in de hoop dat er straks iemand kaal zou zijn en iemand anders overbehaard. "Ik ben klaar, wie wilt proberen." riep hij uit en smakte de twee flesjes in het draaibord. Stiekem hoopte hij dat hij Ayden's positieve wisseldrank te drinken zou krijgen, want wie wilde er nu niet voor een uur in een knappe vrouwelijke professor veranderen. Want zoals Ant er over dacht, kon je veel doen op een uur tijd.
 15. [1837/1838] Openingsfeest: watch the queen conquer

  Een koninklijk thema, NICE. Ant had zijn gewaad geruild voor een simpele broek, een grote kroon en een lange rode cape, zoals koningen die weleens droegen. Een shirt kwam niet aan zijn outfit te pas, zo konden die eerste jaars ook meteen zien wie de hunk van Zweinstein was. Niet dat hij echt iets zou proberen met een eerstejaars, ze waren zo jong en onbekwaam, maar alhoewel stel dat het een knappe eerstejaars was. Hij had hoe dan ook een ander op het oog die avond. Er waren twee categorieën meisjes op Zweinstein. Meisjes die zijn neef al hadden gekust en meisjes die dat nog niet hadden gedaan. Als Ant iemand kuste die Hawk eerder veroverd had, kon hij dat toch geen overwinning noemen. Hawk zou hem gewoon uitlachen. Het was alsof je de korsten opat van een boterham waar iemand eerst al een flinke hap uit het midden had genomen. Nee Ant richtte zich op meisjes die voor zijn neef onbereikbaar waren, die zich niet makkelijk gewonnen gaven, meisjes zoals Elise Stonetree. Zijne eerste poging tot flirten met haar was niet bepaald goed afgelopen, maar hey hij had vast wel een goede indruk op haar nagelaten. Waarschijnlijk droomde ze zelfs over hem. "Heb je gezien hoe die Zwadderaar een Griffoendor in het gezicht sloeg, doet me wat denken aan onze eerste ontmoeting. Was best wel kinky toen vond je ook niet. Wat denk je ervan als we samen zouden wegsluipen, het openingsfeest is toch maar saai en schat ik zou je echt als een koningin behandelen."
×