Jump to content

Nicholas Seymour

Griffoendor Klassenoudste
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Nicholas Seymour

 • Rank
  It's a pirate's life for me!

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Tweedejaars Grif
 • Naam
  Nina

Profile Fields

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. Gimme topics!

  HMMMMM. Dream is still her cutesy self despite being a little older. But she's also a Johnson! So, anything goes, really. As long as it's not too scary! Kun jij Blanche en Dream openen??? Ohhhh, I like it!!! THE GANG BACK TOGETHER!!! Also yes, let's party.
 2. Gimme topics!

  June en Dream #familybonding!!! en misschien is Blanche en Dream leuk onder het mom van "y would you date my brother??? he sucks???" Clementine/Flora en Blaise??? a lot of my chars like booze too???
 3. Decembermeet

  Ik moet die week waarschijnlijk extra werken i.v.m. December drukte, dus ik red het denk ik ook niet!
 4. [1835/1836] Some things were better lost than found

  “Fijn je te leren kennen, Wendy!” zei Nicky opgewekt, toen ze zich nog eens voorstelde en daarbij ook maar even toevoegde dat hij haar Wendy kon noemen. Niet dat hij zo goed wist hoe hij haar anders had moeten noemen, maar het was desalniettemin een fijne toevoeging. Nicky kon het in ieder geval waarderen. Nicky keek verwonderd van Wendy, naar de plek waar ze haar kettinkje had verstopt, toen ze vertelde over de werking ervan. “Oh?” zei hij, toen ze uitlegde dat het kettinkje haar inderdaad had moeten beschermen, maar dat het waarschijnlijk minder goed werkte, omdat het al een tijd geleden was sinds ze het voor het laatst had opgeladen. Hij wist helemaal niet dat zoiets opgeladen kon worden. Al had hij überhaupt niet geweten dat er stenen waren die je konden beschermen. Het klonk in ieder geval wel interessant. “Hoe laad je zo’n steentje op dan?” vroeg hij geïnteresseerd, terwijl hij weer terugkeek naar Wendy. Hij knikte ook stellig, bij haar opmerking over de groep jongens die het kettinkje van haar had afgepakt. “Wat is karma?” vroeg hij toen.
 5. Ineke needs topics/friends/enemies/UNAMEIT

  I mean, I thought William would be hilarious, bc he's like big and intimidating??? But honestly I'm cool with most chars!!!
 6. Ineke needs topics/friends/enemies/UNAMEIT

  Ik wil een topic met Archibald, well, basically for funsies. <3 Verder heb ik geen ideeën, but like, I have chars, so hmu if you have other ideas. I'm just really into Archibald rn.
 7. Kookaburra sits in the old gum tree: Zomerkamp 2.0!

  ...I only got convicts or criminals. </3 Well, and Ali.
 8. Kookaburra sits in the old gum tree: Zomerkamp 2.0!

  Chrysanthe wil wel begeleider zijn! Of Devlin? Pick for me. <3 Dream en Nicky for best campers. OH! AND BLAISE. He's 10, okay.
 9. hello eos needs friends

 10. hello eos needs friends

  Blaise?!?! Or like any of my BW'ers #yolo
 11. [1835/1836] Some things were better lost than found

  Nicky trok verbaasd zijn wenkbrauwen op, toen het meisje toegaf dat ze hem eigenlijk alleen maar probeerde te testen. Was dat waarom ze al de hele tijd zo raar deed? Waarom wilde ze hem überhaupt testen? Nicky wilde het haar eigenlijk vragen, maar voordat hij de kans had, gaf ze zelf al antwoord op de meeste van zijn vragen. “Oh,” zei hij uiteindelijk, toen ze uitlegde dat het al die tijd al haar kettinkje was geweest, dat hij in zijn handen had. Had ze dat nou niet eerder kunnen zeggen? Nu had hij het zich al die tijd lopen af te vragen, terwijl ze hier gewoon naast hem stond. “Dan zal ik het aan je teruggeven!” zei hij vervolgens. Hij legde het kettinkje voorzichtig op de palm van zijn hand en stak het naar haar uit. “Alsjeblieft.” Hij glimlachte vrolijk naar haar, voordat hij zich bedacht dat het misschien wel netjes was ook zichzelf voor te stellen. Aangezien zij zich immers ook had voorgesteld. “Mijn naam is Nicholas Seymour, trouwens! Maar je mag me ook Nicky noemen!” Hij grijnsde en wierp nog even een blik op het kettinkje. “Wel tof, dat het je kan beschermen trouwens, maar had het je dan ook niet moeten beschermen voor die pestkoppen? Of heb ik je nu beschermd door het terug te vinden?” @@Wendy Collyer
 12. Nicky legde nadenkend zijn hand onder zijn kin, bij het antwoord dat Fay gaf op zijn vraag. Daar had ze natuurlijk wel een goed punt. Hij had echter geen idee hoe oud zijn vader precies zou kunnen zijn. Zijn moeder had er nooit veel over kwijt gewild. Ze blies hem altijd af, zodra over zijn vader begon en het was al moeilijk genoeg geweest haar toe te doen geven dat zijn vader überhaupt een piraat was. Ze had het hem waarschijnlijk nooit verteld als hij niet zelf het één en ander had opgezocht. “Oh,” riep hij vervolgens uit, waarna hij tussen de perkamenten begon te zoeken naar iets. Om dat iets, zodra hij het had gevonden, onder Fay’s neus te leggen. “Ik heb wel deze foto,” zei hij triomfantelijk, terwijl hij langs haar heen over de foto boog. “Hij is wel een beetje wazig, maar misschien kunnen we raden hoe oud hij is! Wat denk jij?”
 13. [1835/1836] Research is creating new knowledge

  Nicky knikte even, toen zowel hij als Desmond er van verzekerd waren dat er aan zowel hem, als de boeken niks mankeerde. Waarna Desmond hem verzekerde dat met hem ook alles goed ging. Aangezien het hem, naar het scheen, wel vaker gebeurde. Nicky had daar wel een zeker respect voor. Desmond leek namelijk, ondanks dat alles, inderdaad prima in orde. “Ik ben bezig met een onderzoek,” zei Nicky met een serieus gezicht, toen Desmond hem vroeg waar hij mee bezig was. Hij pakte één van zijn perkamenten en legde die zo, dat Desmond ook kon zien wat erop stond. Het was een krantenknipsel over de piraterij. “Oh, nee,” zei hij vervolgens, “het is best druk, maar uh, op de grond kan ook. Ik moet wel even aan mijn onderzoek, snap je?”
 14. [1835/1836] I can show you the world

  “Er gebeurd vast niks,” verzekerde Nicky, al wist hij niet zeker of dat nu zo overkwam met woorden als “vast”. Ach, hij maakte zich er niet bijzonder veel zorgen om. In plaats daarvan greep hij de bovenkant van het kozijn van buiten vast en trok toen zijn benen door het openstaande raam naar buiten. “Ik heb dit al vaker gedaan!” riep hij toen, terwijl hij een stukje omlaag klauterde en zijn hoofd door het raam weer naar binnen stak. “Kom je nog?” Hij klom weer omhoog en zette zijn voeten op de bovenste rand van het raamkozijn, terwijl hij zijn vingers om één van de stenen vouwde. Het prettige aan de Zweinstein torens, of wel, het volledige schoolgebouw, was dat er op verscheidene plekken stenen waren die lichtelijk uitstaken. Dat soort stenen leenden zich dus perfect voor dit soort taferelen. Zoals de torens beklimmen. “Ik beloof dat het geen grap is!” riep hij over zijn schouder, in de hoop dat ze hem nog kon horen, aangezien hij zelf al wel bezig was aan zijn klim en zij nog steeds binnen stond. “Kom nou! Je durft toch wel, hé?” Misschien zou dat haar zover krijgen dat ze ook naar buiten zou klimmen. Hoewel een ouderejaars uitdagen misschien niet het slimste idee ooit was, maar goed.
 15. Out of Place Writings

  a.k.a. possibly the vaguest title ever! WHOO! Nee, oké. Ik heb wel eens dat ik iets schrijf voor één van mijn karakters, maar het eigenlijk nergens past? Like, it's too short for a personal topic, etc. Dus, ha. Dat ga ik nu hier zetten, want ik wil nog steeds aandacht. You feel? Also, not sure of dit het juiste forumonderdeel is, but if it isn't, well... Sue me.
×