Jump to content

Hiram Churchill

Magisch Verbond
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hiram Churchill last won the day on April 30 2017

Hiram Churchill had the most liked content!

About Hiram Churchill

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

 1. Overzicht open topics

  [15+] To break your heart and tear you apart Wat: Oeps, er landt een draak op de Wegisweg. Wanneer: 30 juli 1837 Voor wie: Iedereen!
 2. Welkom bij ons eerste 15+ open topic! Open topics zijn natuurlijk fijn, maar de meeste zijn luchtig en grappig en soms is het fijn om voor de afwisseling eens iets anders te hebben. Dus we gaan nu af en toe een topic openen die wat... duisterder is, waar van alles verkeerd kan gaan of waar je je karakter in wat andere situaties kunt gooien dan normaal, maar nog steeds open voor iedereen! In dit topic komt er plotseling een draak landen op de Wegisweg die chaos schopt. Je kunt er van alles mee doen! Wegrennen voor de draak, (bijna) levend verbrand zijn, proberen de draak te bevechten, vast komen te zitten in een ingestorte winkel, et cetera! Oh en het topic is 15+ zodat niemand zich in hoeft te houden, maar zet dan wel even boven de post wat het onderwerp is van wat je gaat doen, zodat mensen een post kunnen overslaan als ze dat liever hebben. En mocht je toch liever een luchtiger topic willen, in dit topic posten we alle open topics en kun je zo een andere uitzoeken! 15+ waarschuwing voor lichaamsverminking! Zondag 30 juli 1837 - 's middags De Wegisweg was een veilige plek, dat wist iedereen. Kinderen speelden hier, renden rond in de zomervakantie, hele gezinnen deden hun boodschappen en of het nou midden in de winter was of in de vroege ochtend op de zomer, het was er altijd gezellig. Het was een plek waar alle tovenaars en heksen graag heen gingen en dus had niemand ooit bedacht dat er wel eens vreselijke dingen op de Wegisweg zouden kunnen gebeuren. Hiram ook niet, hij had gewoon een paar boodschappen gedaan, een paar nieuwe boeken gekocht en wilde nu naar de ijssalon lopen om een ijsje voor hemzelf te halen, toen er ineens een schaduw over de Wegisweg viel. Net zoals veel mensen keek hij omhoog, niet eens geschrokken maar nieuwsgierig, en het duurde een moment voor de realisatie dat het een beest was dat boven hen vloog binnen drong. Er werd wat gegild, een aantal mensen met een betere reactievermogen dan Hiram zelf renden weg, doken in winkels of verdwijnselden, maar Hiram bleef stokstijf staan terwijl hij met grote ogen naar de brullende draak keek. Pas toen de draak diep ademhaalde en een golf vuur uitstortte over de straat dook hij weg, naar een portiek, dezelfde portiek misschien waar hij ooit had geschuild voor de regen, en de hitte ging net langs hem heen. Maar het gebouw waar hij zich in schuil hield kreeg de ergste van de hitte te verduren. Ramen sprongen, steen kraakte en hout sprong in de brand. Het was er niet lang veilig, maar Hiram bleef angstig zitten, tot het dak boven hem plotseling instortte en hij verdween onder het puin.
 3. IC Buitenwereld Mededelingen

  Maandag 26 juni 1837 Hiram en Jennifer Churchill kondigen de geboorte aan van hun dochter Heroine Elizabeth Churchill, geboren op 21 juni 1837. Moeder en dochter maken het goed.
 4. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Hij had spijt van de hele bruiloft, eerlijk waar, maar ja, hij zat nu aan het kind vast en dus was er niets anders te doen dan maar met een zucht achter haar aan te stampen, zodat ze niet onderuit zou glijden op de trap, of zoiets. Ja, ze was dan niet zwanger met zijn kind (als Hiram had geweten dat Zachary Davidson de vader was, zou hij ietwat teleurgesteld zijn), maar ze was wel zwanger en dat betekende dat hij (in het openbaar tenminste) toch wel redelijk vriendelijk tegen haar zou doen. Dus bood hij haar snel zijn arm aan, die ze afwees, koppig kind. "En omdat het mijn schip is mag ik ook gasten wegsturen," verduidelijkte hij even, met een arrogante glimlach richting Zachary. Ja, als je de eigenaar was van een fabriek voor vliegende schepen moest je daar wel even gebruik van maken, toch? Anders kon je net zo goed weer een geschiedenisprofessor zijn. "Maar dat is vast niet nodig, toch, meneer Davidson?" Hij bekeek Zachary overduidelijk.
 5. Oké, konden mensen even ophouden met zijn boten niet serieus te nemen? Waarom dacht iedereen dat ze van die kleine sloepjes hadden waar misschien twee mensen op konden, of zoiets, en vroegen ze hem altijd geheel toevallig of hij iets beters had? Op zo'n toon van dat ze er niet helemaal zeker van wisten. "Ja, natuurlijk," zei hij alsnog, met een vriendelijke glimlach, want yo, hij moest toch iets. Hij moest op zijn minst een boot verkopen en Hector Moyle was een vriend. "Als je deze echt te klein vindt..." Hij wierp nog één laatste blik op de boten en gebaarde toen dat Hector hem maar moest volgen, naar een volgende opslagruimte. "Kijk," zei hij en hij knikte naar het enige schip dat de ruimte vulde. "Is dit meer naar je wens?" Ze konden wel een groter schip bouwen, maar dan moesten ze echt iets nieuws ontwerpen.
 6. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Een galjoen. Een galjoen. Natuurlijk zagen galjoenen er wel imposant uit, maar die waren veel te klein voor dit soort feestjes. Als je een groot gevolg wilde hebben, moest je ook een grote boot willen hebben en het was niet alsof dit type (ik moet op een dag een naam verzinnen maar niet vandaag, dank je wel) niet elegant was? "Goh," zei Hiram maar, afkeurend, dat iedereen even duidelijk wist dat hij er niet mee eens was. "Ja, u zou me wel een kenner kunnen noemen, ja." Gezien het zijn bedrijf was. Maar hij hield niet van opscheppen, dus zei hij geen woord over zijn positie. En Jennifer wierp hij maar een geërgerde blik toe. "Als meneer Davidson nergens vanaf weet, is het eigenlijk wel zo verstandig dat we hem meenemen?" vroeg hij soepel, want het was de bedoeling dat wat er benedendeks gebeurde verborgen bleef en om zomaar gasten mee te nemen, vooral gasten die Hiram helemaal niet kende, was daar juist niet de bedoeling van. "Niets persoonlijks, meneer Davidson. En ja, liefste, volgens mij is er catering beneden." Genoeg drank om haar ook weer eventjes zoet te houden, hoopte hij. Ugh, waarom was hij ook alweer getrouwd met een kind?
 7. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Ik ga nog ooit met Nessie posten, maar nu maak ik subtiel gebruik van het feit dat ze ergens nog zit te kijken naar het uitzicht. Ha. Nu terug naar Hiram. Ugh, hij vond het zo vervelend dat Jennifer niet gewoon luisterde, dat ze zo verdomd eigenzinnig moest zijn en over de rand van de boot moest hangen. Hij beet zijn tanden op elkaar en onderdrukte de neiging om haar arm vast te pakken en haar dan zelf maar bij de rand weg te trekken, maar nee, dat was niet iets dat Hiram zou doen. Dus probeerde hij te glimlachen, vriendelijk te kijken en het allemaal niet erg te vinden. Ging een stuk makkelijker met afleiding, één van Jenny's vrienden die op hen af kwam lopen en haar begroette. De blik op haar buik was duidelijk en Hiram zette een stap naar haar toe, om duidelijk te maken dat het zijn kind was. Maar dan was het niet zijn kind, maar het hoorde zijn kind te zijn. Ugh. "Echt, een ander model?" vroeg hij, een tikje kil. "Ik vond dit juist het meest geschikte model dat we hadden en dat zou ik moeten weten." Omdat hij een CHURCHILL was. "Weet je zeker dat het wel zo'n goed idee voor je is om beneden te gaan kijken?" Maar het maakte hem eerlijk gezegd weinig uit wat ze wel of niet een goed idee vond. Het was niet alsof ze had laten blijken zoveel goede keuzes te maken.
 8. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Het was zijn eigen idee geweest om het schip uit te lenen voor een magisch feestje, dus natuurlijk moest hij vandaag komen opdagen op dit feestje. Iets over de banden aanscherpen, nieuwe contacten maken, sociaal zijn... alles wat niet Hiram's sterkste punten waren, zijn sterkste punten waren vooral rustig voor het haardvuur zitten met een boek op schoot, maar dat het niet zijn sterkste punten waren betekende niet dat het niet moest gebeuren. Dus, was hij vandaag gekomen en hij had Jennifer meegenomen, omdat hij stiekem ook wel benieuwd was hoe zijn vrouw het zou doen op dit soort feestjes. Hij had geen grote verwachtingen, eerlijk gezegd. "Wil je wat drinken?" vroeg hij Jennifer, terwijl hij tegen de rand van de boot leunde. Bovendeks was het een keurig feestje, benedendeks waren er andere dingen aan de hand, wat hij heus wel wist, want hallo, het was zijn boot. Hij had advies gegeven over de spreuken die ze het beste konden gebruiken om de boot te beschermen, want als er iemand was die de vliegende schepen van binnen en buiten kende was hij het wel. "Kijk, daar is Bath," en hij wees naar de stad diep beneden. "Pas op dat je niet teveel over de rand hangt."
 9. [1836/1837] It's a mindless, 100% mess

  Het was niet de eerste keer, oké. Hij was wel een beetje een nerd en toen één van zijn vrienden op de universiteit eens had voorgesteld om uit te zoeken wat de effecten van verschillende drugs waren op hoe goed ze konden studeren, had hij ook een paar van de drugs geprobeerd. De resultaten waren weinigzeggend geweest, maar dat was vooral omdat Hiram bij één niets had gevoeld en zich bij de ander niet kon herinneren hoe hij ooit dat essay had geschreven, want voor zover hij wist zat hij alleen maar hamburgers te eten. Dus ja, niet de eerste keer. Hij humde even in zichzelf terwijl hij zijn hand over de verschillende voorwerpen liet gaan, maar uiteindelijk koos hij één van de poeders uit. "Snuif je dit op?" vroeg hij nieuwsgierig, want hij wist in zoverre wel dat er verschillende manieren waren om drugs te gebruiken. Zie je, hij was niet waardeloos. "En delen we het of pak je zelf iets anders?" Misschien wel leuk om te delen. Dan deelden ze samen een ervaring, yay!
 10. [1836/1837] It's a mindless, 100% mess

  Nou, goed, Jennifer had zich dus niet bepaald druk gemaakt om zijn plotselinge verdwijning, dus dat was allemaal prima. Hiram ontspande zich een beetje, hij haalde even zijn handen door zijn haar, dat was hij vergeten om goed te doen en zette zich aan het voeteneinde van het bed neer, terwijl hij de champagne in één keer achterover sloeg. Hiram was niet echt een drinker, maar er waren speciale gelegenheden, oké. Hij was ook niet echt het persoon dat Jennifer blijkbaar wel was. Hij staarde even naar de dingen die ze op het bed gelegd had. Een paar poedertjes, één flesje met een vloeistof met een rare kleur en hij twijfelde maar één moment over wat het was. "Oh, eh..." Er lag direct al een nee op het puntje van zijn tong, maar die slikte hij in. "Waarom niet?" Hij haalde even zijn schouders op. "Kun je me iets aanraden of moet ik willekeurig iets pakken?" Soms nam hij een risico, oké.
 11. [1836/1837] It's a mindless, 100% mess

  Woensdag 22 februari 1837 - 's avonds - Hotel Redgrave Het was een vreselijk chaotische bruiloft geweest, vandaar dat Hiram ietsjes te laat was op zijn eigen huwelijksnacht. Hij voelde zich daar vreselijk schuldig over, sowieso al gemengd met zijn algemene schuldgevoelens tegenover zijn zus en zijn dode familieleden en whoeps, zichzelf, maar nu kwamen daar ook nog eens heel veel gecompliceerde gevoelens bij richting zijn vrouw. Die op dit moment in de hotelkamer op hem zat te wachten. Hij haastte zich door de gangen heen terwijl hij een excuus probeerde te bedenken voor dat hij laat was (de echte reden was dat hij een moment voor zichzelf nodig had gehad), maar nu kon hij eindelijk de deuren open gooien. Oh wow, het was echt een grote suite. "Sorry dat ik zo laat ben," zei hij verontschuldigend, terwijl hij direct naar de tafel liep om een glas champagne voor hem en Jenny in te schenken. "Ik moest me nog omkleden." Een excuus dat beter zou hebben gewerkt als hij niet precies hetzelfde droeg dat hij op de bruiloft had gedragen. Persoonlijk <3
 12. IC Buitenwereld Mededelingen

  De Markies en Markiezin van Anglesey verzoeken met vreugde uw aanwezigheid op de bruiloft van The Lady Jennifer Estelle Paget en Hiram Churchill Op Woensdag 22 februari 1837.
 13. [1836/1837] Blame it on love, what else could it be?

  Goed, eh, zo onderhand kreeg Hiram het idee dat Jennifer gewoon tegen het hele concept was om met iemand te trouwen, maar daar kon hij weinig aan doen. "Ik heb alle respect voor u," zei hij maar, zo kalm mogelijk. Want hij wilde nog steeds met haar trouwen, het was namelijk duidelijk dat ze echt zijn hulp nodig had en dat was romantisch of zoiets. Maar wat er tussen haar en Lucretia was leek... persoonlijker. "Ik heb helemaal niet geklikt," zei Lucretia stellig. "Dat uw ouders erachter zijn gekomen is in de verste verte niet mijn schuld." Ze wierp Hiram een blik toe, die "Wil je dit echt?" betekende. Hiram knikte terug.
 14. [1836/1837] Regen

  Oh, zijn naam hoefde haar niets te betekenen, hoor, het was gewoon zijn naam. Ja, zijn familie was dan wel rijk en maakte vliegende boten, maar hij nam het heus niemand kwalijk als zijn naam niet synoniem stond met alles dat goed was in de wereld, of zoiets. Hij had wel betere dingen te doen, en juffrouw Valenti vast ook wel. "Het circus!" herhaalde hij, deels verbaasd, deels gewoon... geïnteresseerd. "Ik denk niet dat ik ooit iemand heb ontmoet die bij een circus werkt," glimlachte hij. "Ik ben als kind zeker wel eens geweest, maar sindsdien eigenlijk niet meer, moet ik toegeven." Het was toch altijd meer een ding voor kinderen, niet waar? "Welk circus is het, als ik mag vragen?"
 15. [1836/1837] Blame it on love, what else could it be?

  Hiram begreep zo onderhand wel waarom lady Jennifer wat rebels was. Ouders die zo een dochter vertelden over haar verloving waren misschien niet de beste ouders, dus hij kon zich best voorstellen dat Lady Jennifer af en toe wat anders wilde. Had hij ook wel gewild op die leeftijd, hoewel zijn rebelse acties vooral een studie Magische Geschiedenis en zoveel mogelijk tijd in een bibliotheek spenderen waren, dat was toch wel iets eh... anders. "Lady Jennifer," besloot Hiram maar in te grijpen, in een poging de boel allemaal wat soepeler te laten vergaan. "Ik kan me voorstellen dat het best schrikken is om te horen dat u plotseling verloofd bent, vooral met iemand," hij wees even behulpzaam naar zichzelf, "die u eigenlijk niet kent, maar ik zal mijn uiterste best doen om een goede man voor u te zijn. Ik heb alle respect voor de Markies van Anglesey." "En met een baby heb je niet echt betere opties," mompelde Lucretia. Hiram wierp haar een blik toe die zoveel betekende als 'daar hebben we het nu niet over, maar dank je wel voor je super behulpzame input, Lucretia'.
×