Jump to content

Hawk Dickson

Huffelpuf Vijfdejaars
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hawk Dickson last won the day on January 30

Hawk Dickson had the most liked content!

About Hawk Dickson

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. Wow, wat, iemand sprak hem aan?! Nee, wacht, dat was heel logisch. Natuurlijk sprak iemand hem aan. Hij was fantastisch, hij was knap en alle meisjes wilden met hem naar bed, dus hij deed net alsof hij haar niet een seconde lang verbaasd had aangestaard en zette in plaats daarvan maar zijn meest charmante glimlach op. "Ja, klopt," schepte hij op. "De beste van de klas, natuurlijk." Want meisjes telden niet mee en andere jongens waren niet zo goed. Hij draaide zich wat beter naar haar toe en grijnsde. "Maar huiswerk is zo saai. We kunnen wel wat leukers bedenken om te doen, niet waar?"
 2. Groot. Op haar twaalfde. Hawk snoof, want twaalf was in zijn ogen echt veel te jong, vooral voor meisjes. Ze kon net zo goed vijf zijn, of een jongen, en dan was ze net zo interessant voor hem als nu. Maar ja, zo werkte het leven niet, dat iedereen tot zijn vijftiende gewoon hetzelfde geslacht bleef. Zou ook wel sneu zijn, als je eerst vijftien jaar kon genieten als jongen en dan ew, een meisje moest worden. "Hawk," knikte hij naar haar. "Summer, he?" Dat was wel echt een meisjesnaam, hoor. "Eh, ging ik je een spreuk leren?" vroeg hij en hij trok een wenkbrauw op, want wanneer had hij daarmee ingestemd? "Dit soort spreuken zijn echt niet geschikt voor meisjes zoals jij," protesteerde hij. "Je bent daar veel te zwak voor. Dus ga iemand anders lastig vallen." Hij wuifde naar haar, maar hij ging ook niet de kans mislopen om te zien hoe geweldig hij wel niet was, dus snel: "Paralitis!" Weer raak. Nice.
 3. Er waren duizenden categorieën waarin je meisjes in kon delen, of je kon er gewoon naar kijken als individuele personen maar in dat geval zou Hawk moeten toegeven dat vrouwen sowieso meer waren dan wandelende vaginas en dat kon hij niet, want daar had hij niet de mentale capaciteiten voor, maar Hawk deelde ze stiekem altijd in in twee categorieën: 1. Meisjes waar hij mee naar bed kon 2. Meisjes waar hij niet mee naar bed kon. En Summer viel overduidelijk in de tweede categorie, want ze had nog niet eens borsten ontwikkeld, dus. Sandra, ik wil me even verontschuldigen voor Hawk. Dit is normaal gedrag voor hem. In ieder geval, hij had Summer graag willen negeren en zich verder willen concentreren op de duelleerspreuken die hij oefende, maar hij kon het ook nooit laten om op te scheppen, want elke kans dat hij de wereld kon laten zien dat hij fantastisch was, was een kans die hij moest grijpen. "Yup," grijnsde hij dus breed naar haar, wat ze gelukkig kon zien omdat hij allerlei kaarsen aan had gestoken. Zo kon hij ook een beetje zien wat hij deed, oké. "Ik oefen een verdovingsspreuk, daardoor kan niemand me lastig vallen! Paralitis!" Hij stuurde de spreuk netjes af op één van de poppen die hij neer had gezet als doel en die pop viel direct op de vloer. "Ik weet niet of je hem al kunt leren, hoor, het is een moeilijke spreuk en jij bent klein." Daarbij vond hij het toch leuker als ze gewoon zijn aanbiddende publiek zou zijn.
 4. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Sneue borstspieren?! Hawk wierp een verontwaardigde blik naar beneden, naar zijn trui. Niet dat je daar iets aan kon zien, want nogmaals, het was een trui, maar hij vond dat je er heus wel door kon zien dat hij geen bierbuik had, of zoiets dergelijks! Nee, helemaal geen buikje, zelfs, en keiharde buikspieren. Wat Elise blijkbaar niet wist, of überhaupt verwachtte, en daar moest hij dus maar wat aan gaan doen. "Ik heb helemaal geen sneue borstspieren," klaagde hij en hij greep haar hand vast en stak die zo onder zijn trui. "Kijk, voel maar!"
 5. [1836/1837] Well, hello there

  Ah, au! Hawk vloekte even toen hij zijn vingers had van Cassie aftrok, want wat was dit nou weer? Oh, een leraar. Hawk zuchtte geërgerd terwijl hij zijn nog steeds pijnlijke vingers wegstopte in de zak van zijn gewaad, maar als hij ermee ging wapperen gaf hij toe dat het zeer deed en dat mocht niet als Dickson. Klagen over dat iets zeer deed was voor meisjes, die klaagden overal over. Hij wierp ook een duistere blik op Cassidy, alsof het allemaal haar schuld was dat hij betrapt was. "Ja, professor," zei hij chagrijnig, want zijn algemene excuus van 'ik deed toch helemaal niets' gold niet want Foulkes-Davenport had hem gezien en zijn tweede excuus van 'ze zei helemaal geen nee' gold ook niet, want dat had Foulkes-Davenport dus wel gehoord. Ugh. Hij trok alleen wel even zijn wenkbrauw op toen hij het bevel kreeg om te vragen hoe het met Cassidy ging, want eh... waarom zou hij dat willen vragen? Oh, hij moest vast gewoon zijn excuses aanbieden. "Mijn excuses, juffrouw Kingston," zei hij, terwijl hij dwars zijn blik op de vloer hield. "Ik zal het nooit meer doen." Mocht hij nu weg? Dank je wel.
 6. [1836/1837] Well, hello there

  Ja, eh, duh? Natuurlijk was Cassidy niet van zijn stand? Maar daardoor mocht hij haar juist zoenen, want als ze van zijn stand was, moest hij van haar afblijven. Maar blijkbaar had niemand haar dat ooit uitgelegd. Hij zuchtte even, teleurgesteld, want hij had er zo'n hekel aan als ouders hun kinderen niet voldoende opvoedden. "Ja, klopt," knikte hij dus ook. "Dus moet je eigenlijk maar blij zijn dat ik je een beetje aandacht geef, niet? Ik bedoel, waar ga je het anders krijgen?" Hij gebaarde naar de lege gang, alsof dat het metafoor was voor Cassidy's toekomstige mogelijkheden. De gang kan overigens niet leeg zijn, vanwege redenen, lekker subtiel he, dus laten we maar zeggen dat het voor zover Hawk kon zien leeg was. Ik wilde mijn eigen metafoor niet verpesten, het leven van een schrijver is zo moeilijk. "Het is niet alsof we gaan trouwen, dus laten we gewoon maar wat plezier hebben." En dus leunde hij weer naar haar toe.
 7. [1836/1837] Well, hello there

  "Nee, geen één van dat allen," zei Hawk, terwijl hij soepel de afstand tussen hem en Cassidy overbrugde. Zij had geen vriendje, dus niemand die kwaad op hem zou worden, en hij had geen vriendin, niet dat hem dat ooit zou tegen hebben gehouden. Mannen gingen allemaal vreemd, wist iedereen, en met wie gingen ze vreemd als ze het niet met hun brave vriendinnen, verloofdes en vrouwen deden? Nou, met meisjes zoals Cassidy. Die waren daar bijna voor gemaakt. "Het is toch eigenlijk zonde dat je geen vriendje hebt," becomplimenteerde hij haar, terwijl hij zijn hand uitstak om een losse pluk haar achter haar oor te duwen. "Zo'n knap meisje moet niet eenzaam zijn." En dus was hij zo galant om haar te kussen.
 8. [1836/1837] Well, hello there

  Ja hallo, ze dacht toch niet dat hij nooit aangenomen zou worden op de opleiding? "Eh," zei hij, terwijl hij even zijn schouders ophaalde. Want hoewel hij specifiek niet begonnen was, was hij niet opgevoed om ooit iets anders te doen. "Je zou kunnen zeggen dat ik er voor geboren ben om schouwer te zijn," grijnsde hij arrogant. "Mijn vader is het ook, en mijn vader is het geweest, en we zijn allemaal ermee opgevoed dat wij ook schouwer zullen zijn." Sommige mensen dachten dat dat betekende dat Hawk geen keuze had, maar wat maakte het niet hebben van een keuze uit als het gewoon de beste optie was die er was? "Dus al die criminele tovenaars moeten maar voor me uitkijken." Ze wilde een eigen gezinnetje, dus. Hawk knikte, want dat wilden alle vrouwen, dus waarom zou Cassidy ooit iets anders willen. "Je zult vast een man heel gelukkig maken," zei hij en hem ook, overigens, maar dan niet met een kind, maar gewoon met alles waar een man gelukkig van werd. "Heb je al een vriendje of nog niet?"
 9. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Hawk had niet het gevoel dat professor Ryder hem graag wilde koppelen, ze keek hem in ieder geval niet aan zoals iedereen hem aan zou moeten kijken (100% aanbidding en 10% opwinding, behalve als het jongens waren want dan ew no homo, en hoezo 110% is teveel), maar hij schoof gewoon zonder verder op haar te letten in een bootje bij het leukste meisje dat hij kon vinden, oftewel het eerste meisje in een vrij bootje. "Hallo," grijnsde hij charmant naar haar. En hij knipoogde ook nog even. "Ben je al nat of heb je mijn borstspieren nog nooit gezien?" I AM SO SORRY. Hij heeft @Elise Stonetree aangesproken <3
 10. [1836/1837] Well, hello there

  Hawk grijnsde naar Cassidy. Niet dat hij haar verhaal over wat ze allemaal deed zo interessant vond, maar vooral omdat hij zich graag voorstelde dat ze dat allemaal voor hem deed. En dan naakt. Of misschien met een leuk uniformpje aan, iets een tikje schandalig, want Hawk hield wel van een tikje schandalig. Oké, hij hield vooral van volkomen schandalig en naakt was beter dan wat kleding, want Hawk geloofde niet aan het idee dat je iets voor de fantasie over moest laten, want was het echte leven niet altijd beter? Maar gezien het echte leven geen naakte Cassidy voor hem in petto had, moest hij het dus even doen met de fantasie. "Oh, mij verveel je vast nooit," complimenteerde hij haar, maar dat was wel een leugen want uiteindelijk zou elke vrouw hem vervelen, sorry. "Ha, ik een leraar?" Hij grijnsde even. "Nee, dat lijkt me echt niets. Ik word later schouwer, dus mij zul je niet terug vinden op Zweinstein als ik ben afgestudeerd." Maar het beviel hem wel dat ze hem zag als volwassen. Dat was genoeg reden om iets naar voren te schuiven, toch? "Heb je altijd al dienstmeisje willen worden?" Ja sorry, vrouwen hadden meestal toch geen hoge ambities.
 11. [1836/1837] Well, hello there

  Meneer Dickson. Hawk grijnsde een beetje toen ze hem zo noemde, want plotseling kreeg hij fantasieën over een dienstmeisje dat hem braaf meneer Dickson bleef noemen. Dat beviel hem wel, eigenlijk. "Oh ja, ik ken hem wel," zei hij, terwijl hij een beetje zijn schouders ophaalde, want Foulkes-Davenport was ook maar een leraar en hij nam geen enkele leraar serieus die niet als voorbeeld kon dienen. En die had hij niet echt. Alle mannelijke leraren waren zo... mieterig, eerlijk gezegd. Montgomery moest om de vijf seconden huilen, Johnson was door sommige meisjes verkozen als 'beter dan Hawk' en kon hij dus niet uitstaan, over Whitley zullen we het maar niet eens hebben, Martels gaf toneel en iedereen wist dat alleen homo's aan toneel deden, Sauveterre was dood, Sterling was arm, Evergreen was schrijver en Ostrovsky kon niet lopen. "En wat doe je dan de hele dag?" vroeg hij, alsof haar leven alsnog zo interessant was, maar een dienstmeisje was natuurlijk wel een beetje minderwaardig. Ach, hij wilde alles wel doen voor nog zo'n meneer Dickson, hoor.
 12. [1836/1837] Well, hello there

  Natuurlijk hoefde Hawk haar niet zo te noemen, maar dat betekende niet dat hij het ook niet meer ging doen. Vrouwen hielden van dat soort complimentjes en wie was Hawk om ze dat ene genotje te weigeren? Hij wilde ze wel meer laten genieten, hoor! "Cassidy Kingston," herhaalde hij, zoals hij haar naam het mooiste ding ter wereld vond. "Aangenaam kennis met je te maken, Cassie. Mijn naam is Hawk Dickson." Hij ging geen grappen maken over dat als ze hem wilde roepen, ze wel de naam van zijn favoriete lichaamsdeel mocht gebruiken. "Werk je hier op Zweinstein?" vroeg hij nieuwsgierig, terwijl hij een ontspannen lichaamshouding aannam. Tijd voor een praatje, niet waar?
 13. [1836/1837] Well, hello there

  Hawk gaat op zich niet erg slechte dingen doen, maar het blijft Hawk, so be warned. Zaterdag 14 januari 1837 - 's middags - vlakbij de Cornwall Toren Hawk had haar al een tijdje in de gaten gehad. Hij wist haar naam niet, had daar ook niet iemand naar gevraagd dus op zich was het zo moeilijk niet om die niet te weten, wist niet waar ze vandaan kwam, zie mijn vorige opmerking, en wist niet wat ze in Zweinstein deed, alweer die opmerking, maar de conclusie was dat ze geen lerares was, wel volwassen was en niet bepaald lelijk was. Op schoolmeisjes was Hawk een beetje uitgekeken, helemaal niet overigens, zij waren op hem uitgekeken, dus als hij nu een ander meisje had om mee te flirten, was dat alleen maar goed, toch? Wat hem wel was opgevallen was dat ze vaak te vinden was in de buurt van de Cornwall Toren, dus af en toe, als hij niets anders te doen had, hing hij daar rond in afwachting tot ze eens langs kwam lopen. En vandaag had hij geluk! "Hallo," grijnsde hij en hij ging heel subtiel even in de weg staan. "Heb je een naam of mag ik je gewoon schoonheid blijven noemen?" Hij knipoogde verleidelijk naar haar. Privé!
 14. [1836/1837] Openingsfeest!

  Nou, fijn voor juffrouw huppeltut (dat was niet het woord wat Hawk dacht) dat ze 'eerlijk' was, maar daar had hij daar dus helemaal niets aan. En fijn voor Fanny dat ze vond dat ze strafwerk mocht geven, maar Hawk ging echt niet naar haar luisteren. Hij had wel wat beters te doen. Met een lichte klap (want zover was de tafel dus niet gekomen) liet Hawk de tafel weer op de grond vallen. "IK GA ECHT NIET NAAR JOU LUISTEREN!" brulde hij door de zaal heen en om ervoor te zorgen dat Fanny ook inderdaad hem niet kon dwingen om naar haar te luisteren, rende hij er snel vandoor. Hawk out. Uitgeschreven <3
 15. [1835/1836][15+] All the topics in this forum are MINE

  Pardon? NABLIJVEN?! Ze liet hem nablijven?! Hij, Hawk Dickson? "Oh, kom op!" bulderde hij boos naar haar en hij zette al een dreigende stap naar voren, toen hij nadenkend stil bleef staan. Nablijven. Met haar. Iedereen wist wat koppels deden bij nablijven, dat was echt geen regels schrijven, en Evangeline mocht hem nu dan wel afwijzen, waarschijnlijk om te doen alsof ze maagdelijk en onschuldig was, tijdens dat nablijven zouden ze vast los gaan. "Oké," knipoogde hij naar haar. "Ik zal er zijn, schoonheid." Nablijven was nou eenmaal een veel beter excuus dan naaktportretten schilderen.
×