Jump to content

Hawk Dickson

Huffelpuf Zesdejaars
 • Content count

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Hawk Dickson last won the day on April 10

Hawk Dickson had the most liked content!

About Hawk Dickson

 • Rank
  Gucking horrivke dickfuck

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

775 profile views
 1. [1837/1838] Hate Date

  Wat was daar mee gebeurd? Nou, van het ene op het andere moment was Titiana veranderd van een leuk meisje dat overal wel down mee was tot iemand met wie hij moest trouwen en die het bloed onder zijn nagels haalde. Iemand die altijd zeurde, die niets genoeg vond, die altijd maar meer, meer, meer eiste. En ja, dat was hij ook, hij nam ook geen genoegen met wat hij al had, maar dat mocht hij toch? Hij was een man, Titiana was maar een vrouw. Dat zij daar problemen mee had was niet zijn schuld. "Niets wat je niet verdient hebt," beet hij dus terug en hij stopte chagrijnig een lepel havermout in zijn mond. "En mijn moeder heeft me perfect opgevoed, dank je wel, dus als je het ergens niet mee eens bent, ligt dat aan jou." En als ze dat nou eens zou accepteren en hem met rust zou laten.
 2. [1837/1838] Better swim before you drown

  Huh, herhaalde Hawk sarcastisch in zijn hoofd, terwijl hij koppig bleef zitten, want geen denken aan dat hij daadwerkelijk een glas wijn voor zijn allerliefste vrouw ging betalen, hoor. "Wij kunnen ook best bedienden betalen," mopperde hij wel. Ze deden het alleen niet, want waarom zouden ze? De mannen brachten het geld binnen en de vrouwen deden het huishouden, tadaa, heel handig. Zijn moeder zorgde voor een heel kasteel in haar eentje! Waar deed Titiana zo moeilijk over dan? "Je bent gewoon verwend," ging hij verder en hij sloeg expressief zijn armen over elkaar. "Als je wijn wilt, pak je het zelf. Zo hoort dat." Maar als hij wijn wilde, hoorde zij het natuurlijk te pakken. Duh. "Wil je geen goed voorbeeld voor Lion zijn?" Hij trok uitlokkend zijn wenkbrauw op.
 3. [1837/1838] Better swim before you drown

  Hawk moest eerlijk toegeven dat hij verbaasd opkeek toen Titiana hem zo zoet aansprak. Of eigenlijk had hij niet direct door dat het Titiana was, hij had die toon nog nooit eerder uit haar mond horen komen en dus fronste hij ietwat... verdacht. "Wat wil je?" mompelde hij. Een glas wijn, dus. En dat hij de deur sloot. Hawk wierp een blik naar de deur maar kwam niet overeind van zijn stoel. "Kun je dat zelf niet doen? Een glas wijn inschenken?" Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Mijn moeder vraagt mijn vader nooit wat om voor haar in te schenken, zij vraagt mijn vader altijd of ze wat te drinken voor hem kan pakken." Dus, Titiana, leer daar eens een lesje van.
 4. [1837/1838] Running with the thieves

  Ja joh, Titiana, Hawk geloofde je ook helemaal dat je niet vreemdging. Hij had er de pest in, eigenlijk, want vanzelfsprekend mocht hij wel vreemd gaan, maar moest Titiana netjes haar benen bij elkaar houden, dank je wel, behalve voor hem maar dat deed ze koppig dan ook wel weer, dus dank je wel, Titiana, het beste wat Hawk over dit alles kon zeggen was dat hij van zijn vrouws kant dan geen SOA zou krijgen, maar NOU. Waarom kon ze zich gewoon niet gedragen. "Doe normaal," siste hij naar Titty, hoewel zijn idee van 'doe normaal' vooral was 'gedraag je als mijn moeder' en niet wat Titiana als normaal beschouwde. "En met wie ben je dan allemaal wel niet vreemdgegaan? He?!" Hij sloeg zijn armen over elkaar en staarde Titty boos aan. "Emile, zeker? Die gore, vieze Fransoos. En vast ook met een leraar. En iemand die zwerkbal speelt, dus." Fijn hoor, getrouwd zijn met een slet die hem nog minderwaardig vond ook.
 5. [1837/1838] Hate Date

  ??? Hoezo, als hij ze niet mocht waren het vast fantastische mensen??? Waar sloeg dat nou weer op! Alsof Hawk slechte smaak had in wie zijn vrienden waren, zeg nou zelf, Titiana. "Ik mocht jou ooit," mompelde hij duister in zijn glas, want echt, dit sloeg nergens op. Titiana was vroeger cool en nu niet meer en dat dat mogelijk aan hem lag kwam niet bij Hawk op, want waarom zou het? De wereld draaide om hem, ja, maar dat betekende alleen dat hij positieve invloed had op de levens om hem heen en niet negatieve invloed. Behalve als hij dat per se wilde. "Zeg eens alsjeblieft," beet hij naar Titiana toe. "Heeft je moeder je nooit geleerd om beleefd te zijn?" Zou ze Lion vast ook niet leren... leuk, hoor.
 6. [1837/1838] Hate Date

  Hij haalde ietwat nutteloos zijn schouders op. "Voor het grootste deel wel." Hawk was niet echt een typische student, hij werd er echt niet vrolijk van om huiswerk te maken of te leren, maar zijn familie eiste goede cijfers en Hawk deed altijd vriendelijk zijn best om daar voor te zorgen. Zie je, hij was een fantastische zoon! En als de rest van de wereld hem ook even zijn gang kon laten gaan enkel en alleen omdat hij af en toe zijn huiswerk maakte, was dat goed. "Wil je overschrijven?" bood hij vriendelijk aan. Zie je, hij kon het heus wel. "Eh..." Hij keek even om zich heen, alsof er plotseling ergens een bordje omhoog sprong met 'DEZE PERSOON HAAT JE', maar helaas niet en dus moest hij zelf nadenken. "Mijn nichtjes! Die zijn zo irritant, met al dat gekrijs al de tijd." Hij wierp een gokkende blik op Titiana. "Jij mag ze vast, je bent net zo luidruchtig."
 7. [1837/1838] Running with the thieves

  Ja, ja, Titiana haatte hem, wat verrassend, wat nieuw. Ergens stak het hem natuurlijk wel, want hoezo haatte ze hem, wat gaf haar dat recht, ze hoorde van hem te houden want hij was haar man, maar Titiana was altijd al een slechte vrouw, dus hij rolde gewoon met zijn ogen en bleef netjes voor haar staan zodat ze niet Chase kon achtervolgen. Alleen jammer dat Chase niets kon vinden. "Hoezo, je vindt hem niet?" vroeg hij verontwaardigd. Niet dat hij aan Chase twijfelde, maar het was toch belachelijk dat Titiana slim genoeg was om haar scharrel te kunnen verbergen in dit appartement? "Misschien is hij met een bezem het raam uit gesprongen..." Hij fronste boos naar Titiana. "Dat is MIJN bezem!"
 8. [1837/1838] Hate Date

  Toen Hawk eerst over het hele hate date ding hoorde moest hij toch wel een beetje lachen, want haha, wie had er nou een hekel aan hem? Oh ja, er zouden waarschijnlijk tientallen jongens ontzettend jaloers op hem zijn, want hallo, hij was toch wel Hawk Dickson, maar hij kon zich niet voorstellen dat iemand hem zo erg zou haten dat hij er op date mee moest. Nee, hij was vast de enige persoon op Zweinstein zonder date! Behalve dat hij even niet had gedacht aan zijn eigen vrouw, dezelfde vrouw waar hij nu chagrijnig tegenover zat. Hij kon wel vragen waarom ze een hekel aan hem had, maar dat wist hij ook heus wel... en verder had hij geen idee waar hij het over moest hebben. "Heb je het huiswerk voor morgen al af?" vroeg hij maar, een sneue poging tot een redelijk gesprek (voor het eerst in hun hele huwelijk), terwijl hij zichzelf een glas champagne inschonk. Haar eigen glas liet hij leeg, kon ze best zelf regelen, toch?
 9. [1837/1838] Running with the thieves

  Hawk had zo onderhand echt een hekel aan Titiana. Had hij al langer, verrassend, iets over dat hij nog niet had willen trouwen maar nu wel aan haar vast zat, maar dat ze op dit soort momenten net deed alsof hij de idioot was kon hij niet uitstaan. "Ik heb het niet over Lion!" siste hij verontwaardigd terug, want hij zou nooit zijn zoon een gore klootzak noemen?! Wel een mietje, maar dat gaf niet, daar werden mannen stevig van. "Ik wil weten waar je Emile hebt verstopt?! Of met wie je dan ook vreemd bent gegaan! Wat geeft je überhaupt dat recht?" Hij sloeg zijn armen over elkaar, maar bedacht vervolgens dat Chase hier was. "Hey, ga kijken of je iemand kunt vinden, dan houd ik Titiana wel hier!"
 10. [1837/1838] Running with the thieves

  Chase stelde Hawk niet gerust en half was Hawk ergens daar een tikje gekwetst over, maar toen bedacht hij zich dat mensen gerust stellen iets voor vrouwen was, mannen deden dat niet, mannen maakten elkaar alleen maar bozer, zo hoorde het dus en dus was Chase nu een goede vriend aan het zijn, in plaats van een vreselijke vriend. "Wat een klootzak," gromde Hawk. "Die vent moeten we echt eens op gaan zoeken en in elkaar slaan." Leuke mannenhobby. "Oh, goeie!" riep Hawk en met een flinke spreuk later die zijn oortrommels een klein tikje geweld aandeden liep hij over de rokende deur heen zijn appartement in. "WAAR HEB JE HEM VERSTOPT?!" brulde hij rond, zonder überhaupt te kijken of Titiana wel thuis was. "WAAR IS DIE GORE KLOOTZAK?!"
 11. [1837/1838] Running with the thieves

  Emile. "Oh ja, die jongen met wie eh..." Eh, ja, die jongen waar Claude blijkbaar seks mee had in de gymzaal. Ja, die jongen, ja, wilde Chase vast aan herinnerd worden. Hij grijnsde maar een beetje ongemakkelijk en sloeg Chase op zijn schouder, als een soortement van ultieme vraag naar vergiffenis door middel van geweld. Niet dat Hawk ooit een andere manier had om zijn emoties te uiten. Boos? Geweld. Blij? Geweld. Spijt? Geweld. Verdriet? Geweld. Geil? Geweld. Ik heb overigens een hekel aan het woord geil, maar je moet het er maar mee doen. "Hij kan maar beter niet bij Titiana langs zijn geweest," gromde Hawk, want dat Emile met Claude naar bed ging was nog tot daar aan toe (hoewel Hawk wel jaloers was. Oh ja! Jaloers? Geweld.), maar hallo, hij moest wel met zijn klauwen van Hawk zijn vrouw afblijven?! Het was Hawk zijn vrouw! Dat ging gewoon om respect! En we doen nu even niet alsof Hawk soms masturbeert bij de gedachte aan Claude. Margaux, sorry voor deze post. "Nee," zei hij sarcastisch tegen Chase. "Ik zat er alleen naar te staren in de hoop dat hij vanzelf open ging, oké?" ... Eigenlijk was dat precies wat hij had gedaan.
 12. [1837/1838] And the sun will set for you

  "Doe daar dan wat aan" beet Hawk naar Titiana, want hij werd chagrijnig van haar, chagrijnig van Lions gekrijs, chagrijnig van de hele situatie, en dat terwijl hij normaal gesproken zo'n vrolijke persoonlijkheid had! Het was niet zijn taak om Lion te voeden, hij wilde dat eerlijk gezegd niet eens aanschouwen want hij had Titiana tot nu toe nog nooit naakt gezien, maar haar borsten waardeerde hij wel, maar van het idee dat er straks een kind aan zat, zijn kind, werd hij eerlijk gezegd een beetje misselijk. "Roep me maar als hij klaar is," zei Hawk, terwijl hij zich bruut omdraaide. Ze hoefde hem ook niet te roepen, hoor, als Lion door bleef krijsen.
 13. [1837/1838] Running with the thieves

  Chase was chagrijnig, Hawk was woedend. Waar haalde Titiana in vredesnaam het lef vandaan om hem buiten te sluiten? Het was zijn appartement! Oké, oké, technisch gezien het appartement van Zweinstein, maar alsnog, was hij niet de man in huis? Had hij het hier niet voor het zeggen? Hoorde Titiana niet gewoon bezig te zijn met zich aan zijn mening te voegen? Wilde ze niet dat hij en hij vooral gelukkig was? Nou, blijkbaar niet, want hij stond hier nu voor een dichte deur. "Dat verklaart," bromde hij boos tegen Chase. "Claude is altijd bezig met Titiana te verpesten." En dus was het Claude's schuld dat Titiana zich zo misdroeg. "Laat me er NU IN!" brulde hij naar de deur, maar de deur bleef nog steeds dicht, hoe veel hij er ook naar schreeuwde, aan rommelde, tegen schopte. "Was Claude altijd al zo... opstandig?" Want vroeger mocht hij haar wel, maar nu... "Wat is er gebeurd?"
 14. [1837/1838] And the sun will set for you

  Ja, het stoorde hem, maar dit was zijn appartement en zijn zoon, dus als Lion gewoon verdomme daar even rekening mee kon houden dan zou dat heel fijn zijn. "Natuurlijk niet," snauwde hij terug, maar eigenlijk nam Hawk wel Titiana's woorden als waar aan. Ja, sorry, maar zij was de vrouw en zij wist dus wat baby's wel of niet wilden, dus waarom zou hij ooit twijfelen aan wat ze zei? Ook al was het stom en ook al zei hij koppig alleen maar nee omdat hij wilde dat het nee was. "Doe er wat aan dan," zei hij harder en geërgerd, terwijl hij een stap naar Lion zette zodat hij er streng naar kon kijken. "Ik deed vroeger nooit zo tegen mijn vader, zou niet durven!" En waarom kreeg hij verdomme niet direct hetzelfde respect dat zijn vader had gekregen? Was dat echt een moeilijke vraag, Hawk?
 15. [1837] OMG did you hear about...

  Wow, wacht, wat? Met grote ogen staarde Hawk naar Ant toen die hem het nieuws vertelde, want dit had hij echt niet verwacht! Claude, die zich altijd gedroeg alsof ze beter was dan de rest van de wereld, zat gewoon met iemand anders te zoenen dan haar man! "Uhuh," knikte hij naar Ant, ter belofte van dat hij het Chase zou vertellen. Maar dat deed hij niet. In plaats daarvan ging hij naar zijn appartement en kwam hij daar Titiana, zijn lieftallige vrouw tegen. "Zeg, die beste vriendin van je is wel een kreng hoor," vertelde hij haar grijnzend. "Ant heeft haar zien zoenen met die rare Fransman! En dat terwijl ze Chase zijn vrouw is! Weet je zeker dat je met zo'n slet vriendinnen wil zijn?" Hij snoof en liep er direct vandoor, voordat Titiana moeilijk kon gaan doen. Deed ze altijd.
×