Jump to content

Hawk Dickson

Huffelpuf Zesdejaars
 • Content count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Hawk Dickson last won the day on January 7

Hawk Dickson had the most liked content!

About Hawk Dickson

 • Rank
  Gucking horrivke dickfuck

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

848 profile views
 1. [1837/1838] Fool in the light

  Vrijdag 18 mei 1838 - einde van de middag - de gymzaal Jongens, zoals Hawk en Chase, spendeerden natuurlijk heel wat tijd in de gymzaal, want hallo, het was belangrijk dat ze er goed uitzagen, niet waar? Iedereen wist namelijk dat vrouwen altijd het meeste onder de indruk waren van goedgespierde lichamen en al hadden ze de rest van hun leven al met zich mee zitten (ze waren knap, populair en rijk), betekende niet dat het niet nog wat beter kon. Dus, de gymzaal. "Hey, ik hoorde laatst iets," schreeuwde Hawk naar Chase toe, over de gewichten die ze aan het opheffen waren heen. "Dat ze op de universiteit een spel spelen, alleen de stoere mensen doen het, en ik dacht, yo, wat die studenten kunnen kunnen wij ook, niet waar?" Beter, zelfs. Maar dat was vanzelfsprekend. Privé!
 2. [1837/1838] Eindfeest

  Hawk was een pestkop, dat was eigenlijk al algemeen bekend. Als hij geen meisjes lastig viel of zijn dronken schoolhoofd uitlachte (was echt hilarisch! Hij viel zo, splatsch, naar beneden!), struinde hij rond op zoek naar iemand om een beetje te pesten. Was lachen, hoor, de meesten op Zweinstein konden echt niets hebben, vooral die eerstejaars! Die begonnen al te gillen als je ze een beetje als doelwit gebruikte om een vloek te oefenen en als je ze sloeg gingen ze al helemaal tekeer. Die zou hij missen, hoor, als hij van Zweinstein af zou gaan, maar gelukkig had hij nog een heel jaar om iedereen het leven zuur te maken. En dus zocht hij vandaag ook weer een slachtoffer en gelukkig vond hij er al snel één: een domme eerstejaars die aan de rand van het zwembad bleef staan en daar een beetje met zijn voeten in het water zat te poedelen. Die kon vast niet zwemmen, bedacht Hawk zich tevreden. Tijd om hem eens een lesje te leren! Dus met een grote brul rende hij plotseling naar voren en gaf hij Rory Duncliffe een flinke duw.
 3. [1837/1838] Better swim before you drown

  Wat Hawk van haar wilde? Hij wist het niet, geen idee, eigenlijk. Alleen dat het simpel ging, dat ze gewoon deed wat hoorde, dat hij hetzelfde huwelijk had als zijn vader en zijn moeder, zonder dat hij moest toegeven dat hij bepaalde dingen niet te zien kreeg, dat er een kans was dat zijn ouders best wel eens ruzie hadden af en toe of van meningen verschilden. Maar hij kon dat niet in woorden uitdrukken, want om een concept uit te leggen moet je eerst toegeven dat niet iedereen dat bij voorbaat al weet en dat het geen universele ervaring is. "Dat weet je best wel!" riep hij gewoon terug. "Je doet het gewoon expres niet!" Hij gebaarde boos naar haar. "Je bent zo kut om mee getrouwd te zijn, want je wil alles anders en je wilt niet doen wat hoort! Waarom?!" Waarom ging het niet makkelijk?
 4. [1837/1838] Better swim before you drown

  Hoezo, zijn vader vond het interieur prima?! "Je liegt!" eiste Hawk meer dan dat hij dat stellig kon zeggen, maar hij kon niet geloven dat zijn vader dit interieur prima vond. Hij kende zijn vader, hij wist precies wat hij wel of niet wilde en het sloeg nergens op dat Titiana dacht dat ze meer wist dan hij! Was het mogelijk dat zijn moeder misschien dezelfde smaak als zijn vader had, dat ze elkaar daarop een beetje hadden uitgekozen en dat hij gewoon geheel toevallig in een huwelijk was gevallen? (Of zichzelf erin had geworsteld, net zoals hij zichzelf in Titiana had geworsteld, maar na dit alles wist hij nog steeds niet die conclusie te trekken. Hawk kon zichzelf nergens de schuld van geven, alles was altijd het probleem van iemand anders.) "Ik gun je heus wel wat!" beet Hawk terug en hij zette zijn handen boos in zijn zij. "Jij wilt gewoon niet het juiste!" Hij gunde haar zijn hele leven, hoor, maar het moest wel zijn leven zijn. Met dat van iemand anders kon hij helemaal niets. "Dus houd gewoon op met zeuren."
 5. [1837/1838] Hate Date

  Hawk wierp een verbaasde blik naar Titiana, want eigenlijk was het nooit bij hem opgekomen dat hij niet aardig was tegen haar. Hij behandelde haar gewoon zoals hoorde, toch? Ja, zijn ouders hadden niet zo vaak ruzie, maar dat was omdat zijn moeder de perfecte vrouw was die nooit wat verkeerd deed bij haar man. Titiana gedroeg zich nog niet zo als zijn moeder, dus dat betekende dat hij gewoon een beetje moest zeuren, toch? Op het moment dat ze het eenmaal begreep kwam alles wel goed. "Vind je me niet aardig?" fronste hij dus naar haar. "Maar natuurlijk ben ik wel aardig! Ik sla je toch niet als je niets fout hebt gedaan?" Jeetje, wat was Titiana moeilijk. Verbaasd schudde hij zijn hoofd en keek hij even weg. Hadden andere mensen het ook zo moeilijk of had hij gewoon de verkeerde vrouw gevonden?
 6. [1837/1838] Better swim before you drown

  "Wie ik denk dat ik ben?!" riep Hawk verontwaardigd uit, terwijl hij zijn armen over elkaar heen sloeg en zich naar haar toedraaide zodat ze tegenover elkaar stonden. "Ik ben de man van dit huis," appartement, "en dus heb ik het voor het zeggen!" Duh?! Dat was hoe het werkte! Zijn vader maakte ook alle beslissingen in huis en zijn moeder werd daar nog gelukkig van ook, om erna te luisteren dus waarom kon Titiana dat niet doen?! "Ik lette niet op," protesteerde hij, hoewel zelfs Hawk dat een slecht argument vond. "Maar nu wel en ik heb er genoeg van! Wat denk je wel niet dat mensen denken als ze dit zien?! Dat ik zwak ben?" Hij wapperde ontevreden rond, naar alles wat kleur had. "Alles gaat weg en als je er een probleem mee hebt, dan..." Ehm... Ja, wat dan? Zijn moeder luisterde altijd gewoon! "Dan stap ik naar mijn vader!"
 7. [1837/1838] Hate Date

  Ja, dus, Titiana had een hekel aan hem, dat was allemaal leuk en wel, maar Hawk vond niet dat ze daar recht op had. Wat had hij haar ooit aangedaan?! Ja, oké, dat, maar hij vond het zelf heel logisch dat hij dat had gedaan en hij ging er heus niet zijn excuses voor aanbieden. Ugh, hij had wel betere dingen te doen. Daarbij werkte het nou eenmaal gewoon en moest ze er echt eens over heen komen. "Is niet mijn schuld," mompelde hij dus ook koppig. Niets was zijn schuld! "En ik weet zeker dat Henry Paget gewoon stemmen heeft gekocht, zo'n slijmbal is het wel. Nee, als je mensen echt vraagt, dan noemen ze alleen maar mijn naam!" Duh, Titiana, doe eens wat moeite. "Natuurlijk zal ik hoger komen!" Hij rolde met zijn ogen. "Maar je moet me nu ook leuk vinden, hoor." Dat verdiende hij.
 8. [1837/1838] Better swim before you drown

  Kleurenschema. Kleu-ren-sche-ma. Er was een kleurenschema. Geschokt keek Hawk rond, alsof hij tot nu toe helemaal niet op de inrichting van hun appartement had gelet en eerlijk gezegd was dat ook wel zo. Hij had er wel een mening over gevormd, maar die mening was sowieso al 'ugh' geweest, dus hij had niet nagedacht over kleuren en kleurenschema's en dat dingen bij elkaar moesten passen. "Waar slaat dit nou weer op?" protesteerde hij. "We kunnen geen kleurenschema hebben! Kleurenschema's zijn voor... vrouwen." Hij vertrok zijn gezicht weer, want ew, bij elkaar passende kleuren. Hij stond op en gebaarde naar... zo'n beetje alles. "Dit moet allemaal weg," besloot hij. "Dit kan toch niet, het ziet er niet uit! Geen kussens meer, geen gordijnen, geen kleur." Hij zette zijn handen boos in zijn zij en keek op Titiana neer. "Wees blij dat ik je überhaupt een bank laat houden." Echte mannen zaten op de vloer. Oké, nee, zo ver ging hij nou ook weer niet, maar ze zaten niet op iets zachts.
 9. [1837/1838] Hate Date

  Goh, scheiden. Eigenlijk had Hawk het ook nooit bedacht, dat je kon scheiden. Ja, hij wist heus wel dat huwelijken een paar keer ten einde kwamen, maar dat was altijd de uitzondering, toch? In een echt huwelijk zette je tot het bittere eind door en het bittere eind was dat Titiana eindelijk de vrouw was die hij verdiende. En dan zouden ze gelukkig zijn. "Oh doe niet zo dom," beet hij naar haar toe. "We gaan niet scheiden. Wat zou Lion daar wel niet van denken?" En zijn vrienden? Zeg nou zelf, iedereen zou hem uitlachen! Zijn vader zou hem waardeloos vinden! Geërgerd leunde hij achterover en strekte hij zich loom uit. "Daarbij ben je toch vast wel blij dat je met mij getrouwd bent, toch? Ik ben de populairste jongen van Zweinstein!" Vond hij zelf.
 10. [1837/1838] Better swim before you drown

  Het was misschien raar dat Hawk in de zes jaar dat hij al in Huffelpuf zat bijna nooit was verteld dat hij aardig moest zijn. Of nou ja, hij was het waarschijnlijk vaak genoeg verteld, maar hij had er eigenlijk nooit naar geluisterd en misschien was het raar dat als Titiana het zei, hij het wel hoorde. Betekende niet dat hij het ook ging doen, hoor, aardig zijn leek hem behoorlijk vermoeiend. "Van opstaan en een glas wijn halen ga jij niet dood," was zijn intelligente tegenwoord, helaas ietwat afgekapt omdat Titiana een kussen naar hem gooide. Hawk ving die boos op, staarde er even naar en gooide hem toen op de grond. "Wat moet je toch met al die kussens," klaagde hij. "Deze is rood." En elke kleur was vreselijk.
 11. Gianna's Plot Reading Guide

  I'll do it all You cover your eyes You cover your mouth You cover your ears Hawk x Titiana 22 april 1836 Queen of Hearts is in my hands, So I'll take another chance Titiana en Hawk ontmoeten elkaar tijdens een dubbeldate. 24 december 1836 15+ I want to do all the things your lungs do so well Hawk verkracht Titiana. 1 april 1837 Happy 'You're stuck with me for the rest of your life' day! Hawk en Titiana worden gedwongen te trouwen. 20 september 1837 And the sun will set for you Hawk en Titiana krijgen een zoon. 9 november 1837 Running with the thieves Chase en Hawk denken dat Titiana vreemd gaat. 14 november 1837 15+ I did it all for myself Hawk doet nog een poging Titiana te verkrachten. 14 februari 1838 Hate Date Hawk en Titiana zijn elkaars hate date. 16 maart 1838 Better swim before you drown Titiana probeert Hawk zover te krijgen dat hij wat voor haar doet.
 12. Gianna's Plot Reading Guide

  The devil makes us sin But we like it when we're spinning in his grip Thema: Some people are pure evil. 24 december 1836 15+ I want to do all the things your lungs do so well Hawk verkracht Titiana. 14 november 1837 15+ I did it all for myself Hawk doet nog een poging Titiana te verkrachten.
 13. [1837/1838] Hate Date

  Wat was daar mee gebeurd? Nou, van het ene op het andere moment was Titiana veranderd van een leuk meisje dat overal wel down mee was tot iemand met wie hij moest trouwen en die het bloed onder zijn nagels haalde. Iemand die altijd zeurde, die niets genoeg vond, die altijd maar meer, meer, meer eiste. En ja, dat was hij ook, hij nam ook geen genoegen met wat hij al had, maar dat mocht hij toch? Hij was een man, Titiana was maar een vrouw. Dat zij daar problemen mee had was niet zijn schuld. "Niets wat je niet verdient hebt," beet hij dus terug en hij stopte chagrijnig een lepel havermout in zijn mond. "En mijn moeder heeft me perfect opgevoed, dank je wel, dus als je het ergens niet mee eens bent, ligt dat aan jou." En als ze dat nou eens zou accepteren en hem met rust zou laten.
 14. [1837/1838] Better swim before you drown

  Huh, herhaalde Hawk sarcastisch in zijn hoofd, terwijl hij koppig bleef zitten, want geen denken aan dat hij daadwerkelijk een glas wijn voor zijn allerliefste vrouw ging betalen, hoor. "Wij kunnen ook best bedienden betalen," mopperde hij wel. Ze deden het alleen niet, want waarom zouden ze? De mannen brachten het geld binnen en de vrouwen deden het huishouden, tadaa, heel handig. Zijn moeder zorgde voor een heel kasteel in haar eentje! Waar deed Titiana zo moeilijk over dan? "Je bent gewoon verwend," ging hij verder en hij sloeg expressief zijn armen over elkaar. "Als je wijn wilt, pak je het zelf. Zo hoort dat." Maar als hij wijn wilde, hoorde zij het natuurlijk te pakken. Duh. "Wil je geen goed voorbeeld voor Lion zijn?" Hij trok uitlokkend zijn wenkbrauw op.
 15. [1837/1838] Better swim before you drown

  Hawk moest eerlijk toegeven dat hij verbaasd opkeek toen Titiana hem zo zoet aansprak. Of eigenlijk had hij niet direct door dat het Titiana was, hij had die toon nog nooit eerder uit haar mond horen komen en dus fronste hij ietwat... verdacht. "Wat wil je?" mompelde hij. Een glas wijn, dus. En dat hij de deur sloot. Hawk wierp een blik naar de deur maar kwam niet overeind van zijn stoel. "Kun je dat zelf niet doen? Een glas wijn inschenken?" Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Mijn moeder vraagt mijn vader nooit wat om voor haar in te schenken, zij vraagt mijn vader altijd of ze wat te drinken voor hem kan pakken." Dus, Titiana, leer daar eens een lesje van.
×