Jump to content
Pumpkins & Parchment RPG
 • Announcements

  • Theodore Whitford

   Nieuwe versie van het board!   09/23/17

   Hoi iedereen! Om te zorgen dat jullie allemaal veilig en probleemloos kunnen posten, is er af en toe een update nodig. We zijn nu overgegaan op versie 4.2, waardoor alles weer voor langere tijd goed zou moeten werken. Gaat er iets mis, laat het even weten! Liefs,   Sander

Hawk Dickson

Huffelpuf Vijfdejaars
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hawk Dickson last won the day on September 12

Hawk Dickson had the most liked content!

About Hawk Dickson

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

IC Belangrijke Informatie

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. [1835/1836] A new day, a new victim

  Loyaal aan der eigen afdeling. Pff, wat een onzin. Zoiets had hij nou nooit begrepen. Ja, als je het hem vroeg zou hij direct schreeuwen dat Huffelpuf de beste was, maar dat had er vooral mee te maken dat het zijn afdeling was, dank je wel, en eh… de rest moest maar niet zo loyaal zijn? Duh. Daarbij hoorde je als meisje gewoon altijd stapelverliefd te zijn op de jongen, of je op je minst zo te gedragen, en Wren stelde daadwerkelijk teleur met dat ze zo haar eigen mening wilde hebben. Enorm vervelend. "Hm," antwoordde hij dus maar kort, terwijl hij zijn schouders ietwat ophaalde. Begreep ze vast wel dat dat Hawk was voor 'als het moet'. "Nou ja, onze taak als drijver is wel belangrijk, hoor! Dat mag in mijn ogen echt wel wat punten opleveren." Hij haalde weer zijn schouders op. Dat ze zoveel aardige dingen zei over het schouwerschap beviel hem meer en hij glimlachte dus ook tevreden naar haar. Goed zo, Wren, het werd nog wat met der! Behalve dat ze toen weer begon te sputteren over dat ze niet op dieet was en dat ze zelf wilde bepalen wat ze at. "Nou, als jij het wilt," zei hij aarzelend. Wat een verspilling! Ze zou er vast niets van eten! "Weet je het zeker?" vroeg hij. In zijn ogen was Wren ook niet dik, maar… dit waren meisjesdingen! "Ik denk dat ik geen meisje ken die niet op dieet is!" Hoewel hij eigenlijk nooit erop lette wat iedereen at op Zweinstein en verder was hij alleen in de buurt geweest van zijn moeder. "Hebben jullie het daar dan niet uitgebreid over? Wat je wel of niet mag eten?"
 2. [1835/1836][15+] Bromance

  Goed, oké, misschien had Hawk een beetje onderschat hoe dol Chase op Claude was, op de één of andere manier, want hij leek er daadwerkelijk boos over dat Hawk en Claude gezoend hadden. En hij ging er duidelijk ook vanuit dat er iets meer had plaatsgevonden en ook al was dat niet zo, het was niet per se dat Hawk voor Claude op wilde komen. Want dan had ze hem maar niet moeten bijten, ondankbaar kreng. Hij was nog steeds boos, overigens, hij leunde een beetje tegen de muur aan terwijl hij over zijn nek wreef, want what the fuck, Chase. Hoezo was Chase ineens het persoon om mensen te wurgen? Ja, ze waren altijd fysiek geweest, op een #nohomo manier, overigens, maar wurgen?! Nee, niet oké, Chase. "Yo," kondigde hij zich dus ook aan, voordat hij Chase vastgreep bij zijn schouder en hem hard met zijn vuist in zijn gezicht sloeg. Zo, dat voelde een stuk beter.
 3. "WAT?!" Je begrijpt vast wel waarom Hawk het hier niet mee eens was. Ten eerste was zijn nichtje Fanny gewoon ontzettend vervelend en was het dus niet oké dat zij Klassenoudste werd voordat hij dat werd, ten tweede was hij ooit bijna verkozen voor klassenoudste maar had Alannis Johnson de badge gestolen en ten derde… WIE GING ER NOU VOOR FANNY ALS HIJ BESTOND? "Geef hier," eiste hij en hij stak zijn hand al uit naar de brief. "Ik geloof er niets van! Dit is vast een domme grap." Want er was gewoon geen andere mogelijkheid, oké? Oké.
 4. Oh, echt? Juffrouw Zwaar-dings (hij moest werken aan een betere naam) zou er iemand bij halen? Ja, echt hoor, dat geloofde hij zeker. "Oh, echt?" grijnsde Hawk. Hij moest er zelfs bijna om grinniken. "En wie dan? Een klassenoudste? Gaat die me strafwerk geven? Boehoe." Of misschien moest hij beloven het nooooiiiit meer te doen en een excuusbrief schrijven. "Daarbij, heb je bewijs dan? Want het is niet aardig om zomaar iemand ergens van te beschuldigen!"
 5. [1835/1836] A new day, a new victim

  Niet slecht? Pff. Hawk trok gekwetst zijn mondhoeken naar beneden, want niet slecht was echt geen compliment, hoor. Wren moest toch wel beter weten? Kregen meisjes geen tips van elkaar wat ze moesten doen op een date? En dat was 'slijm bij je man', duh. Het maakte hem niet eens uit of het nep zou zijn, want het waren gewoon prettige dingen om te horen. En op dit moment stelde ze hem teleur. Op zich maakte dat ook weer weinig uit, want hij deed dit ook alleen maar voor seks. Maar hij deed tenminste moeite, Wren. "Pff, ik zou het niet weten," antwoordde hij eerlijk. "Ik let nooit zoveel op de zoekers. Ik vind het zo onzinnig dat ze zo belangrijk zijn voor het spel! De drijvers doen het echte werk, maar wij mogen niet eens punten scoren." Zwerkbal zou pas perfect zijn, in zijn ogen, als je 150 punten kreeg als je een tegenstander met jouw beuker knock-out had geslagen. "Nee, ik word schouwer," grijnsde hij moedig, terwijl hij galant bedacht dat hij de deur voor haar moest openen. Kijk, Wren, hij was een betere date dan jij. "Net zoals mijn vader en mijn grootvader en alle andere mannen in de familie." Wat zij later wilde worden vroeg hij niet, want dan werd het antwoord toch wel 'huisvrouw' en daar was niets interessants aan om over te praten. "Twee boterbiertjes," bestelde hij, voor hij een stoel achteruit schoof voor Wren. Nogmaals, een betere date. "Hm, zal ik ook wat eten bestellen?" dacht hij hardop na. "Jij wilt niets, je bent toch op dieet." Alle vrouwen waren altijd op dieet, toch?
 6. [1835/1836] A new day, a new victim

  Hm, jammer dat ze alleen een boterbiertje wilde, maar ach. Dat hoorde hij wel vaker. Ja, doe me maar een biertje en dan als ze dat biertje hadden gehad, wilden ze wat sterkers. Zelf begon Hawk liever eerst aan de whiskey, want hij dronk om dronken te worden, niet vanwege de smaak. Ook al was dit maar boterbier en zat er zo weinig alcohol in dat je van water nog sneller dronken zou worden. "Oh, ik doe met jou mee," zei hij geruststellend. Als het aan hem had gelegen hoefden ze natuurlijk helemaal niet over zwerkbal te praten, maar als het aan hem had gelegen, hadden ze allang een bezemkast opgezocht en hun kleren uitgetrokken. "Oh ja, zwerkbal is fantastisch!" zei hij enthousiast. "Ik speel altijd als drijver. De beste drijver die Huffelpuf ooit heeft gehad, natuurlijk." Duh. "Je hebt me vast wel zien spelen, ben ik niet geweldig?" Naar haar hobby's hoefde hij niet te vragen, want vrouwen hadden nooit interessante hobby's.
 7. Well, that was obviously the answer to his confusion. Helle wasn't a woman. Oh sure, she had all the female parts (he thought, because it wasn't as if he had ever gotten a look), but she was more demon than woman. He heard about these women, of course, his father always complained about them whenever he had gotten a case where a woman was the problem. But Hawk had somehow always imagined that that type just wouldn't go to Hogwarts. That Hogwarts would turn them away. And here she was, a demon as the prettiest girl who he had ever seen. "What the fuck!" Angrily, Hawk stared at his arms. But he had to remain calm. Because this might be a demon, she was in a woman's body and that meant he had to treat her like all women. "You shouldn't have done that," he spat at her. "One day, someone who isn't as nice as me is going to punch you in the face!"
 8. Eerlijk gezegd was er in Hawk de perverse neiging om te blijven staan, om Claude te dwingen in zijn gezelschap te blijven tot ze eindelijk kon kalmeren en hij eindelijk geen last meer van haar had, maar dat was waarschijnlijk de verkeerde manier om het op te lossen. Niet dat het hem echt ging om de goede manier, hij bleef er gewoon bij dat Claude niet overal zo'n drama van had moeten maken, dan was het al allemaal beter geweest, maar… hij had ook gewoon weinig zin om bij haar in de buurt te blijven. Ze was gewoon zo… zwak. Walgelijk. Vrouwelijk. "Het komt allemaal wel goed," zei hij zachtjes, terwijl hij even troostend langs haar wang streelde. "Ik ga al." En dus ging hij. Want Hawk deed altijd wat hij had beloofd. div.ooc_bbc { display:block; width:100%; background-color:rgba(255, 255, 255, 0.7); padding:4px; } div.ooc_bbc span.ooc_bbc_titel { color:#666; font-family:Courier New, Courier, monospace; padding:1px 5px; } OOC:Uitgeschreven!
 9. [1835/1836] A new day, a new victim

  Hallo??? Waarom leverde dit niet direct resultaten op? Waarom trok ze haar kleding niet uit en bedankte ze hem in plaats daarvan alleen maar en vertelde hem dat het leuk was om te horen? Want wat had een jongen daar nou aan. Hij wilde alweer chagrijnig weglopen, want ugh, wat moest hij nu weer verzinnen om aandacht te krijgen, maar plotseling vroeg ze hem toch om een drankje. Hawk begon direct te grijnzen. Een drankje was ook niet wat hij wilde, maar hij wist best wel hoe de wereld van daten verliep, hoor, dus hij bood haar direct galant zijn arm aan. "Het zou me een eer zijn," zei hij, een klein beetje spottend. "Boterbiertje of iets sterkers?" Hoe dronker, hoe beter, toch?
 10. Hawk was geen klassenoudste. Dat was overduidelijk niet zijn schuld, want hij was een briljante jongen en een fantastische leerling en dus was het meer dan logisch dat hij klassenoudste zou moeten zijn, maar iemand had bedacht dat het beter was om hem geen badge te geven. Hij gaf Tristan Johnson de schuld, want de man kon overduidelijk niet tegen zijn verlies. Het verlies dat Hawk betere borstspieren had dan hij. Duh. Dus dat betekende dat de leraren oneerlijk waren en als het gezag oneerlijk was, moest je er vanaf. Was hij zelf het gezag geweest, dan was hij natuurlijk sterk tegen de revolutie geweest. "JA!" brulde hij, terwijl hij op de tafel sprong. De rest brulde ook en dat was goed, maar Hawk wilde altijd de aandacht naar zichzelf trekken. "WEG MET JOHNSON!" riep hij uit en hij wees beschuldigend naar de man in kwestie. "WEG MET SLECHTE LERAREN DIE DOEN AAN VRIENDJESPOLITIEK EN NIET TEGEN HUN VERLIES KUNNEN!"
 11. Insert poetic title for my postlogs

  .TrackerDIKKY { width: 580px; height: 600px; background-image: url('http://i.imgur.com/WjKq06j.png'); background-color: #70877d;}.TrackerDIKKYHeader { width: 570px; padding: 10px; position: absolute; margin-top: 10px; font-size: 30px; line-height: 100%; color: #f9ef6f; font-family: 'Pacifico'; font-size: 50px;}.TrackerDIKKYSubHeader { width: 570px; padding: 10px; position: absolute; margin-top: 62px; font-size: 30px; line-height: 100%; color: #b22287; font-family: 'Josefin Slab'; font-size: 15px;}.TrackerDIKKYText { width: 580px; height: 470px; overflow: auto; position: absolute; margin-top: 120px; color: #f9ef6f; font-family: 'Josefin Slab';}.TrackerDIKKYText a { color: #b22287; text-transform: uppercase; font-weight: bold; text-decoration: none; font-size: 12px;}.TrackerDIKKYYears { font-family: 'Zilla Slab Highlight'; font-size: 20px;}.TrackerDIKKYFinished { color: #f9ef6f;}.TrackerDIKKYFinished a { color: #f9ef6f; text-transform: uppercase; text-decoration: none; font-style: italic; font-size: 12px;} Hawk Dickson Age: 15 // Single // Fourth Year Hufflepuff // Topic count: 27 1835/1836 01-05-1836 // A new day, a new victim Nederlands // Wren Fox 18-04-1836 // Bromance Nederlands // 15+ // Chase Bennett & Claude Ingram 02-04-1836 // All the topics in this forum are MINE Nederlands // 15+ // Evangeline Lennox 04-03-1836 // The importance of truth is bigger than the seize of u dick Hawk Nederlands // Claude Ingram 29-02-1836 // Al mijn topics met Hawk spelen zich af in de Grote Zaal Nederlands // Open Topic 26-02-1836 // Minions zijn hetzelfde als vriendschappen, toch? Nederlands // Ted Wellesley 21-01-1836 // Komt dat zien, komt dat zien Nederlands // Open Topic // Ant Dickson 16-01-1836 // We all live in a yellow submarine Nederlands // Open Topic 12-01-1836 // Sneeuw en beestjes Nederlands // Lestopic 24-12-1835 // Het Debutantenbal 8.0 Nederlands // Open Topic // Kathryn Lowell & Samuel Everett 15-12-1835 // Etiquette - Oefendebutantbal. Omdat je niet beter kan leren hoe het moet dan van twee docenten die niet meer op het bal mogen komen Nederlands // Open Topic // Claude Ingram 11-12-1835 // Hawk heeft meer gelijk met zijn naam dan hij dacht Nederlands // Estelle Hardings 01-12-1835 // Singing a song of secrecy Nederlands // Lestopic ??-11-1835 // De beste excursie ooit - Zwerkbalexcursie Nederlands // Open Topic 04-11-1835 // Het Magische Doolhof. Nederlands // Lestopic 03-11-1835 // High in the Clouds Nederlands // Caine Adams, Chase Bennett & Claude Ingram 01-11-1835 // Dont keep calm its our birthday Nederlands // Open Topic // Fawn Thwaite 30-10-1835 // Devils Night Nederlands // Lestopic 06-10-1835 // Drijverstraining - Samenspel Nederlands // Lestopic 03-10-1835 // Hufflepuff's Next Top Prefect #1: Nederlands // Open Topic 02-10-1835 // *defying gravity playing in the background* Nederlands // Open Topic // Fagan O'Hara & Wisdom Donne ??-09-1835 // Hoop voor de nieuwelingen! Nederlands // Lestopic 06-09-1835 // Guess what I am wearing? The smile you gave me! Nederlands // Claude Ingram 05-09-1835 // Baby you make palms sweaty, knees weak, arms spaghetti. English // Helle Iclingas 05-09-1835 // If only you could be as cool as us Nederlands // Chase Bennett 01-09-1835 // Openingsfeest Nederlands // Open Topic // Ethel Maclise Undated ??-??-???? // Greek Gods English // Personal Topic
 12. Godsamme, Claude. Hij had haar in de loop der jaren altijd zo cool gevonden, maar blijkbaar was Claude gewoon net zo'n hysterische dramaqueen als alle andere meisjes in hun jaar! Hij werd er bloedchagrijnig van, vooral omdat ze maar niet ophield met huilen. "Hou op!" brulde hij boos naar haar en hij greep haar schouders vast zodat hij haar door elkaar kon schudden. "Doe eens normaal! Niemand heeft zin in dat hysterische gezeik van je!" Hij ging er absoluut niet vanuit dat ze hem strafwerk kon bezorgen, want hij deed toch niets fout? Nee, de enige die hier iets fout deed, was Claude. Door zich te gedragen als een irritante kleuter.
 13. [1835/1836][15+] Bromance

  What the fuck? En dan twee keer. Want ten eerste wtf dat Claude hem beet, echt, dat was zo ontzettend ondankbaar want hij probeerde het probleem voor hen allebei tegelijkertijd te fixen en moest ze echt de hele tijd zo fucking moeilijk doen? Maar Claude was blijkbaar niet het enige probleem, want voor hij wist werd ze ineens bij hem weggesleurd en werd hij tegen een muur aan geduwd. Al irritant genoeg, maar dat was vast iemand die de situatie verkeerd begreep en dat kon hij gewoon uitleggen! Maar tegelijkertijd dat hij Chase herkende, sloten Chase zijn handen zich om zijn keel heen en kon hij moeilijk uitleggen hoe of wat. Want Chase was het sowieso wel met hem eens geweest, toch? Nou, niet dus. Enigszins wanhopig, want hij was geen lafaard, maar verdomme dit deed zeer, begon Hawk tegen te spartelen. Hij haalde met zijn handen uit naar Chase, met zijn voeten, probeerde zich af te zetten van de muur… Chase zou hem heus wel los laten, dat wist Hawk zeker, maar het mocht wel wat eerder!
 14. [1835/1836] A new day, a new victim

  Ik ben alleen schuldig omdat ik Hawk heb gemaakt, dat is niet eerlijk D< Je weet best hoe hij is, dus is het geheel je eigen verantwoordelijkheid als je naar me toekomt met 'Hey, misschien een topic voor Wren en Hawk'! Ha, zie je wel, ze was nog nooit zo genoemd! Man, dit was zo makkelijk. Voordat hij het wist zou ze vast voor zijn voeten liggen te smeken dat hij haar mee naar bed neemt, of zoiets dergelijks. Waren alle meisjes maar zo makkelijk! Ja, oké, hij ging een beetje hard van stapel, maar dat had er allemaal gewoon mee te maken met dat hij het helemaal voor zich zag. "Nou, bij deze dan," zei hij, met een lieflijke knipoog. Maar ugh, meisjes! Altijd zo paranoïde! "Nee, natuurlijk niet!" zei hij, half lachend, half verontwaardigd. "De bosjes zijn helemaal leeg, kijk maar." En hij zwaaide met zijn toverstok, zodat de bosjes een eind naar achteren sprongen. "Ik ben altijd serieus als ik een mooie dame becomplimenteer."
 15. Kijk, dit was nou precies waarom hij liever geen meisjes sloeg. Want meisjes begonnen direct te huilen, omdat ze de klap natuurlijk niet aankonden. Hij zuchtte diep en zocht even door zijn zakken heen naar een zakdoek, die hij naar Claude uitstak. "Rustig nou maar," suste hij. "Ik gaf je alleen een klap omdat je hysterisch deed." Nog steeds, overigens, met dat ze zei dat ze hem haatte. "Straks kalmeer je weer en dan zul je het allemaal van mijn punt zien," zei hij rustig. "Dus hou op met huilen." Bah, hij had zo'n hekel aan hysterische vrouwen.
×