Jump to content

De Grote Hal

Sign in to follow this  

Met grote bogen en pilaren maakt de gerenoveerde entreehal van het kasteel direct indruk op zijn bezoekers. Grote poorten leiden naar buiten, maar tijdens je verblijf zul je zeker ook door de vele andere deuren lopen. Sommige brengen je naar trappenhuizen en andere verdiepingen, maar de deuren lopen ook naar de Grote Zaal, de lokalen voor Duelleren en Heelkunde, de Ziekenzaal en de binnenplaats.

Subforums

 1. De Grote Zaal

  Ontbijt, lunch, diner. Al je maaltijden kun je hier eten. Maar natuurlijk wordt de zaal niet alleen daarvoor gebruikt; vieringen, gala's… alles waarvoor veel ruimte nodig is gebeurt hier, zo ook de examens ieder jaar.

  49
  posts
 2. Duelleren

  Klaar voor een gevecht? Dan zit je hier goed. Je leert hier precies hoe je tegen andere tovenaars moet vechten, wat de beste houding is en de beste spreuken zijn. En als je gewond raakt wordt je zo weer opgelapt in de Ziekenzaal, die maar een paar deuren verder is.

  12
  posts
 3. Heelkunde

  Bij dit vak leer je hoe je gebroken botten moet helen, wonden moet dichten, hoe je een neusverkoudheid moet genezen en nog veel meer over alles wat met medische zorg te maken heeft. Als het niet lukt is de Ziekenzaal nog altijd zeer dichtbij. Maar is het niet veel leuker als je alles zelf kunt doen?

  1
  post
 4. Leer der Oude Runen

  Vierde Verdieping.

   

  Rare tekens die krachten hebben. Veel leerwerk en heel veel interessante verhalen over wat de oude runen allemaal kunnen doen en wat ze betekenen. Echt een les voor slimme leerlingen, en voor jou!

  • No posts here yet
 5. Drakologie

  Er wordt toch niet met echte draken gewerkt, dus kunnen de lessen net zo goed binnengehouden worden

  5
  posts
 6. De Ziekenzaal

  Ben je gewond of voel je je niet lekker? Dan is dit de juiste plek. De zuster zorgt hier goed voor haar patiënten en je kunt gerust je leven toevertrouwen aan deze toegewijde dame. Of heer, natuurlijk.

  • No posts here yet
 7. De Binnenplaats

  Grenzend aan de Grote Hal is hier een plek waar je binnen en buiten tegelijk bent. Op bankjes of in het keurig onderhouden gras kun je in de zon zitten, maar je blijft binnen de kasteelmuren en bent dus helemaal veilig. Een mooie plek om je vrije tijd door te brengen - je kunt zelfs wegzwijmelen bij een standbeeld dat veel weg heeft van Hunter Silvershore.

  • No posts here yet
 8. Gymzaal

  Lekker in de klimrekken klimmen en nergens vanaf vallen, hoera!

  1
  post
Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×