Jump to content

De Kerkers

Sign in to follow this  

Onder de grond is het kouder en vochtiger dan in de rest van het kasteel, maar zelfs hier is leven mogelijk. Niet alleen zijn er ratten, maar ook Zwadderaars en Huffelpuffers vinden hier een thuis. Laten we hopen dat ze niet verdwalen in alle gangen.

Subforums

 1. Toverdranken

  Ketels, drankjes en kruiden zijn hier heel normaal. Voeg ze bij elkaar en je krijgt de raarste brouwsels die de raarste dingen kunnen doen. Natuurlijk moet je wel oppassen dat de boel niet ontploft, maar daarom krijg je er les in!

  • No posts here yet
  • No posts here yet
 2. De Keukens

  Het paleis van de huiselven die hier drie maal per dag het eten klaarmaken voor de bewoners. Achter het portret is het heerlijk warm en er ligt altijd wel iets te eten. Als je het lief vraagt maken ze misschien ook wel iets speciaals voor jou, maar pas op dat de schoolhoofden er niet van horen!

  • No posts here yet
 3. Huffelpuf IC Leerlingenkamers

  Een gezellige ruimte in de kerkers, vlak bij de Keukens. Er wordt hier druk gefeest, gekletst en ook gewerkt, maar helaas weten alleen de Huffelpuffers waar de ingang is. Denk jij dat het je zal lukken om binnen te komen?

  2
  posts
 4. Zwadderich IC Leerlingenkamers

  Achter de stenen muur kun je de warmte en gezelligheid van de Zwadderaars vinden. Je kunt erachter komen wat voor sluwe plannetjes er bedacht worden of die juist zelf bedenken. Maar natuurlijk moet je wel eerst het wachtwoord weten!

  64
  posts

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×