Jump to content

Torens

Sign in to follow this  

Subforums

 1. Voorspellend Rekenen

  Noordertoren

   

  Zolang je niet duizelig wordt van alle cijfertjes, is Voorspellend Rekenen een fascinerend vak. Heb je er ooit bij stilgestaan dat je met wat rekensommetjes iemands karakter en toekomst kunt berekenen? Nee? Neem dan zeker de moeite om eens binnen te lopen!

  • No posts here yet
 2. Waarzeggerij

  Noordertoren

   

  Altijd al in de toekomst willen kijken? Dan is dit je kans! Bij dit vak leer je namelijk precies hoe je dat op verschillende manieren kan doen. Glazen bollen, theebladeren, handen lezen… noem het maar op en je leert het.

  17
  posts
 3. Astronomie

  Noordertoren

   

  Midden in de nacht zitten leerlingen achter een telescoop, en tekenen op ingewikkelde kaarten de bewegingen van sterren en planeten. Je zit bij Astronomie. Vraag jij je af wat nu om wat draait, wat je 's nachts aan de hemel ziet en waarom, en of er echt mannetjes op de maan wonen?

  3
  posts
 4. Ravenklauw IC Leerlingenkamers

  Zuidertoren.

   

  Hoog in de toren bevindt zich de leerlingenkamer van Ravenklauw, alleen toegankelijk voor slimme mensen! En die worden er wel uitgefilterd, want men heeft alleen toegang als men de oplossing van het geheimzinnige raadsel weet... Ben je al afgeschrikt, of durf je een kijkje te nemen in de verblijfplaats van de boekenwurmen? Aan jou de keus!

  11
  posts
 5. De Cornwall Toren

  Speciaal voor degenen onder ons die niet konden wachten tot na het afstuderen om te trouwen is er de Cornwall toren. Hier kun je getrouwde koppels vinden en af en toe een kind voorbij zien kruipen. Elk stel heeft zijn eigen appartement.

  19
  posts
Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×