Jump to content

Eerste t/m Vierde Verdieping

Sign in to follow this  

Subforums

 1. De Bibliotheek

  Vierde Verdieping.

   

  Boeken, boeken, boeken, boeken en nog meer boeken. Daarnaast is er ook nog zoiets als stilte, stilte, stilte en nog meer stilte. En als laatste natuurlijk stof. Heel veel stof overal, want wie gaat er nu boeken lezen?

  11
  posts
 2. Transfiguratie

  Eerste Verdieping

   

  Heb je er ooit wel eens van gedroomd om met een zwaai van je toverstok vieze zuurkool in chocolade te veranderen? In dit lokaal worden zulke dromen werkelijkheid. Voorwerpen worden zo iets anders, en misschien weet je de leraar wel in een kussen om te toveren!

  • No posts here yet
 3. Drama

  Eerste Verdieping

  • No posts here yet
 4. Muziek

  Eerste verdieping

   

  Alle instrumenten die je in de muziekkamer kan vinden, leer je hier bespelen. Van de piano tot de harp en de gekste tovenaarsinstrumenten.

   

   

  • No posts here yet
 5. Bezweringen

  Derde Verdieping.

   

  Dit vak is perfect voor mensen die het handig vinden om niet op te hoeven staan om dingen te pakken, want zeg nou zelf, de dingen naar je toe halen is toch veel makkelijker? Overigens is het ook ideaal om te weten hoe je dingen moet laten zweven, kopjes, fruit en mensen moet laten dansen en ga zo maar door. Je weet immers nooit waarvoor je het kunt gebruiken…

  14
  posts
 6. Geschiedenis van de Toverkunst

  Vierde Verdieping.

   

  Altijd al geïnteresseerd geweest in het verleden? Ook zo benieuwd naar wat er vroeger allemaal is gebeurd? Dan moet je hier zijn! Natuurlijk niet in slaap vallen als het onderwerp je niet aanstaat.

  • No posts here yet
 7. Magische Literatuurkunde

  Vierde verdieping, vlak naast de bibliotheek. 

  • No posts here yet
Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×