Jump to content

Zottenboard

Sign in to follow this  

Een board waarin je allerlei soorten topics kan maken die niet per se te maken hebben met het Harry Potter gedeelte. Aliens, rainbowcupcakes, topics die een link hebben naar een bepaalde tv-serie: alles is mogelijk!

Subforums

 1. De HotPlotSpot

  (Naam bedacht door Joke.)

  HOT.PLOT.SPOT. Sta me toe het even omgekeerd uit te leggen. SPOT: dit is het makkelijke stukje: een plek. Wat voor plek vraag je? Een PLOT plek. Oftewel: een plek waar je de meest gekke plots kan voorstellen. Dat kan gaan van koppeltjes die (helaas) nooit in de echte PP verhaallijn samen kunnen zijn, tot absurde vriendschappen of ideeën. Het is dan aan de betrokken personages om je plot uit te spelen in een kort topic of een tekstje à la flashfiction. En HOT? Tja. Onwaarschijnlijke koppeltjes in fantasierijke situaties? We hoeven er vast geen tekeningetje bij te maken. Vergeet wel die 15+ tag niet als het er effectief HOT in je topic aan toe gaat!

  223
  posts
 2. Spel der Kronen

  Wie wil er nou niet koning zijn?

  33
  posts
 3. 14
  posts
 4. The Roaring Twenties

  New York, 1920

   

  Na de Eerste Wereldoorlog is Amerika een grootmacht geworden, met een sterke economie en een opkomend gebruik van de auto's. De nachten staan bekend om hun feesten met illegaal drank, jazz en korte rokken voor de vrouwen. Wie heeft er wat te klagen?

   

  Maar het leven is natuurlijk niet alleen maar zonneschijn en regenbogen. Twee rivaliserende gangs proberen controle te krijgen over de stad en de aanvoer van illegale drank. Als deze twee gangs botsen kun je rekenen op een aantal dodelijke schietpartijen...

   

  Maar wie kan dat wat schelen als je je 's nachts kapot kan zuipen?

  21
  posts
 5. 23
  posts
Sign in to follow this  
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×